סקראבס 816

Angelus

New member
סקראבס 816../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

ידעתי שקים תגיע.. לא ציפיתי את בואו של שון
ג'יי.די הצחיק אותי הפרק עם כל אמרות השון שלו למיניהן.. nobody cares sean.. no one is lisetening sean... היה פרק חביב ביותר.. אין לי כח לסכם יותר מדי, אבל יותר טוב מהשניים האחרונים. אני נותן לפרק 8 מתוך 10

TheLost

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד מאוד

כל העלילה של קים מבאסת אותי מאוד כי כבר ידעתי עליה, קים מעצבנת וממש חבל לי שסוף הסדרה צריך להיות קשור בה. 2 עונות הם הדחיקו לגמרי שג'יי.די הוא אבא, ועכשיו פתאום- כשזה הכי פחות מתאים- הם דוחפים את זה פנימה? חוץ מזה, תגידו, יכול להיות שהזיתי אבל אני כמעט בטוח שלפני תחילת העונה אמרו שעשרות שחקנים מהעונות הקודמות שהיו בהופעות אורח יחזרו, מייקל ג'יי פוקס, מת'יו פרי, ובטח עוד כמה. עוד שבועיים הסדרה נגמרת (
) ואיפה כולם? בכל מקרה היה פרק טוב, הכובע של השרת היה ממש ממש מגניב ובא לי כזה, וכל הקטעים של ג'יי.די עם שון היו משעשעים ביותר.

steelwater

New member
בדיוק!../images/Emo58.gif

"כל העלילה של קים מבאסת אותי מאוד כי כבר ידעתי עליה, קים מעצבנת וממש חבל לי שסוף הסדרה צריך להיות קשור בה"

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ההופעה של שון הייתה בהחלט מפתיעה, אבל לטובה. לשם שינוי נהניתי מכל העלילות, אבל הכי פחות מזו של קוקס וטורק. אליוט הכי מקסימה כשהיא קנאית
וזהו.. ג'יידי באמת יעבור לגור ליד קים ושון?

yetush

New member
פרק חמוד.

היה לו ריח חזק של הסוף. זה הדבר היחיד שהעציב בו.

steelwater

New member
../images/Emo58.gifפחחח

Again, drunken thoughts on Scrubs before I even ended seeing the new episode: קים ושון, באמת?! למה אני צריכה לראות את קים שוב? אתם רוצה שאני אקיא על המחשב? מה קשוווווווווורש היא ושון ביחד? הכותבים של הסדרה הזאת יותר מטומטים מילדה פרחה בכיתה ח'!

steelwater

New member
../images/Emo58.gif

זה היה, ממש ממש ממש גרוע. כאילו, וואו. נמאס לי להגיד שזה טוב למרות כל הרע. לא. הם הרסו את הסדרה בעונה השישית ולא חשוב אם יש פרק אם כמה בדיחות טובות, וקצחת משחק טוב. זה לא משנה. זה כבר אבוד. אפילו המחזמר שהיה מעולה, איבד הרבה מהצבע שלו. פשוט כי... די. קים?! באמת?! הקווי עלילה היו כל-כך נוראים, כל-כך משעממים. הם היו כל-כך צפויים שזה כואב. כל הקטע של קים ושל סאם היה טעות אחת גדולה, אז לא משנה מה יעשו עכשיו, הם הרסו את סקראבס. היה אפשר לפתח את ג'ידי למליון כיוונים שונים, שהסדרה אשכרה תתפתח ותשתנה, אבל הם בחרו בדרך הגרועה, הכי קיצ'ית, הכי שבחרו בה כבר בכל סדרה אפשרית. עונה חמישית, שני הפרקים לפני שני פרקי הסיום. פרקים מעולים, דרמה, קומדיה, התפתחות אדירררררה של הדמויות. היה מצוין. ואז בבום הורידו לנו הכל, הרסו לנו את הכל. מה, התסריטאים שהיו גאונים במשך 5 עונות לא יכלו לחשוב על משהו יותר טוב? הדבר היחיד בערך שהיה טוב בפרק הזה היה הכובע של הצ'יף. ג-א-ו-נ-י! וזהו. וגם זה היה אחרי שהפרק עצמו נגמר... עצוב לי, ממש עצוב לי. אני צריכה סדרה חדשה בסגנון וטובה כמעט כמו סקראבס.

DivineComedy

New member
כל! מילה! אמת!

יותר מדי קים, יותר מדי בכי של ילדים, פחות מדי הומור. אני חזרתי לראות את עונה 3 ו4.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

פרק משעשע ברמת הצחוקים, אבל מעצבן ברמת העלילה. אני אוהב מאוד את הדמות של שון אבל עכשיו הוא היה פשוט מעצבן (אפילו שהאינטראקציה שלו עם JD עדיין מצחיקה). בנוגע לקים, אני לא מתעב אותה אבל כל הסיפור סביבה הוא פשוט לא מוצלח בכלל וחבל שהחזירו אותה דווקא עכשיו לקראת מה שהולך להיות כנראה הסטוריליין המרכזי של סיום הסדרה. המשפט האחרון של JD בפרק היה בדיוק מסוג הרגעים הכי גרועים בסדרה (בדומה ל-i'm pregnant של קים בסוף העונה החמישית, או ל-oh my god, i don't love her בפרקי הסיום של העונה השלישית), מעין טוויסט עלילתי שהוא כל כך מחורבן שאפילו ה-shock effect לא משפיע בכלל. גם כל הסיפור של טרק והקידום שלו נראה מאוד מחופף וhalf-assed כזה. לא אהבתי. בצד החיובי, כרגיל, נמצאים הג'ניטור וקלסו המלכים. עוד שניים לסוף..

steelwater

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo10.gifעוש שניים לסוף, לא יאומן...

"מעין טוויסט עלילתי שהוא כל כך מחורבן שאפילו ה-shock effect לא משפיע בכלל." מסכימה ביותר!

למעלה