סקראבס 616

Angelus

New member
סקראבס 616 ../images/Emo58.gif

נחמד. אהבתי את הקטע בהלוויה שג'יי.די מדמין את ההלוויה שלו, ובעצם זייף את המוות שלו רק בשביל לקבל חיבוק.
עכבי מצידם להזכיר את העובדה שג'יי.די פגע באליוט, ומאז היא.. כמו שהיא.. רק חבל שזה אומר שהיא נשארת עם הדורק המרגיז הזה. קיוויתי במהלך כל הפרק שהם יפרדו או משהו, לא שג'יי.די ראוי לה, או משהו, פשוט עם קית' זה נראה כאילו כפו את המערכת יחסים הזאת. קצת מדי ג'ורדן, מקווה ליותר ממנה בפרק הבא. שבת שלום.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif616 - My Words Of Wisdom

אזכבה ענקית מהפרק - לא היה שיר של ג'אמפ, ליטל צ'ילדרן כמו שציפיתי. לעזאזל איתך, זאק. :( קטעים טובים בפרק: - ג'יי.די מתפרץ מהדלת ושר It's a beautiful morning. מתאים לי להיות כה חסר טאקט. - ההערות של דאג וטד בזמן ההלוויה. מצד אחד, משעשע. מצד שני, זו לא אמורה להיות סצינה משעשעת. - ג'יי.די מזייף את המוות שלו - כשכל הקהל עשה "אה אמ" כזה כמו של לאוורן. - לוני הג'ינג'י. הרבה זמן לא ראינו אותו. - טד: "לעזאזל, אם רק היית מבוגרת ב-40 שנה יותר." גדול. - היה פרק חמוד לאללה. עצוב כזה, ומלא ב-Character Development. לא יותר מדי בדיחות, אבל זה לא החלק שהכי חשוב בסקראבס. התובנות על קוקס, התובנות על אליוט, ואפילו קצת אופי לג'ניטור ולקית'. מעולה. - תהיה: הקטע של Mother, מתחיל ב-M ונגמר ב-R. זה מסובך לתרגם את זה כשחושבים על זה לעומק, במיוחד עם ההערה של הג'ניטור. -
לפרק הבא (רק השם שלו) הוא נקרא Their Stories. נשמע ענק. אבל, לצערי, סקראבס שולפים את האקדחים הגדולים שלהם ברצף ולא משאירים כלום לעונה 7 ונשמע שהם מנסים יותר מדי פעמים בעונה הזאת לקפוץ מעל הכריש. מחזמר, המוות של לאוורן ואפילו הלקט חחח

