סקעת באירוויזיון 2007?

היי שלום..! כבר נגמר האירוויזיון ו

כבר יש דיבורים...רשום גם בעיתון..שלא יעשו קדם,ושהראל ייצג את ישראל ב-07..? יש לכם מושג,אם יש מצב לזה..??

daniel rubin

New member
יאייי!!../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif

הלוואיי!! (שלא יכאב ואיש אחיו יאהבב.. הלוואייי..)

סקעתיות

New member
יאאאא../images/Emo99.gif

יוו איזה התרגשות בטוח הוא ישיר יפה מהמם שכמותו

שירלי113

New member
../images/Emo207.gifבבקשה תיכנסו

נפתח האתר הישראלי לזמר והשחקן המוכשר בן ה 19 ג'סי מקרטני! שמאחוריו כבר אלבום פלטינה,פרס אמי וסרט קולנוע והוא כרגע עובד על אלבומו השני שיצא בספטמר אז אם אתם עדיין לא מכירים אותו זה בדיוק הזמן !!!! www.jessem.coo.co.il

חשבתי על זה ... אני רוצה דיון!!!

ולפי דעתי במדינה שלנו לא!!! בגלל שגזענות מצד העולם, הוא ישיר מקסים ושם יכלו אותו כי הוא יהודי וככה תלך לה קרירה מקסימה... אני מקווה שלא!

לאו14

New member
האמת..../images/Emo141.gif

קרן.. גמאני חשבתי על זה.. שמעי.. בקשר לגזענות.. העולם כבר פחות גזען..ככה אני חושבת לפחות.. השנה למשל.. השיר של אדי לא היה משו.. כאילו..שיר סבבה והכל..אבל לא בשביל אירווזיון.. שנה שעברה.. שירי שרה שיר [חחח] מדהיםםם והגיעה למקום מכובד והגיע לה.. נכון..עדיין יש גזענות..אבל לא ברמה כזאת שאי אפשר להגיע למקום מכובד בגלל זה.. אם הראל ילך עם שיר טוב..שמתאים לאירוויזיון אז רוב הסיכויים שהוא יגיע למקום גבוה.. [אם הוא ילך בכלל..יש עוד שנה..המון דברים יכולים להשתנות..]

Maayana1992

New member
ועם זה לא ביגלל גיזענות זה יהיה ביג

ביגלל המצב הפוליטי בין ישראל למדינות אחרות!!! והטרור והאנטישמיות משפיעים מאוד! אבל ישראל בכל זאת הגיע למקום מכובד מאוד בזכות שירי-והגיע לה!!!שירי שרה מאוד יפה!

אפשר גם את דעתי? ../images/Emo9.gif

שירי בהחלט שרה יפה מאוד,אבל המראה שלה [ראה ערך: מחשוף וחזה] עזרו מאוד. אם היינו שולחים את...לא יודעת זמרת אחרת בלי חזה ומחשוף,אני לא בטוחה שהיינו מגיעים למקום כזה..למרות השיר המדהים

i love skat

New member
דעתי..../images/Emo88.gif ../images/Emo210.gif

לפי דעתי אירוויזיון זה רק אחרי שהוא יוציא דיסק ויהיה מוכר, יצא לסיבוב הופעות, יופיע בחו"ל אפילו ויהיה יותר מוכר [לא מוכר מבחינה של חשיפה].. שיהיה לו מה למכור, מה להציע הופעה לתת שהוא יעבוד עוד קצת וימצה את עצמו בתור זמר, וימצה את הכישרון שלו ויחשוף אותו יותר.. ואז לדעתי הוא יהיה כשר להגיע לאירוויזיון.. זה יכול להיות ממש נחמד, וממש מגניב..ואפילו נוכל להיות גאים בזה
אה, וגם תלוי עם איזה שיר

i love skat

New member
כנסי בבקשה..../images/Emo210.gif

בדיוק בשביל זה נולד המושג "לשרשר" אם כבר פתחו הודעה בנושא את יכולה לשרשר את ההודעה שלך עם הדעה שלך, לאותה הודעה שנפתחה בנושא.. תלמדי לפעם הבאה..
כי חבל על האצבעות שלי..

א אני בן מותק..ו-ב' שימי לב לשעות:-

אני רשמתי בבוקר....ומי שרשם,רשם בצהריים..אז הם לא שרשרו

למעלה