סקראבס 801 & 802

Angelus

New member
לא ידוע לי

אבל אני בעצם לא בקי בכל אופן בכל הנושא של מועד שחרור התרגומים. תודיע לנו אם יצא תרגום. אולי גם שווה להוריד תרגום באנגלית, לא?

Roncha87

New member
ב-fxp יש את פרק 1

עם תרגום מובנה,לפחות כך כתוב. מקווה שזה עוזר לך

mikmik000

New member
פרקים מעולים XD ../images/Emo58.gif

אף אחד עוד לא ראה? O: פרקים כ"כ טווובים. איך התגעגעתי לסקראבס חח :] קורטני קוקס מגניבה בתור הצ'יף 3> הפנטזיה שהיא חנקה את החולה עם הכרית הרגה אותי מצחוק
אהבתי את הקטע שהם הזכירו את הבריכת מילקשייק וענן הלסביות בגן עדן XDD אני אוהבת שעושים כאלה קריצות למעריצים ושומרים על המשכיות ;) ג'יידי המפוחלץ היה משעשע חח, וגם כשהם אמרו שכשקרלה תגיע לגן עדן זה יהיה מעפן, אז טרק רוצה למות לפניה XD השיר של הסטייק היה ענקקק "We're going to steak night, we're gonna eat it right, steak is such a treat, it is the world best meat!" XD הא והקטע שג'יידי חשב שהם שווים, אז הוא היה צריך לחשוב מהר על משהו שמראה שהם שווים ואז הוא שתה מהקפה חחחחחחחח
זה הרג אותי חח.. הוא כזה מלך
ואיזה מגניב ששמים בסוף קטעים ו\או פספוסים במקום סתם כתוביות משעממות D: זה ממש נחמד

Angelus

New member
פרקים טובים ../images/Emo58.gif

העובדה שאליוט התנצלה בפני קית' על ההתנהגות שלה די מחזירה.. אופי לדמויות בסדרה, וזה דבר שחסר מאד בעונות האחרונות. אני חושב שהפרק הראשון היה יותר מוצלח וקומי מאשר השני (לא התחברתי לשיר הסטייק. סלחו לי.) אבל הפרק השני היה עמוק והיתה לו משמעות יפה, כך שמבחינתי זה פרק טוב. לדעתי שידרו את הפרק הזה מוקדם מדי בעונה.. כבר עברנו מיתות עם חולים, cut this &^$% out. חוץ מזה, פיטרו את השרת
גדול! אחחח..סקראבס.. התגעגעתי.

Angelus

New member
סורי על השרשור השגוי.../images/Emo122.gif

פשוט קראתי את ההודעה שלך קודם, מיכל.

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

"אני חושב שהפרק הראשון היה יותר מוצלח וקומי מאשר השני..." - קראתי את זה וחשבתי בראש שזה נכון אבל אין ספק שהפרק השני הרבה יותר מרגש ואמיתי ו...עמוק. ואז ראיתי את המשך המשפט שלך
אני מניחה שיחזירו את השרת, לא?

Angelus

New member
בארור../images/Emo13.gif

מה זאת אומרת, קורטני לא מספיק טובה (אם בכלל) בשביל להחליף את.. וול, ג'ניטור.

