סקס

סקס ומזלות

סרטן: האישה: הסרטנית נחשקת מאוד ולא זייפנית, גם אם היא לא נראית כמו החלום הרטוב שלך הרי שבהתמסרותה היא הופכת לחיית מין שאין כמותה. הסרטנית היא טיפוס נוסטלגי לעיתים מנסה לשחזר דברים שלא ניתן להחזירם. האהבה שלה חונקת- או לפחות נותנת לגבר שלצידה מחנק. ככל שיהיה מרושע אליה כך היא תדבוק בו יותר ותנסה להבין את מניעיו הפסיכולוגים. ביחסי מין צריך לדעת לגשת אליה בדרך עקיפה, ותוך מתן תחושה אימהית- הסרטנית היא אם מלידה. אם תיתן לה הרגשה שאתה זקוק לה ולתמיכה שלה, היא תפתח בפניך כפרח בשיא פריחתו. הסרטנית נצמדת למוכר וקשה לעניין אותה בחדשנות, התנוחה האהובה עליה היא כשהיא שוכבת על בטנה והגבר חודר מאחור. תן לסרטניות תחושה ביתית, אל תעליב אותה!! סרטנית פגועה היא מופנמת ונקמנית. הגבר: המסורתי שבחברה, בעל סודות חבויים שאינו משתף איש, נוטה למצבי רוח משתנים ורגיש ביותר. קשה לו לעזוב את המוכר והבטוח לטובת משהו חדש. זהו המשקיען הבטוח ולא הספקולנט. כדי להפיק את מלוא ההנאה מהגבר הסרטני יש להניח לו להנחות אותך בכל רזי המין, תנו לגבר הסרטני תחושה שאיתו זאת הפעם הראשונה..וקניתם אותו.. הסרטן זוכר כל פרט שגרם עונג לשותפו במיטה. אם הסרטן הוא הומוסקסואלי סביר להניח שיעבור שינוי מין. גיל ההתבגרות הוא קריטי לגביו משום שכל החוויות שיעבור אז, ישא אותם לנצח. ________________________________________ התאומים: האישה: אם חיפשת את האישה המשתנה מצאת, בת מזל תאומים מסוגלת להופיע בכל פעם בצורה שונה. משחקים אהובים עליה, אין היא זקוקה לאווירה מיוחדת לקיום יחסי מין אבל היא זקוקה לזמן, הנח לה לתת את הטון, את המקצב ומובטחת לך הנאה שלמה. אסור להאיץ בה, וכמו כן אסור לך לגמור מהר. פעמים רבות תמצאו כי התאומה היא המחזרת אחריכם. סקרנות היא מלת המפתח עבורה ולכן לא תהסס לחקור את כל הפינות הנסתרות של גופך. אם תדע להירגע ולהניח לה לבצע את זממה אשת תאומים תפתיע אותך ותגיע למקומות שלא חשבת שיש בהם קצות עצבים בכלל בת התאומים לא תהסס בזמן המשגל לנסות עלייך דברים שונים כמו לחיצת שק האשכים עד כאב קל או העברת ציפורן מפותחת לאורך חלק או איבר של הגוף וכל זאת כדי לראות מה זה עושה לך. היא מעולה בפיתוי פרוורטי כמו לאונן לך, לאסוף את שפיכתך למרוח על עוגה מתוקה, יש צורך להמשיך?? גש איתה לאמבטיה עם בקבוק מים ותראה מה קורה. הגבר: היתפסות יתר, קפיצה מנושא לנושא וחוסר הגדרה מראש. ן מזל תאומים הוא מעין ילד מרדן ושיגרה היא אויבתו העיקרית. התאום קשה החלטה, יתכן מאוד שמערכת יחסים נפלאה איתו מתחילה ובמהרה המתח המיני יורד עד כדי העלמות. זה קורה משום שהוא חייב לעבור ולהתנסות במשהו אחר. סטטיסטית אחוז הגירושין אצל התאומים הוא גבוהה וכנראה הבעיה היא בתקשורת לקויה. לבן מזל תאומים צורך רב בדיבור ובתקשורת טובה. בן מזל תאומים אינו מתגרה ממגע ישיר באיבר המין אלא עם כל חלקי הגוף האחרים במיוחד אם נותנים לו לנסות מכשירים שונים ומשונים. בחנויות סקס תמיד תמצאו תאום שמתעניין בויברטורים משחות גלולות וכו... לתם יש גם נטייה ליחסי מין הומוסקסואלים , זה מתחיל בסקרנות וממשיך בכיף. אפשרו לבן המזל להתבטא, ורק תרוויחו מכך. ________________________________________ שור: האישה: בת מזל שור יודעת לגרות היטב את הגברים מסביבה אך מעטים זוכים לבקר בתוכה. בת מזל שור אוהבת להתפנק, לפעמים נדמה שבני מזל שור הם קרים, אך אין זה כך בכלל. פשוט אין לנו זמן להכיר אותם לעומק. בת השור עגלגלה עם חזה לתפארת, אם תדע להיות אדיב נדיב ועדין מובטח לך לילה תענוגות חושני ביותר...