סקס

Raul*Duke

New member
סקס

סקס, אהבה, כן במקום, לא במקום who gives a f**k אנשים באים לפה לפרוק את הרגשות, בין אם זה חרמנות, בין אם זה כאב לב, ובין אם זו התאהבות. טוב לכם? תקראו, לא מתאים לכם? תתעלמו, את שאר הויכוח אני משאיר לכם. בשבילי זה כבר לא רלוונטי, אני הולך מפה. שוטרת, חוקרת, G99, ולכל שאר הקוראים שנהנו לקרוא, תודה על המחמאות, ועל העידוד. ותודה מיוחדת לנערה המסתורית: זה נגמר, אין מה לעשות. אבל מה שעברנו יחד לעולם לא ישכח. לא שונא אותך ואפילו הכאב כבר סביל, פשוט זה מצב שבו הייתי חייב לגמור את זה. תודה על הכל, על החיוכים, על ההתרגשות, על הלב. הולך ולא מביט אחורה, D´angelo

Raul*Duke

אומרת שלום לנערה המיסתורית תודה לך מלאך על הכל .. תודה על האהבה .. תודה על האושר והתאווה תודה על השמחה ..תודה שאתה אתה .. הלב נשבר .. וקשה לאחות אותו .. הולכת גם אני .. ולא מביטה לאחור .. שלום ולהתראות מלאך שלי .. בפעם האחרונה .. אני אוהבת אותך .. לנצח אוהב ..

שוטרת*

New member
ראול...

אל תהייה קשה לב לנערה המסתורית באהבה אין מושלמות - לפעמים נפגעים, לפעמים בוכים ולפעמים כועסים צריך לדעת להתגבר על משברים ולסלוח אנחנו רק בני אדם... שוטרת

Raul*Duke

New member
שוטרת

אני מת עלייך וכל זה, אבל.. מה שהיה, היה ביני לבין הנערה, אנא אל תלמדי אותי על אהבה, יש דברים שנשארו ביננו ולא יצאו בפורום,(ובצדק) ולכן אל תבקשו ממני להתגבר או לסלוח, זו כבר בחירה שלי. מלבד זאת, לא הייתי קשה לב. עשיתי מה שמצאתי לנכון, ועם הזמן אני מקווה שנערתי תבין את הבחירה שלי. היו שלום, היה נעים. D´angelo

למעלה