התגעגעתי ../images/Emo58.gif801-802
8x01 - My Jerks לא הכי פתיח לעונה, יותר כמו פרק שגרתי (וטוב). קצת מחזיר עטרה ליושנה, מזכיר את הימים של פעם. כיף לראות עוד קוקס בסדרה, והפעם לא קורטני, אלא האינטרן החדשה (דניס?) שהיא חתיכת כלבה צינית. מלכה. It's so ironic that Cancer starts with "can", cause at this stage there's nothing we CAN do about it - אד והבלונים האדומים. - והבחור ההוא שנוגע בכולם. - "I'm a lawyer" "ofcourse you are, sweetie - Did you deliver it vaginally? ענק. "Do you have any more questions about my vagina?" LIE "no" - קלסו? כיף לי שהוא חוזר. ראיתי גם את השם שלו מופיע בקרדיטים בהתחלה, אז הוא ישוב... - הג'ניטור צועק לה שיש לו ילד, ומראה תמונה, ואז היא אומרת שזאת הילדה שלה. ענק. - מבחינת רגש? לא היה יותר מדי. זה היה שגרתי, 3 סיפורים, יאדה יאדה. הסצינה של אליוט וקית' באמת הייתה טובה, אבל של קוקס וג'יי.די הצחיקה אותי. "actually, it was a she" "so it wasn't me" "no, no, it was you" וגם כשהוא שתה לו מהקפה כדי להיות שווה חחחחח - מישהו הבין את הקטע בסוף? שהם דיברו על טלוויזיה וקומדיה? 8x02 - My Last Thoughts (נראה לי שזה השם) באמת היה צריך לבוא לדעתי, אחרי שהפרק הקודם לא הציג ממש רגש, הגיע פרק שביים ביל לורנס בכבודו ובעצמו (שהבטיח שיהיה רגש בעונה השמינית ושתהיה שונה חח). כבר חרשו על הקטע של פציינט שעומד למות. טוב, לא חרשו. הפעם האחרונה שזה נעשה כל-כך טוב הייתה ב-My Old Lady מתחילת עונה ראשונה, אז לא רע שעושים פרק טוב גם בעונה השמינית. אבל הוא היה גם ממש משעשע בקטעים הקטנים שלו. - קורטני קוקס חונקת את ההוא עם הכרית. - חח כשהם התחילו לשיר קיוויתי שיהיה מוזיקה ויעשו מחזמר בקטנה, כמו שעושים תמיד בפושינג דייזיס. אבל זה לא התגשם. - ג'יי.די מדמיין את הזקנה בתור כוסית. ענק ומבחיל. - "עכשיו כל פעם שהוא יזכר בנו, הוא יחשוב עלינו בתור 2 גברים ששותים בירות, ובזמן שהם מז**** בחורות, הם יורים זיקוקים, כמו גברים אמיתיים!" - חחח טד קורע את הצוואה - חחח כשהביץ' מספרת לו על הגבר שהיא שכבה איתו (ואז גם רואים אותו) - טרק מתבאס כי הוא שיקר, שמח, ואז עצוב שוב. חחחחח כל-כך נכון. - "Can we go? Cougars drink free untill nine" "what about milfs?" "oh, right, I forgot I had kids" - חחחח ג'יי.די מפוחלץ עם ראודי, והקופסה היא בעצם לבייגלה אוף, זה היה פשוט פרק עצוב וטוב. נורא אמיתי, ובוגר. ולסיים עם דת' קאב פור קיוטי, גם תענוג. הבעיה היחידה הייתה מחסור בדמויות, אבל זה היה למען המטרה של הפרק. אגב, שמתם לב שהפרקים ב-HD סוף סוף? תודה ל-ABC.