סקראבס חוזרת ב-10.4!!!

steelwater

New member
סקראבס חוזרת ב-10.4!!!

שיייייווווו, איך שכנחו מזה!?!?!? בושה לנו! מחר העונה השביעית חוזרת לעצמה וישודר פרק חדש בארה"ב. יייייייייייי! אולי הפורום יפרח קצת בגלל זה. בכל מקרה, באתר הרשמי של הסדרה יש קטעים מהפרק הבא וראיתי אחד מהם עכשיו והוא ממש מצחיק! איזה כיף זה לצחוק מסקראבס שוב בכל רם. הקטע הזה מתאר את הסדרה בדיוק, סדרה מצחיקה ומ-ל-א-ה ב-Gayness. זה פשוט לא יאומן חחח. http://www.nbc.com/Scrubs/video/index.shtml#mea=237733 תהנו חברי! ואל תשכחו - It's guy love, between 2 friends.

Roncha87

New member
וואי איך הזמן עבר מהר!

נכון? איזה כיף, עכשיו גמני שותפה לזה
ממש כיף ותודה על הקישור והתזכורת! מה היינו עושים בלעדייך?

steelwater

New member
אני לא יודעת, פשוט לא יודעת

חחח סתם.
צריך מישהו חסר חיים שיבלה את כל היום שלו באינטרנט וימצא שטויות כאלו... בתקווה משבוע הבא אני אהיה Working gal חרוצה! אבל בתקווה אני גם ימשיך לחפור פה.
Saybia - Empty Stairs

chris1neama

New member
שאלה

שאלה שבטח נשאלה מלא פעמים... האם הסידרה תשודר ביס? ואם כן אז מתי? פשוט יש את הפירסומת של כל הסדרות החדשות שיהיו אבל לא ראיתי שם את סקראבס...

creepy creep

New member
אני מניחה שכן.

בטח אחרי שיסיימו לשדר את כל הפרקים של העונה השביעית, יס ישדרו אותה מההתחלה. ואולי לא...

creepy creep

New member
סוף סוף!../images/Emo13.gif

כבר שכחתי מה קרה בעונה השביעית עד עכשיו.. למישהו מתחשק לעשות לי תקציר של הפרקים? תודה יעלושקה

creepy creep

New member
את מתכוונת,

מתי יהיה אפשר להשיג אותו באינטרנט? אם היום הוא ישודר בארה"ב, אז בטח בשישי בצהריים או בשבת כבר יהיה אפשר.

jess r

New member
I died a little inside ../images/Emo6.gif

גם אני נבהלתי לרגע כשהוא אמר את זה! כאילו, מה קרה שהפכתם לכאלו רציניים? ואז הם חזרו להיות ילדותיים ומטופשים והרגיעו אותי

mikmik000

New member
אני לא שכחתי ../images/Emo3.gif

כבר 3 שבועות שאני סופרת את הימים לאחור בכינוי במסן שלי עד שסקראבס והמשרד חוזרות D: ועכשיו אני הולכת לראות את הפרקים של שתיהן ברצף :))) אני מתפלאת שאף אחד עוד לא פתח שרשור לפרק, אבל אם יהיה לי זמן [אני מתחילה היום ב10 ללמוד] אני אפתח כשאני אסיים לראות P:

Roncha87

New member
אההההההה

עדיין לא ראיתי בכלל את 5 ו-6 כך שייקח קצת זמן עד שאני אגיב לשרשור על הפרק

למעלה