סקרון קטון

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
סקרון קטון

שאלה אחת חסרת תכלית, ומטרתה לדעת את הגיל הממוצע בפורום. ושאלה שנייה חשובה, לפחות לי: כמה מכם ערים בשעות הלילה ומעוניינים בצ´אטים?

solace

New member
רק רציתי לומר הי...../images/Emo39.gif

משמח מאוד לראות שסוף-סוף הוקם פורום בתפוז לסדרה הראויה הזאת! אני מחכה בקוצר רוח לראות שוב את פרקי העונה הרביעית (ראיתי בסטאר וורלד), וגם את העונות הראשונות- שיחזיקו אותי עד שתגיע העונה החמישית לסטאר... נ.ב- בתשובה לשאלה: אני בת 25. **********עוד פחות מיומיים באפי חוזרת לחיינו!!!**********

תשובה

דבר ראשון, אני בת 14.5 (מורידה לכם את הממוצע...
) דבר שני, צ´אטים? את מתכוונת שהנושא יהיה באפי? אם כן I´m in. ולמה רק בשעות הלילה? (למרות שלא מפריע לי, סתם מסוקרנת).

Lizz

New member
chat

צ´אטים גם בנושא באפי וגם סתם, אחד עם השני. או פה בתפוז, או בIRC ופשוט, אני בד"כ ערה בשעות הלילה ולכן מפסידה את הצ´אטים של שעות היום :) למי יש IRC ? אם אתם נמצאים, אני יכולה לפתוח בצ´טנט חדר לבאפי פורום.

Cyber Cat

New member
תשובה

אני בת 18. צ´אטים נשמע ממש כיף, אבל מחר מתחיל סמסטר ב´ ואני מתכוונת לנסות את הדבר המוזר הזה, נו איך קוראים לזה? אה, כן, "לישון בלילה". וגם השני, שמעתי שקוראים לזה "ללמוד".
Love Cyber Cat

מוגי 13

New member
24 וקצת. .

אוהבת את באפי מהרגע ששמו אותה על המקרעים. ויש לאמר לזכותי שאני הבאתי הרבה לצפייה בסדרה זו!! (בחורה נותנת מכות!!!) כמובן אותה דבר על זינה. וניקיטה. שלושת נמצאים כרגע במקום הראשון. מאחר וניקיטה הסתיים. באפי שמקום הראשון ואחריה זינה (שירדה ביניים מהמירקע בערוץ 10
) אורית

הייזל

New member
אם כבר מדברים על יום הולדת

יום הולדת שמח, אשמה.
כל החדשים המאמרי הפורום יש מאמר המכיל את רשימת יום ההולדת שלכם, נשמח אם תוסיפו את תאריך יום ההולדת שלכם כתגובה או תשלחו אלי או אל אלעד במסרי תפוז.

למעלה