steelwater

New member
Scrubs 616../images/Emo58.gif

פרק ממש חמוד, אבל לא יודעת, השראה עלי אווירה עצובה ונוגה כזאת. לא היו הרבה דברים מצחיקים. זה לא שהפרק היה רע, כי הוא היה טוב, אבל כן חשוב לי הקומדיה בסקראבס והיה חסר לי שלא צחקתי הרבה בפרק הזה. אפילו בפרק שלאברן מתה בו צחקתי יותר. איזה עצוב שהרגו את לאברן.
נכון שלושת הפרקים האלו היו טובים לדעתי, אבל זה עדיין ממש עצוב. אני מסכימה עם חן, באמת ראו פה התפתחות של הדמויות וזה היה יפה. אהבתי איך שהם מבינים כל מיני דברים ובעיקר אהבתי איך שדר' קוקס מבין כל מיני דברים. זה נכון וזה דווקא מגניב לו שהוא ה-Go to guy. זה מראה שאנשים ממש מערכים אותו. אני לא זוכרת אם זה היה כשהכומר דיבר, אבל חשבתי לעצמי שלמרות שהראו כל אחד חושב על משפט מסוים אחר ממה שהכומר אמר, אז שבסוף כל אחד ילמד לקח אחר ממנו ולא את מה שהוא חשב שהוא צריך ללמוד. זה היה קטע ממש יפה. ממש אהבתי את השרת בפרק הזה. הוא היה ממש מצחיק אבל זה גם היה ממש יפה לראות את הצד הרציני יותר שלו ואיך שהוא דיבר עם הבחור ההוא בשפת הסמינים. איזה מסכנים האבא והילד.
אבל הילד היה ממש חמוד. |מטריה| טוב, קודם כל, אין לי מילים בכלל לתאר את מה אני חושבת ומרגישה על הקטע שג'ידי מביים את המוות שלו ודר' קוקס מחבק אותו ואומר לו שהוא אוהב אותו. ווא פשוט... אין לי מילים. אני רק יכולה להגיד שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי את זה. הסדרה הזאת לא יכולה להפוך להומואית יותר. זה היה קטע ממש גדול. ג'ידי דפוק לחולטין, אבל מה הוא לא יעשה בשביל לקבל משהו מדר' קוקס. איך שדר' קוקס אומר לו שהוא אוהב אותו, ומחבק אותו, ואז לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מפסיק לחבק את ג'ידי אחרי שג'ידי קם ואומר לו שהוא חי! גם כל הקטע שאליוט אומרת לו שהוא היחיד שהיא לא ביימה את זה איתו וקית' אומר לבחור ההוא שזה נכון היה ממש מצחיק חחח. |מטריה|הקטע שהשרת אומר לאבא שג'ידי וטרק היו בדייט בזמן שהוא גילה איך אפשר אולי לגרום לבן שלו לשמוע היה די טוב ומצחיק חחח. |מטריה|כל הבנים שפתאום מופיעים סביב אליוט כשהיא מדברת על קית' ואיך שטד אומר כזה "If you were 40 years older" חחח. |מטריה|טד מחפש במילון את המילה ההיא. קטע ענק! אחד הקטעים הכי טובים בפרק.חחח! |מטריה|הסיפור של אליוט היה ממש נורא, אבל זה היה ממש מצחיק איך כשהיא באה לדבר עם קית' היא מספרת לו סיפור מפגר במקום להגיד לו איך היא מרגישה. זה כל-כך מתאים לה חחח! והיה גם ממש מצחיק שהיא שואלת את קית' אם הוא הבין למה היא מתכוונת והוא אמר לה כזה "Not even a little" חחח! |מטריה|ג'ידי עושה את ההצדעה הנאצית חחח! זה היה ממש נורא אבל ממש מצחיק חחח! |מטריה|דר' קוקס אומר שהוא היה מצייר את האצבע המשולשת על העורף שלו ודר' קלסו אומר לו שהוא יכול לעשות את זה כי אין דרך שהוא יכול להראות בה יותר מטורף חח! אני ממש אוהבת את הבידחות על השיער של דר' קוקס עכשיו כי הוא ממש מכוער. |מטריה| האצבע שדר' קוקס ודר' קלסו עושים לג'ידי בשפת הסימנים חחח. |מטריה| הטוד שעובר כשהשרת מדבר על ציצים שערים והוא אומר שהוא גם אוהב אותם ככה חחח. |מטריה| הקטע עם ה-"Starts witha M and ends with a R" ואז הג'ינתור אומר משהו מוזר היה ממש מצחיק חחח. היו עוד כמה דבירם אבל ההדועה הזאת כבר ממש ארוכה.

steelwater

New member
השיר בסוף הפרק../images/Emo58.gif

Paolo Nutini - Last Request מוזר שלא זיהיתי את השיר הזה, מכיוון שזאק המליץ על פואלו נוטיני לפני כמה זמן הורדתי כמה שירים שלו וגם את שהיר הזה. אני לא יודעת אם הוא היה לי מוכר. לא ממש אהבתי אותו אבל היו כמה שירים נחמדים. אני לא זוכרת אם את זה אהבתי או לא. אני אתן לו עוד ניסיוןץ

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif 616..

היה פרק נחמד מאוד :] כמו שאמרו כאן, בעיקר הייתה התפתחות דמות, ולא הרבה קומדיה, אבל עדיין די אהבתי את הפרק. היו כמה קטעים שכן היו משעשעים, ורוב הקטעים היו באמת יותר מבחינה של קרבה והתפתחות אישית של דמויות. הג'ניטור היה כ"כ חמוד בפרק הזה..
וגם קוקס היה נחמד כזה שבסוף הוא רצה ליהיות הגו טו גאיי, ושקלסו אמרו לו כזה "לך, אני לא אספר לאף אחד..". הא וד"א, בשנה שעברה למדתי מבת דודה שלי קצת שפת סימנים, ואני מאוד גאה בעצמי שזיהיתי בערך חצי מהמילים עוד לפני שתרגמו אותן.. P:

steelwater

New member
עוד קטע../images/Emo58.gif

שכחתי עוד קטע שהוא אחד הקטעים הכי מצחיקים בפרק, כשאליוט אומרת Kaboodel במקום תחת חחחחחחחחחחחח!
"Carla, sometimes you can be a real kaboodel hole" חחח!

DivineComedy

New member
טיפוסי

פרק טיפוסי של עונה 6... כלומר עוד משחק אדיר של השרת ביחד עם פרק בינוני למדי....

thewish

New member
פרק משעשע

טוב לא אחזור על מה שאמרתם אבל ג'ורדן הייתה מעולה בפרק שהיא ירדה על המלצרית! חחח הרג אותי ושפת הסימנים של קלסו\קוקס חחח אהבתי את המוזיקה שהם עושים את זה. אגב, לא ראיתי את הקולונל דוקטור ברקע בפרק! מישהוא ראה אותו?

למעלה