סקרון חביבון

סקרון חביבון

בהשראת עירית (הנה, קרדיט. מרוצה?!?!??) מה אתם עושים כשאתם מדברים עם מישהו, ופתאום יש שתיקה מביכה??

I R i T 94

New member
מרוצה מרוצה D: ../images/Emo217.gif

כמו שאמרתי לך, מנסה להצחיק._. [לא עובד כמובן] ולדבר על דברים שיוכלים לעניין את שני האנשים. לבהות בדברים, לשמוע מוזיקה ואז מתרחקים ממני והבושה נעלמת. הפתרון הכי פשוט זה ללכת מאותו המקום. XD

I L O V E MCR

New member
מממ../images/Emo129.gif

או שאני ממשיכה לשתוק.. או שאני חושבת על נושא לדבר שוב.. או שאני פשוט פולטת משו מצחיקD:

זה קורה כל הזמן../images/Emo6.gif

אני מדברת! אני לא סותמת לרגע
. לא חסרים נושאים לשיחה. תמיד אפשר לדבר על מצב החסות בשטחים
.

mafakit

New member
זה תלוי..תלוי עם מי זה..|אלפקה|../images/Emo218.gif

תלוי באיזה מצב.. אבל לרוב אני מדברת על מוזיקה.. שואלת על הלהקות שאותו אחד שומע או משו.. ואם אני כבר שאלי את זה או שאניכ בר יודעת..
אז אני מספרת משו מצחיק שקרה לי או משו..XD או שאני מעבירה את זה אליו ואומרת "טוב ספר משו..! D: " חחחח..

הוממממממממ../images/Emo122.gif

מחייכת
או מנסה למצוא נושא חדש
או ממשיכה לשתוק מה לעשות .. אחרי כמה זמן זה יעבור ..

נעה 124

New member
תלוי עם מי זה...

יש כאלה שהייתי אומרת איזשהו משהו מצחיק יש כאלה (או יותר נכון ילדה אחת
) שהייתי אומרת שאין מצב ששתינו שותקות יש כאלה שפשוט הייתי ממשיכה לשתוק ויש כאלה שהייתי אומרת משהו ואז מתחילים לדבר על זה..

../images/Emo203.gifתלוי מי...

בעיקרון במקומות שאפשר, לעשן זה ממש טוב וזה כזה מונע שתיקות. חוץ מזה מנסים למצוא נושאי שיחה... או אומרים שיש שתיקה חחח. ואם זה השמנה אז "יש שתיקה:(((((((( מה עובר עלינו%^@^$@#^@##@" בלה בלה. חחח. :)

"לעשן זה ממש טוב".

הממ, בכל הקשר אחר זה לא. בעצם, גם שתיקה היא לא סיבה. אבל אני לא אתווכח איתך על זה כי את מספיק בוגרת כדי להחליט בעצמך וגם זה ייקח שעות

../images/Emo203.gifחחח זה לא אני מסכימה איתך

אבל קודם כל באופן כללי יש כ"כ הרבה דברים מזיקים ככה שעוד משהו לא ממש מזיז לי ואם זה מעט אז בכלל דבר שני התכוונתי, נו זה כמו שיושבים בבר ולא שומעים בכלל אחד את השני ואם לא מדברים אז לא עושים כלום פשוט אז כולם מעשנים? P:

דנטל

New member
קודם כל, אני נבוכה, חחח

מנסה לחשוב על דברי שרציתי להגיד ושכחתי או מחפשת בסביבה משהו לדבר עליו או שותקת.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמנסה לשבור איתה עם איזו שאלה

XD

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifייקח לי שנים להתרגל לניק החדש

שלך. ;[ ממ, מה שכולם אמרו, אני לא חושבת שיש לי משהו להוסיף ...

למעלה