סקראבס 402 נו, מי ראה? השרת כד"ר בבית החולים - מתאים לו.
A Angelus New member 14/3/06 #1 סקראבס 402../images/Emo168.gif נו, מי ראה? השרת כד"ר בבית החולים - מתאים לו.
L limors2 Well-known member 15/3/06 #2 ראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif הייתי אצל סבא שלי בדיוק כשהתחיל אני ככ רוצה תעונה הזאת בדיוידי כבר
ראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif הייתי אצל סבא שלי בדיוק כשהתחיל אני ככ רוצה תעונה הזאת בדיוידי כבר
A Aviad1987 New member 15/3/06 #3 LOL פרק פחות טוב מהקודם אבל בהחלט מצחיק בעיקר הקרב המשעשע בין אליוט לג'יי די. אין על מולי אני לא מאמין שיש אנשים שלא אוהבים אותה
LOL פרק פחות טוב מהקודם אבל בהחלט מצחיק בעיקר הקרב המשעשע בין אליוט לג'יי די. אין על מולי אני לא מאמין שיש אנשים שלא אוהבים אותה
A Angelus New member 15/3/06 #4 לא חושב שזה עניין של אהבה. (למרות שאני אישית אוהב אותה ) אנשים חושבים שהיא לא מתאימה לקצב של סקראבס, לסדרה עצמה. אני אישית חולק על דעתם. אמנם היא מאטה את הקצב, אבל היא מכניסה משהו שונה לגמרי ופשוט מצחיק. אדישות מול פרי? מה עוד צריך?!
לא חושב שזה עניין של אהבה. (למרות שאני אישית אוהב אותה ) אנשים חושבים שהיא לא מתאימה לקצב של סקראבס, לסדרה עצמה. אני אישית חולק על דעתם. אמנם היא מאטה את הקצב, אבל היא מכניסה משהו שונה לגמרי ופשוט מצחיק. אדישות מול פרי? מה עוד צריך?!
A Aviad1987 New member 16/3/06 #5 "OMG אנחנו במעלית?" ד"ר מולי קלוק, 401. משפט שמתאר בצורה מדויקת ותמציתית מאוד את האופי שלה, ואני מאוד אוהב את הסגנון איך האטת הקצב באה לידי ביטוי?
"OMG אנחנו במעלית?" ד"ר מולי קלוק, 401. משפט שמתאר בצורה מדויקת ותמציתית מאוד את האופי שלה, ואני מאוד אוהב את הסגנון איך האטת הקצב באה לידי ביטוי?
A Angelus New member 16/3/06 #6 ../images/Emo6.gif מעופפת. לא בדיוק להאט, היא פשוט שונה מכל דמות שעד עכשיו הכרנו. מבחינת הדמות שבנו לה ( ) היא פשוט לא מתאימה לשאר הדמויות. זה מה שעושה את זה מעולה כל כך, החיבור המוזר הזה. ראית את 402?
../images/Emo6.gif מעופפת. לא בדיוק להאט, היא פשוט שונה מכל דמות שעד עכשיו הכרנו. מבחינת הדמות שבנו לה ( ) היא פשוט לא מתאימה לשאר הדמויות. זה מה שעושה את זה מעולה כל כך, החיבור המוזר הזה. ראית את 402?