Ch3nf3l

New member
התגעגעתי ../images/Emo58.gif801-802

8x01 - My Jerks לא הכי פתיח לעונה, יותר כמו פרק שגרתי (וטוב). קצת מחזיר עטרה ליושנה, מזכיר את הימים של פעם. כיף לראות עוד קוקס בסדרה, והפעם לא קורטני, אלא האינטרן החדשה (דניס?) שהיא חתיכת כלבה צינית. מלכה. It's so ironic that Cancer starts with "can", cause at this stage there's nothing we CAN do about it - אד והבלונים האדומים. - והבחור ההוא שנוגע בכולם. - "I'm a lawyer" "ofcourse you are, sweetie - Did you deliver it vaginally? ענק. "Do you have any more questions about my vagina?" LIE "no" - קלסו? כיף לי שהוא חוזר. ראיתי גם את השם שלו מופיע בקרדיטים בהתחלה, אז הוא ישוב... - הג'ניטור צועק לה שיש לו ילד, ומראה תמונה, ואז היא אומרת שזאת הילדה שלה. ענק. - מבחינת רגש? לא היה יותר מדי. זה היה שגרתי, 3 סיפורים, יאדה יאדה. הסצינה של אליוט וקית' באמת הייתה טובה, אבל של קוקס וג'יי.די הצחיקה אותי. "actually, it was a she" "so it wasn't me" "no, no, it was you" וגם כשהוא שתה לו מהקפה כדי להיות שווה חחחחח - מישהו הבין את הקטע בסוף? שהם דיברו על טלוויזיה וקומדיה? 8x02 - My Last Thoughts (נראה לי שזה השם) באמת היה צריך לבוא לדעתי, אחרי שהפרק הקודם לא הציג ממש רגש, הגיע פרק שביים ביל לורנס בכבודו ובעצמו (שהבטיח שיהיה רגש בעונה השמינית ושתהיה שונה חח). כבר חרשו על הקטע של פציינט שעומד למות. טוב, לא חרשו. הפעם האחרונה שזה נעשה כל-כך טוב הייתה ב-My Old Lady מתחילת עונה ראשונה, אז לא רע שעושים פרק טוב גם בעונה השמינית. אבל הוא היה גם ממש משעשע בקטעים הקטנים שלו. - קורטני קוקס חונקת את ההוא עם הכרית. - חח כשהם התחילו לשיר קיוויתי שיהיה מוזיקה ויעשו מחזמר בקטנה, כמו שעושים תמיד בפושינג דייזיס. אבל זה לא התגשם. - ג'יי.די מדמיין את הזקנה בתור כוסית. ענק ומבחיל. - "עכשיו כל פעם שהוא יזכר בנו, הוא יחשוב עלינו בתור 2 גברים ששותים בירות, ובזמן שהם מז**** בחורות, הם יורים זיקוקים, כמו גברים אמיתיים!" - חחח טד קורע את הצוואה - חחח כשהביץ' מספרת לו על הגבר שהיא שכבה איתו (ואז גם רואים אותו) - טרק מתבאס כי הוא שיקר, שמח, ואז עצוב שוב. חחחחח כל-כך נכון. - "Can we go? Cougars drink free untill nine" "what about milfs?" "oh, right, I forgot I had kids" - חחחח ג'יי.די מפוחלץ עם ראודי, והקופסה היא בעצם לבייגלה אוף, זה היה פשוט פרק עצוב וטוב. נורא אמיתי, ובוגר. ולסיים עם דת' קאב פור קיוטי, גם תענוג. הבעיה היחידה הייתה מחסור בדמויות, אבל זה היה למען המטרה של הפרק. אגב, שמתם לב שהפרקים ב-HD סוף סוף? תודה ל-ABC.

Angelus

New member
כן, צפיתי בHD../images/Emo13.gif

אגב, בנוגע לקטע האחרון של הטלוויזיה והקומדיה -- זה היה גדול! הם באמת חבורה של אנשים שלא אכפת להם לרדת על עצמם, על האוס, על מדד הרייטינג.. ועל האמי. אדיר.

DivineComedy

New member
ככה ככה (ספוליר)

801 היה טוב, 802 לא ממש. הרגיש כאילו been there don that ולא ממש היו קטעים מצחיקים חוץ מJD המפוחלץ. קוקס חייב לחזור לכושר מהר, והג'ניטור חייב לעשות קאמבק. התחלה לא רעה אבל הציפייה היא ליותר.

creepy creep

New member
../images/Emo13.giffinally

כמה שהתגעגעתי. אין לי הרבה מה לומר. הפרק הראשון שהיה בגדר הפרק היותר קומי לא הצחיק אותי יותר מדי.. אבל בהחלט היו הרבה רגעים טובים שכולכם ציינתם. הפרק השני שבה אותי.. והשיר בסוף פשוט מקסים. אני מקווה שהג'ניטור יחזור, כי צריך אותו שם. וקורטני קוקס צריכה להרשים אותי קצת יותר..

