Scrubs 616../images/Emo58.gif
פרק ממש חמוד, אבל לא יודעת, השראה עלי אווירה עצובה ונוגה כזאת. לא היו הרבה דברים מצחיקים. זה לא שהפרק היה רע, כי הוא היה טוב, אבל כן חשוב לי הקומדיה בסקראבס והיה חסר לי שלא צחקתי הרבה בפרק הזה. אפילו בפרק שלאברן מתה בו צחקתי יותר. איזה עצוב שהרגו את לאברן.
נכון שלושת הפרקים האלו היו טובים לדעתי, אבל זה עדיין ממש עצוב. אני מסכימה עם חן, באמת ראו פה התפתחות של הדמויות וזה היה יפה. אהבתי איך שהם מבינים כל מיני דברים ובעיקר אהבתי איך שדר' קוקס מבין כל מיני דברים. זה נכון וזה דווקא מגניב לו שהוא ה-Go to guy. זה מראה שאנשים ממש מערכים אותו. אני לא זוכרת אם זה היה כשהכומר דיבר, אבל חשבתי לעצמי שלמרות שהראו כל אחד חושב על משפט מסוים אחר ממה שהכומר אמר, אז שבסוף כל אחד ילמד לקח אחר ממנו ולא את מה שהוא חשב שהוא צריך ללמוד. זה היה קטע ממש יפה. ממש אהבתי את השרת בפרק הזה. הוא היה ממש מצחיק אבל זה גם היה ממש יפה לראות את הצד הרציני יותר שלו ואיך שהוא דיבר עם הבחור ההוא בשפת הסמינים. איזה מסכנים האבא והילד.
אבל הילד היה ממש חמוד.

טוב, קודם כל, אין לי מילים בכלל לתאר את מה אני חושבת ומרגישה על הקטע שג'ידי מביים את המוות שלו ודר' קוקס מחבק אותו ואומר לו שהוא אוהב אותו. ווא פשוט... אין לי מילים. אני רק יכולה להגיד שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי את זה. הסדרה הזאת לא יכולה להפוך להומואית יותר. זה היה קטע ממש גדול. ג'ידי דפוק לחולטין, אבל מה הוא לא יעשה בשביל לקבל משהו מדר' קוקס. איך שדר' קוקס אומר לו שהוא אוהב אותו, ומחבק אותו, ואז לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מפסיק לחבק את ג'ידי אחרי שג'ידי קם ואומר לו שהוא חי! גם כל הקטע שאליוט אומרת לו שהוא היחיד שהיא לא ביימה את זה איתו וקית' אומר לבחור ההוא שזה נכון היה ממש מצחיק חחח.

הקטע שהשרת אומר לאבא שג'ידי וטרק היו בדייט בזמן שהוא גילה איך אפשר אולי לגרום לבן שלו לשמוע היה די טוב ומצחיק חחח.

כל הבנים שפתאום מופיעים סביב אליוט כשהיא מדברת על קית' ואיך שטד אומר כזה "If you were 40 years older" חחח.

טד מחפש במילון את המילה ההיא. קטע ענק! אחד הקטעים הכי טובים בפרק.חחח!

הסיפור של אליוט היה ממש נורא, אבל זה היה ממש מצחיק איך כשהיא באה לדבר עם קית' היא מספרת לו סיפור מפגר במקום להגיד לו איך היא מרגישה. זה כל-כך מתאים לה חחח! והיה גם ממש מצחיק שהיא שואלת את קית' אם הוא הבין למה היא מתכוונת והוא אמר לה כזה "Not even a little" חחח!

ג'ידי עושה את ההצדעה הנאצית חחח! זה היה ממש נורא אבל ממש מצחיק חחח!

דר' קוקס אומר שהוא היה מצייר את האצבע המשולשת על העורף שלו ודר' קלסו אומר לו שהוא יכול לעשות את זה כי אין דרך שהוא יכול להראות בה יותר מטורף חח! אני ממש אוהבת את הבידחות על השיער של דר' קוקס עכשיו כי הוא ממש מכוער.

האצבע שדר' קוקס ודר' קלסו עושים לג'ידי בשפת הסימנים חחח.

הטוד שעובר כשהשרת מדבר על ציצים שערים והוא אומר שהוא גם אוהב אותם ככה חחח.

הקטע עם ה-"Starts witha M and ends with a R" ואז הג'ינתור אומר משהו מוזר היה ממש מצחיק חחח. היו עוד כמה דבירם אבל ההדועה הזאת כבר ממש ארוכה.