סקראבס 507

Angelus

New member
סקראבס 507../images/Emo47.gif

כן, דיברנו על העובדה שזה אחד הפרקים היותר טובים בסקראבס אבל כחלק מהמרתון שלי (אני מתקדם לאט, ועוד הבטחתי פה למישהו שאני אסכם מה קורה בסוף העונה ה-6 עד לפני תחילת שידורי העונה ה-7..) לא יכולתי שלא לשים לב לאופן השונה שבו מציגים לנו את הסדרה בעונה ה-5. לא יודע אם היו שינויים בהפקה או מה שלא, אבל העונה ה-5, עד כה, (ואני אומר עד כה כי אני צריך לסיים עד כל העונה בשביל לשפוט את זה כמו שצריך) הרבה פחות טובה משאר העונות בכל צורה אפשרית. היא מפוזרת, פחות אנושית ואפילו פחות מצחיקה. אבל הפרק הזה? אני חושב שהוא לוקח את כל העונה ה-4 (שלדעתי מצויינת). התמקדו בכולם, כמו שהיו עושים את זה בעונות הקודמות.. וזו היתה חזרה טובה ומרעננת. אני לא כל- כך זוכר את כל הפרקים בעונה ה-5, מה שאומר שלא כל-כך חיבבתי אותה (או שיש לי זיכרון מעפן, כפי שרון אומרת) -- אבל הם שיחקו אותה בפרק הזה.

Ch3nf3l

New member
אני איתך בדעה

אמנם לא בטוח שהפרק הספציפי הזה מתעלה על כל עונה 4 שהיא בהחלט העונה החביבה עליי, ביחד עם 2 ו-3... אבל עונה 5 בטח הייתה שונה משאר העונות, ולרעה.

Roncha87

New member
עונה 4 הכי טובה?!

היא הכי פחות טובה לטעמי. יש שם את איך שלא קוראים לה החברה האפרו אמריקאית [אם להיות פוליטקלי קורקט
] של ג'יידי. יש בעונה הזאת שני פרקים טובים, הפרק הראשון כשטורק חוזר מהירח דבש והם רצים אחד לשני, וכשג'יידי עושה את המנגינה "בם בם בם בם בםםם"
והפרק השני הוא הפרק של הסיטקום, שכלשעצמו רעיון גאוני. אבל חוץ מזה, היא לא משהו. אני הכי אוהבת את העונה ה-1 כי יש בה את התמימות וההתחלתיות של הסדרה. אחרי זה עונה שלישית ואז עונה חמישית. אתה אומר שהיא הכי פחות מצחיקה? זה עוד לא שמעתי. אני זוכרת שנקרעתי מצחוק כל הפרקים. בעיקר ב-507. שאגב היה הפרק ה-100 של הסדרה כולה. 507 מצויין, הוא כל כך יפה וממש כיף לראות אותו עוד פעם ועוד פעם. בעיקר מעצם העובדה שזאק ביים אותו [אני לא טועה נכון?] אתה צריך לראות את הגירסה המשודרגת, שליטה! וכן, יש לך זיכרון מעפן
. אבל גם לי קשה לזכור דברים בסקראבס, רק כשאני רואה אותם הכל חוזר אליי.

steelwater

New member
ככה לרדת על החמישית?

עונה גאונית. אני דווקא זכרתי שאהבת אותה ממש, אבל יכול להיות שאני טועה. מה קורה ב-507? זה במקרה My Way Home?

mikmik000

New member
בהחלט פרק מצויין 3>

והמפ, גם אני לא זוכרת שהעונה החמישית הייתה כזו גרועה.. אמנם לא האהובה עלי, אבל בהחלט לא כ"כ רעה כמו שעשיתם אותה. אצלי זה הולך ככה: *עונה 4
*עונה 3 *עונה 2 *עונה 5 *עונה 1 *עונה 6 אבל עזבו אתכם איזו עונה הכי טובה.. עוד 5 ימים לעונה השביעית!!! #!^&#%$%@ DD: [זה לא קשור, אבל הייתי חייבת לציין את זה
]. זה אמנם אומר שהפרקים במשרד מתקצרים [לא שזה יעניין מישהו מכם חח], אבל לפחות סקראבס איז באק :) ווהו. ויעל-כן, זה my way home. ותקראי את ההמלצות שלי בשרשור טלויזיה P: ואיציק-תראה את הגרסא המורחבת. היא ממש מגניבה.

mikmik000

New member
חחח עכשיו הבנתי על מה רון מדברת XD

באמת יש לך זכרון מעפן P: אתה לא זוכר שדיברנו פה על זה שבגלל שזה הפרק ה100, שמו בדיוידי גרסא מורחבת של הפרק הזה עם כמה שינויים קטנים ותוספות? [נו, כשדיברנו על הקטע עם הפוקצ'ה וכל זה..
]. בקיצור תוריד את גרסאת הדיוידיריפ של הפרק הזה, ותבין. :)

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

בואו פשוט נסכם שאני [כמעט] תמיד צודקת
חחח סתם סתם. אבל לאיציק באמת יש זיכרון של כפכף

hodown

New member
507../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

קודם כל.... תסכים איתי איציק היקר שזה הפרק הכי אדיר בכל הסדרה כולה?? הגאונות! המשחק עם הסיפור של הקוסם, הטוטו, והנעליים האדומות! פשוט גאונות לשמה. עכשיו, מה אני לא ממש מסכימה איתך בקשר לעונה החמישית. לפי דעתי היא בין המצחיקות! ואם כבר בדירוגים עסקינן. אז הנה מהמקום הראשון לאחרון. 1. עונה ראשונה. 2. עונה חמישית. 3. עונה שניה. 4. עונה שלישית. 5. עונה רביעית. 6. עונה שישית. מי יתן העונה השביעית (וכנראה האחרונה
) תהיה המבורת מכולן. אומנם היו פרקים אדירים בעונה הרביעית (ראה הודעה של רון למעלה חחח) אבל היא , לפי דעתי, לא מתאימה למקום הראשון. ולבסוף השורה התחתונה מכל: על טעם ועל ריח אין מה להתווכח! אבל דיון חמוד.

למעלה