Roncha87

New member
801../images/Emo58.gif

אוקיי, אז ראיתי בינתיים רק פרק אחד, זאת מכיוון שהעיניים שלי נעצמות עוד שנייה וגם כי אני לא רוצה שיתערבבו לי הפרקים. בתאכלס- היה פרק ממש טוב, אהבתי. אהבתי את איך שזאק נראה, סוף סוף הדמות של ג'יידי טיפה התבגרה, עם השיחה שלו עם קוקס והכל. מצא חן בעיניי שהוא דיבר איתו כל כך בוגר ואז שנייה אחר כך לגם מהקפה שלו (שאגב היה קטע מאוד משעשע) אהבתי את קורטני קוקס. להפתעתי היא ממש לא מוניקה וזה טוב כי דיי נמאס כבר. מוניקה לנצח תשאר בשידורים החוזרים של חברים. הדמות שלה פה ממש מצחיקה ואהבתי שלא עשו אותה רעה מידי או טובה מידי, מין אמצע מגניב כזה. היה פרק מצחיק ביותר! כל הקטע עם השרת שהיא פיטרה אותו ובסוף בא איזה אחד חביב כזה
אני חושבת שהכי צחקתי מהשרת בפרק הזה הוא פשוט היה כל כך וינטאג' ג'ניטור וכזה גאון. איך הוא הסתכל על התמונה של הבת שלה 'This is my son" ונגעל ממנה
הם שמרו פה על קוו איכותי אני חייבת לציין, כלומר ברור שזה לא כמו העונות הראשונות, אבל שוב בשביל עונה שמינית אני חושבת שיהיה טוב, לפי הפרק הזה. מה עוד? זה הבאסה, שאני לא זוכרת כלום אחרי הפרק.. אה כן, המתמחים ממש מצחיקים! "ג'ו" וכל האזכור של "Facts of life" ענק. כי אני אשכרה ראיתי את התוכנית ואני יודעת על מה מדובר
. נראה לי שזהו בכללי.. אהבתי! מחר אראה את הפרק השני, ובינתיים שיהיה לכולנו לילה טוב ושקט מקטיושות או קאסמים למיניהם

Master17p

New member
יש לך טעות קטנה

איך הוא הסתכל על התמונה של הבת שלה 'This is my son" ונגעל ממנה SON זה בן כמו שאת בטח יודעת , אבל רשמת שאת עייפה אז נסלח לך הפעם :)

Roncha87

New member
חחחח זאת לא הייתה טעות

בפרק הוא אמר שזה הבן שלו ואז היא התעצבנה עליו שזאת הבת שלה
הוא אומר, ליתר דיוק: What about my son? ומציג תמונה של הבת שלה.

limors2

Well-known member
למה הם מנסים להיפטר מהסדרה?../images/Emo12.gif (אין ספוילר)

2 פרקים השבוע, 2 פרקים בשבוע הבא ועוד 2 בשבוע אח"כ
ואחרי זה כבר לא כתבו לי. כמה פרקים יש בכלל בעונה?

BlueBird47

New member
כל שבוע עד אמצע מרץ יש 2 פרקים בשבוע

http://www.tv.com/scrubs/show/3613/episode_listings.html?tag=episodes;more&om_act=convert&om_clk=episodessh

אוף ../images/Emo58.gif

אני היחידה שהתאכזבה? לא יודעת לא כזה צחקתי במהלך הפרקים, חוץ מהקטע שג'יידי מדמיין את הזקנה ההיא כסקסית עם שיער מתנופף ברוח. זה הרג אותי! נראה לי שלא כל כך נהנתי כי ראיתי את זה עם פרסומות והכל.. (כןכן ראיתי לפני כוללללכם!!) פשוט התאכזבתי אז לא רציתי לרשום כלום. בקיצור נראה לי אני בכל זאת אוריד את הפרקים ואראה בלי פרסומות והפרעות. אתם לא מאמינים כמה פרסומות יש! זה לא נורמאלי1!!!#$ וזה הפרסומות הכי משעממות ביקום הכיייייייייייייייייייייייי אבל. קיצר, יחי הג'וניטור D:

למעלה