סקראבס מבוטל !!!!

emalka

New member
סקראבס מבוטל !!!!

אחרי 5 עונות סקראבס החליטו להוריד את הסידרה מהמרקע בגלל הרצון של כוכב הסידרה , זאק בארפ החליט לנסות לחקור תפקידים חדשים הוא הודיע שהוא מיצה את עצמו כדמות בסידרה . ניתן לקרוא את הכתבה המלאה בקישור הבא:

Angelus

New member
../images/Emo27.gif*צועד קדימה בבושה*../images/Emo37.gif

I'm easy though.
אפשר לעבוד עלי בכל יום, בקלות רבה. אני הרי מתגייס ביום רביעי הקרוב ואח שלי ואמא שלי ישבו בסלון שקמתי ודיברו על זה שהם מביאים חבר'ה ששישפצו את הבית ומורידים את החדר שלי. ואני בתשובה אומר להם שאני ג'ובניק ושאני אחזור יומיות והם פשוט התעלמו ממני והמשיכו לתכנן מה הם יעשו בחדר שלי.
אבל זהו, קללת התמימות הוסרה ממני!

talrv

New member
הבהלת אותי לרגע..

טוב, אבל קראתי את זה ב2 באפריל אז..
לא עבדו עליי, אבל אני וידיד טוב שלי עבדנו על חברות שלנו.. זה היה די מצחיק, הם נסעו להרצליה (נסיעה של שעה מפה), ואמרנו להם שבדיוק שמו מחסומים והתרעות, והתחלנו להלחיץ אותם שזה מסוכן, ושהם לא יצליחו לחזור הביתה עד מחר.. והם ממש נלחצו, ביטלו את כל התוכניות שלהם, עצרו באיזה בית קפה מעאפן בצד ולאט לאט קלטו ששום דבר לא קורה ואז התקשר לקלל אותנו. היה משעשע
טל.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif מרושע!

לקחתם את אחד באפריל צעד אחד יותר מדי רחוק.
טוב, אנחנו גרים בישראל. אם כבר יש בלאגן צריך לנצל את זה לטובתנו. לפחות הקלטתם את זה?

talrv

New member
לא חשבנו על להקליט ../images/Emo13.gif

אבל היה ממש מצחיק. לנו
טל.

Angelus

New member
נצל"ש - ../images/Emo58.gif 503 ו 514

נכון בפרק 514 (נראה לי) אליוט וקית' נמצאים באיזה משחק מקדים בו היא משחקת כרוכלת וקית' כגנב מקסיקני שנתפס בזמן שהוא גונב ממנה תפוחים? אני צופה כרגע בפרק 503 ופתאום אליוט מספרת לג'ייק (חברה דאז) שזאת הפנטזייה שלה!
גדול!

steelwater

New member
נכון!!!../images/Emo58.gif

כן חחח! גם אני רציתי לכתוב את זה עוד כשראיתי את 514 וכתבתי עליו. אבל כל פעם שכחתי
. חחח זה היה כזה קטע גדול! אני אוהבת שהם משתמשים בסיפורים קודמים ולא שוכחים מהם לגמרי. לא צריך לספר את הכל שוב, אבל זה טוב שאם קורה משהו בסדרה אז רוב הזמן הם ידבקו במה שקרה אחרי. זה מראה רצף בסידרה ונותן יותר עומק לדמויות. אליוט לא אמרה את זה סתם, זו עדיין הפנטזיה שלה. זה מעמיק את הדמות כי זה מראה שיש לה המשכיות והיא לא שטוחה ואומרת דברים רק בשביל הבדיחה של הרגע, אלה בשביל בדיחות ורגעים פחות מצחקים שעוד יהיו אולי בעתיר בסידרה.

MooTzk

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif לעונה החמישית בפנים

שמתי לב לקטע הזה ישר כשראיתי את 14, אני ממש אוהב שהם עושים דברים כאלה. עוד משהו בסגנון זה שבפרק 6 JD מספר על התסריט שלו Dr. Acula(בקטע ענק ד"א), ואז בפרק 12 קוקס אומר על קאבאג' משהו בסגנון I'd rather risk my life at the hands of Dr. Acula, והם מתחילים לדבר על זה

steelwater

New member
חחחח../images/Emo58.gif

זה אחד הקטעים הכי טובים בעונה הזאת!!!
גם כשראיתי את זה שמתי לב וזה היה כל-כך מצחיק! ועוד שהוא אומר לו שהוא חושב שהתסריט היה טוב. זה היה גדול!
ושוב אני אגיד, אחד הקטעים הטובים בעונה הזאת! זה פשוט גאוני. אגב, שמתם לב ש-JD לא קרח יותר?! פה נגיד הם אל שמרו על הקו עלילה הזה ונגדו את עצמם. אבל זה בסדר כי כמה זמן היינו צריכים לראות אותו קרח. ומה, הם היו מדלגים על תקופת זמן כל-כך ארוכה ואומרים שפרק אחרי עבר הזמן וכבר גדל לו השיער שוב?

למעלה