סקרון על הסצנות

snoopile

New member
סקרון על הסצנות

||אוקי, אז מי שראה פרק 121 אז שיגיד מה הסצנה בצחיקה ביותר שהייתה שם? הסצנה המצחיקה ביותר: א.יונתן רוזן (ברווזים ברווזים בואו הביתה....)
ב.יניב לוי (מעוז צור ישועתי...)
ג.יאללה מכות יאללה. (המכות שהלכו בין יסמין למיקי....)
ד. "ביי יוסטון" (איך שכולם קראו לבן יוסטון..)
הסצנה המרגשת ביותר: א. "עומד להיות לנו ילד" (אסי מספרת לגיא שהיא בהריון...)
ב."לכל אחד יש את החלק החסר בלב"(אסי אומרת לגיא)
ג."במשפחה הזאת אני הולך להביא ילד" (גיא אומר לכולם שהוא הולך להביא ילד לעולם")
ד. התמונות (חחחחחח)
צרו איתי קשר באיי סי קיו 195321215 והיספר לכם איך אני מכירה את ניר לוי 6 שנים

Cutee

New member
../images/Emo9.gifהאמת שהכל היה מדהים../images/Emo70.gifומצחיק../images/Emo70.gif

גלושש

New member
אוקי שלי ../images/Emo110.gif

הסצינה הכי מצחיקה שבן שר ברווזים ברוזים חחחחחח
והכי מרגש זה עם לכל אדם יש חתיכה בלב שאסי אמרה אחח אני עד עכשיו זוכרת את זה ותספרי פה איך את מכירה אוות 6 שנים

snoopile

New member
טוב אני יספר לך

אם את רוצה לדעת אז בואי לאיי סי קיו שלי: 195321215

גלושש

New member
רשום לי סתומה על המצח!?

אם לא אז למה את <ההפך מסתומה> לי בשכל חחחח ניסיתי להמציא משו מה ההפך מסתומה?

גלושש

New member
אל תוסיפו אותהההההה

היא בטח רוצה לשלוח לכם וירוססססס אל תוסיפו כי אם גם הייתי בצד של זאתי ששלחת את האתר הדפוק

snoopile

New member
לא ממש הבנתי מה את רוצה

אני לא מבינה אותך אבל לא משנה צרי קשר: 195321215

אוקה, הנה התשובות שלי:

הסצינה המצחיקה ביותר: א.יונתן רוזן(ברווזים ברווזים בואו הביתה....)יש לי משהו לומר על זה...זה לא היה מצחיק זה היה מפחיד. ב.יניב לוי(מעוז צור ישועתי)
חחח בהחלט כן!!!
ג.יאללה מכות יאללה(המכות שהלכו בין יסמין למיקי....)היה מצחיק מתי שדורין נכנסה ועודדה את המכות...אבל אין מה להשוות את זה למעוז צור בגרסת ראפ...חחח!!!
ד."ביי יוסטון"(איך שכולם קראו לבן יוסטון..)זה גם היה חביב...אבל שוב, אין כמו מעוז צור בביצוע של יובל אקריש הראפריסט (איך רושמים את זה?! ראפריסט...)
הסצנה המרגשת ביותר: א."עומד להיות לנו ילד"(אסי מספרת לגיא על ההיריון)
זה היה ממש מתוק הקטע הזה... ב."לכל אחד יש את החלק החסר בלב"(אסי אומרת לגיא)
זה היה מרגש...הזלתי דמעה
ג."למשפחה הזאת אני הולך להביא ילד?!"(גיא אומר לכולם שהוא הולך להביא ילד לעולם)הדרך שהוא סיפר את זה...לא הייתה הכי מרגשת לדעתי. ד. התמונות. התמונות בסוף הפרק על כל אחד ומה קרה איתו-אכזבו. מיה ובן מתגרשים?! צבי ויסמין נפרדים?! יובל ומלייקה לא ביחד?! עדיף היה להשאיר הכל כמו בפרק 120.. אה, ולא יכולתי בשאלה השנייה לבחור בין קטע מרגש א' לקטע מרגש ב'... שני הקטעים היו מרגשים נורא...

למעלה