סקקרר

בהביבו

New member
סקקרר

רעיון.תגידו.עכשיו.מעלה.ביי

choul

New member
נצל"ש

ראיתם ת'קליפ החדש של מוקי? נחמד חוץ מאיילה ומרי.. התחיל לשיר כמו בועז שרעבי...מוזר האיש

The Macker Girl

New member
זה "מדברים על שלום"...

פשוט בהופעה מתוך טקס פרסי המוזיקה של אקו"ם. וזה הביצוע של ההופעות... עם שני הבתים הנוספים.

MiToOsH

New member
רעיון שלא קשור במוק ../images/Emo104.gif

הולכים להקים חנות וירטואלית שתמכור שירים יחידים של אמנים ישראלים. המחיר הולך להיות בערך 2.90 שקל לשיר (ויהיה יחס בין ההצלחה של השיר למחיר שלו, כמובן). תקנו? לא תקנו? תחכו שיורידו ת'מחירים?

מורן 1986

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תראה
מצד
אחד
זה
נורא נחמד
כי למשל
יש
דיסקים
מסויימים
שמתוך
כל הדיסק
אתה רוצה
רק
שיר אחד
ואז
לא
שווה לך
לקנות את כולו
מה שמביל
אותך לצריבה
או הורדה מהאיטנרנט
שזה
דיי רמאות
אז ככה
אתה לא מרמה
וגם
לא יוצא בנזק
בגלל שרצית שיר
אז לדעתי זה שווה מאוד

אני חייבת לשבור את השתיקה !

אבל זה רק בגלל שאני ממש כבר לא מצליחה לקורא הודעות שלך ושל שרון ( אני מאוד מקווה שאני לא טועה בשם...) זה פשוט מעייף עם כל האיקונים שתקועים בכל משפט לפחות 5 פעמים... לדעתי את והיא צריכות ללכת למכון גמילה לכמה זמן...כי זה פשוט כבר מיטרד ציבורי... שיהיה לכן יום קסום :)

האתר הוקם כבר

והמחירים דווקא לא כאלה נדיבים 4 שקלים להורדת שיר 35 להורדת אלבום וזה רק דיסקים של nmc

Little MC

New member
קח סקר

אם הייתם יכולים ללקק את מוקי, איפה הייתם מלקקים? א. *** ב. מוקי (בשם) ג. *** ד. נעל (שימו לב למסר הנסתר, שהוא בעצם מעלה עוד סקר: אם מוקי היה נעל, עדיין הייתם מעריצים אותו?) אגב - * = צנזורה

Little MC

New member
אני מקדים ת'תגובה של סיון:

"ליאור יא גועל" ומונע תגובה רעה מאנשים אחרים: מתן, מתן, מיכל (במיוחד), בן (בדרך אחרת) אוהב אותכם!

למעלה