סקראבס 6X01

סקראבס 6X01

ההתחלה כ"כ כ"כ הצחיקה אותי. גם הקטע עם פרי,גם הקטע עם ההערה של טוד על הרינגטון של אליוט. זה היה ממש מוזר לראות את קרלה בהריון!
אני כ"כ אוהבת את השרת
הקטע עם הקולה והסוכריות המתפוצצות היה כ"כ קורע. אבל שאלה אחת-במשך שש עונות לא הבנתי- מה התפקיד של טד?! 0_O
רק לי התנועות של ג'יידי כשקים שאלה את טורק איפה הוא נראו לי כאילו הוא מחפש אחרי עכבישים? 0_O
ג'יי די
דגל
היה פרק ע-נ-ק-י.

LeRanch

New member
יו ה-5 דקות לפני הקליפ הרגו אותי../images/Emo6.gif

כמובן שכל שאר הפרק היה פשוט מצוין!
הסוכריות, אליוט והשגעונות שלה, הפלאפון של טורק
בהתחלה לא קלטתי שג'יי.די, קוקס והשרת בעצם "מדברים עם עצמם" בעוד כמה שנים, עד שהתחלתי לקלוט שאלה אותם שחקנים בתחפושת
הסיום עם דגל אמריקה היה כ"כ גאוני!!!
אני כ"כ שמח שסקראבס חזרה

TheLost

New member
אבל השרת היה ממש זהה!

עליו עליתי מייד. את האישה עם הסרטן שד שמתי לב שיש בה משהו מוזר והיא ממש נראית כמו גבר ורק כשהבנתי שהשרת זה הוא ושכל הנושא של הפרק זה לראות את עצמך במטופלים קלטתי שהאישה היא גיי.די אבל גם אז זה נראה לי ממש הזוי ולא דומה. ואת COXER בכלל לא זיהיתי.

לא שמתי לב בקשר לשרת,אבל שמתי לב בקשר לאשה

זה היה נראה כאילו יש לה זיפים של גילוח אז חשבתי לעצמי כזה "היי....משהו פה לא בסדר...
"

4hilla4

New member
באמת פרק ענק!!!!!!!!

פרי! פשוט לא הפסקתי לצחוק!!!!!!! זה שהוא נתקע בדלפק ואז אמר-אוייייי.. דלפקקק.... הוא פשוט קרע אותי מצחוק! אני חולה על השרת! הוא גם מצחיק... קרלה חואניטה משהו.. גדול!!! הדגל היה פשוט קורע, איך הוא הניף אותו באוויר!! אני חולה על סקראבס!!! גו דק. קוקס! גו ג'ורדןןן!!! פרק מעולה!

TheLost

New member
היה ממש מצחיק.

הקטע עם jesus takes the wheel היה פשוט גאוני כשטוד בא וכל זה... אבל התרגום ממש גרוע ואפילו מציק לי לראות אותו וגם לא בא לי לחכות שבוע לפרק ככה שאני דיי בטוח שבקרוב אוריד את העונה ואראה אותה תוך חצי שנייה בדיוידי

LeRanch

New member
וואי קרי אנדרווד היה ענק!!!../images/Emo6.gif

כמה צחקתי מזהXDDDDD

למעלה