זה ממש תלוי עם מי ומתי..
מ מגרד לי בפופיק New member 15/8/07 #20 אוי אם אני יודעת שיהיה מצב למשהו כזה [נגיד שצריך ללכת יחד לליווים או משהו] אז או שאני חושבת על דברים מראש או שיוצאים לי דברים כמו "מזמן לא היה חורף " ואז אנחנו צוחקים מלא זמן..
אוי אם אני יודעת שיהיה מצב למשהו כזה [נגיד שצריך ללכת יחד לליווים או משהו] אז או שאני חושבת על דברים מראש או שיוצאים לי דברים כמו "מזמן לא היה חורף " ואז אנחנו צוחקים מלא זמן..
M mafakit New member 15/8/07 #25 אה!גם קרה לי בלוויה../images/Emo9.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif באתי ללויה של סבא של חבר.. ואז ראיתי אותו אז באתי אליו ואז אמרנו "היי".. ואז.. זהו..XD היו כאלה חיוכים מביכים.. ופשוט שתקנו.. למזלי הייתי צריכה ללכת לשיעור גיטרה.. ><'
אה!גם קרה לי בלוויה../images/Emo9.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif באתי ללויה של סבא של חבר.. ואז ראיתי אותו אז באתי אליו ואז אמרנו "היי".. ואז.. זהו..XD היו כאלה חיוכים מביכים.. ופשוט שתקנו.. למזלי הייתי צריכה ללכת לשיעור גיטרה.. ><'
M My Chemical Lotan New member 15/8/07 #26 באתי להלוויה של מישהו מהשפחה של חברה שלי + ושתיתי יותר מידי קולה לפני זה. ואני כזה:"מה אתם שותקים?! הלוויה!" נראה לי שעמדו לדקור את חברה שלי שהביאה אותי בכלל .
באתי להלוויה של מישהו מהשפחה של חברה שלי + ושתיתי יותר מידי קולה לפני זה. ואני כזה:"מה אתם שותקים?! הלוויה!" נראה לי שעמדו לדקור את חברה שלי שהביאה אותי בכלל .
N Nataly B New member 15/8/07 #28 שאלה חמודה! אם זה פנים מול פנים כמעט תמיד אני שפוט מתחילה חייך או לצחוק.
S Simple Dani New member 15/8/07 #29 ../images/Emo181.gif- "שתיקה מביכה.." --- *צוחקים* --- פותחת נושא חדש בשיחה.
C Crazy On Britney New member 16/8/07 #32 אוי, זה קורה לי ^^ לרוב אני פשוט שותק יחד. מנסה לחשוב על משהו לומר, מצב לא נעים כל כך. מנסה לחשוב על משהו מעניין לומר, או שאני שותק, עושה משהו וממשיך לדבר אחרי זה.
אוי, זה קורה לי ^^ לרוב אני פשוט שותק יחד. מנסה לחשוב על משהו לומר, מצב לא נעים כל כך. מנסה לחשוב על משהו מעניין לומר, או שאני שותק, עושה משהו וממשיך לדבר אחרי זה.
F fireyes New member 17/8/07 #35 ../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif צורחת מהחלון "כי להיות ראשון זה מחייב- בנק הפועלים", תמיד עובד XDD
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif צורחת מהחלון "כי להיות ראשון זה מחייב- בנק הפועלים", תמיד עובד XDD
I I Dont Give A Dam New member 17/8/07 #36 ../images/Emo42.gifאומרים טדםדםטדםדםדם או פפםפםםפםפםם וזהו
א אספיר85 New member 18/8/07 #38 זה תלוי../images/Emo54.gif אם מדברים בטלפון אני מנסה להעביר נושא או להגיד "אז...." ולהעביר את השיחה לתהליך ניתוק או משהו. אם זה פנים מול פנים תמיד קורה משהו מצחיק או שאני מעבירה נושא.. ואם אנחנו מדבירם על נושא מביך ויש שתיקה אז אני וידיד שלי עוברים לדבר על מכוניות (בדיחה פרטית )
זה תלוי../images/Emo54.gif אם מדברים בטלפון אני מנסה להעביר נושא או להגיד "אז...." ולהעביר את השיחה לתהליך ניתוק או משהו. אם זה פנים מול פנים תמיד קורה משהו מצחיק או שאני מעבירה נושא.. ואם אנחנו מדבירם על נושא מביך ויש שתיקה אז אני וידיד שלי עוברים לדבר על מכוניות (בדיחה פרטית )