סקראבס ממשיכה לעונה נוספת? עדכון

TheLost

New member
סקראבס ממשיכה לעונה נוספת? עדכון

מישהו פרסם כאן בשבוע שעבר שיש תכנון שבעונה התשיעית של "סקראבס", ג'יי.די וטורק יפתחו מרפאה פרטית. לפי אתר ערוץ E! זה לא מה שיקרה, אבל כן יש סיכוי לא רע בכלל שהסדרה תמשיך- כרגע השמועה היא שזאק בראף ושרה צ'אלק חתמו שניהם על חוזה השתתפות בעונה התשיעית של הסדרה, אבל אך ורק ל-6 פרקים. ג'ון ס. מקגינלי, דונלד פייזון וניל פלין ימשיכו לעונה הבאה בתפקיד מלא (אלא אם כן הפיילוטים שהם לקחו חלק בהם בחודשים האחרונים יקבלו חידוש לסדרה מלאה). ובינתיים, התוכנית לעונה נשארת כמו מה שנאמר במקור- העונה תתמקד במתמחים החדשים שהכרנו בעונה השמינית.

steelwater

New member
עונה תשיעית לסקראבס אושרה

אפשר להגיד שאני די מתנגדת לזה? הם נפרדים מאיתנו בפרק פרידה מפוצץ ומלא רגשות, ואז חוזרים? אפילו אם זה בקונספט שונה משהו... הייתי מעדיפה שאם הסדרה נגמרה, אז שהשחקנים ילכו לעשות דברים אחרים ולא ימשיכו להתבחבש במקום. http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3i505437152ed71367b14b89a4b157dea2

TheLost

New member
וגם Cougar Town

הסדרה החדשה של ביל לורנס ובכיכובה של קורטני קוקס, שלרגע נראה כאילו היא לא תעלה על לוח השידורים של ABC (שחשבו שהפיילוט היה נועז מידי ומוגזם מידי בשבילהם). http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=8096 אני לא מתכוון לראות את העונה התשיעית של "סקראבס". טו מאץ' איז טו מאץ'. וסוף זה סוף. (אני טוב הקטע הזה של הסקת מסקנות
)

DivineComedy

New member
אני לא מבין....

ידיעה כזאת הייתה אמורה לזכות להמון תגובות (חיוביות או נזעמות) בפורום הפאקינג רשמי של הסדרה... מה כולם יצאו לפגרה אחרי הפרק האחרון? או שבאמת אין פה אף אחד....

Roncha87

New member
זה פשוט שאני לפחות

לא כל כך מתלהבת מהעניין וכבר כמה ימים, כל פעם שאני פותחת את הפורום, אני מנסהח לנסח תגובה נורמלית, אבל לא יוצא. חוצמיזה, ידוע שהפורום הזה גוסס. עכשיו אחרי שהסדרה נגמרה (לפחות עונה 8) ושבינתיים אין מנהל, נראה לי שלא יהיה יותר טוב...

creepy creep

New member
אולי זה רק משבר קטן וזה חולף../images/Emo13.gif

[בגרויות, בגרויות ועוד קצת בגרויות..]

DivineComedy

New member
ענק! מעולה!!

וממש לא איכפת לי נפרדו מה נפרדו.... יששששששששששששששששש!!

jess r

New member
נשמע בסדר

א-ב-ל, אני מקווה מאוד שהסידרה תהיה באווירה שונה. אולי אפילו ש... לא יודעת... ישנו את הקונספט או משהו. שיוסיפו טויסט. העיקר שלא יקחו פרקים מסקראבס וילבישו עליהם דמויות חדשות. זה יהיה משעמם. ואני בעד כי הדמויות האלו נחמדות. אני אוהבת את המתמחה הבלונדינית. אני מקווה שהיא תהיה הדמות הראשית. זה יהיה חידוש מרענן אחרי שהיתה לנו דמות ראשית כמו ג'יי.די במשך כל הסידרה.

למעלה