סקראבס - עונה 7 ב-DVD

TheLost

New member
סקראבס - עונה 7 ב-DVD

יש כאן אנשים שקונים, לא?
(אני אישית סתם אוהב להסתכל על התמונות!!!1) אז הנה פורסמה התמונה של המארז של עונה 7 (עונה? זה לא היה רק איזה פרק או משהו כזה?), לא יודע אם פרסמו פה את התוספות המיוחדות (מאוד מיוחדות) אבל הנה: *הייתי מעתיק את זה באנגלית אבל האתר הזה של הדי.וי.די לא נותן להעתיק. ביץ'. My Making of II: מאחורי הקלעים של פרק סיום העונה השביעית ההו-כה-מסיים, "My Princess" One-on-One with Ken Jenkins: ראיון בלעדי ומעניין עם השחקן שעשה את ד"ר קלסו. [אין כותרת]: סצינות מחוקות שהן "hilarious" (ככה כתוב), משפטים אלטרנטיביים ופספוסים. Audio Commentaries easter egg / ביצת פסחא / אפיקומן: "רק עוד יום רגיל במעלית של סקראבס". תבלו. המחיר הרגיל יהיה 30 דולר, אבל בטח באמזון זה יהיה פחות. ובצדק, היו כולה 3 פרקים!

steelwater

New member
אה ענק! תודה!

איזה כיף! לא עבר הרהב זמן יייי! את העונה הזאת אני די בטוח אקנה. העונה השישית לא הייתה משהו ובנתיים אני אל קונה אותה, אבל כנראה שיום אחד אני אקנה אותה. גם כדי שיהיו ילא ת כל העונות וגם בגלל הפרק של המחזמר והמייקינג אוף שלו, אבל העונה השביעית הייתה ממש סבבה אז נראה לי שאני אקנה את זה.

Roncha87

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

מגניב שיצא כבר. אני אקנה כל עוד הדולר כל כך חלש.

hodown

New member
אגב אם מישהו מוכר עונות של סקראבס

אקנה בשמחה- אני צריכה צוות בידור לימים שחורים יו נואו :) גם עונות של "חברים" יתקבלו בברכה.

TheLost

New member
אם את רוצה אני מוכר את העונה השמינית של חברים

למעלה