אבל תיזהרו! אל תנסה עליה דברים לא קונביציונלים. משחק מוקדם קל וחביב ולאחריו תן גז! והנה בונוס לגבי בת מזל השור. מין אוראלי הוא מהחביבים עליה והיא דיי נהנית לראות את תפארת זרימתך לאחר עבודתה. בנות שור נוטות למין לסבי וכאן יש העדפה למין מלוכלך. הגבר: בן השור אינו ולנטינו אבל הוא חזק! בעל און לתפארת, השור יכול לאונן, ולאחר כדקה שתיים לקיים משגל מסעיר ולסיים בקול תרועה פעם שלישית. בן השור אלוף הטקסים המקדימים. הוא יכול לשפוך אפילו בלי מגע מיני ישיר. הוא יכול להיחשב סוטה בחברה מסוימת משום שעסקיו המיניים מורכבים ביותר סקס בשלושה חביב עליו.. במיוחד כאשר שני המשתתפים השניים הם גבר ואישה. אין לו בעיה לקיים יחסי מין עם גבר ואישה במקביל. ההפך..הוא ייהנה לחדור אל האישה בזמן שהגבר מטפל בו מאחור או בחלק אחר בגופו. ריחות גוף חביבים עליו במיוחד. השור אוהבת ישירות, כך שאל תפנו אליו בדרך עקיפה..אמרו לו מה רצונכם. לשור יש נטייה להשמנה משום שהוא נהנה מכל לגימה ולעיסה, כך גם בחייו המיניים. ________________________________________ טלה: האישה: בת מזל הטלה היא אישה במלוא מובן המילה. היא יודעת לשחק את הנחשקת הנערצת והבלתי ניתנת להשגה. חסרת מנוחה, וברגע נעצה את שינה לא תרפה עד זוב דם. היא תוקפנית וספונטאנית. זוהי אישה תוקפנית חושנית ובעלת פנטזיות. ככל שתנסה להלחם עם התוקפנות שלה היא תהייה תוקפנית עוד יותר. בזמן המשגל היא חייבת לשלוט את המצב כי בסופו ל דבר הקצב שלה הוא זה שיביא אותה לאורגזמה. אסור לך לשעמם אותה. המצא תנוחות חדשות ובעיקר תפתיע אותה. בת מזל טלה נוטה לסאדו ונהנית לגרום כאב קל לאיבר המין שלך ולמשחק עם האשכים. בת המזל אינה זקוקה לאווירה מיוחדת, היא תיצור אותה לבד באותו הרגע. הגבר: המחפש את המושכת והאנטלגניטית. חוש הומר, אוהב פרגון, קשה לו עם התנגדות, אין לו זמן למשחקים והחדירה שלו מהירה ביותר. משחק מקדים של מציצת פטמות יכול להסתיים בנשיכת הדגדגן. סדיזם הוא חלק מן העניין והוא אוהב מין אוראלי ונהנה מנשיכות קלות באיבר מינו. התנוחה האהובה עליו היא תנוחת הרוכב, האישה על ברכיה והוא חודר אליה מאחור.

סקס

תראו מה שסקס יכול לעשות: ללב, לעור, לנשמה ובכלל לא אוהבים ספורט? לא מחזיקים מעמד בדיאטה? לא רוצים לראות רופא? עזבו הכול ורוצו למיטה. מאות מחקרים מוכיחים את מה שתמיד רצינו לשמוע: סקס הוא המרפא הכי יעיל שיש יפה שיר-רז וודי אלן אמר פעם שהיתרון של סקס על פני אוננות הוא, שבסקס גם פוגשים אנשים חדשים. הוא בטח יודע על מה הוא מדבר. כולו נבעך נמוך ומשקפופר, אבל הרבה גברים היו מתחלפים איתו במספר האנשים החדשים שיצא לו להכיר. לא נפיל אתכם מהכיסא אם נגיד לכם שסקס זה כיף, אבל מתברר שזה הרבה, הרבה יותר מזה. הידעתם שסקס יכול לעשות נפלאות לא רק לנפש, אלא גם לבריאות הפיזית? ואין הכוונה למושג המעורפל משהו "איכות חיים", אלא למניעת מחלות ממש, משפעת ועד סרטן. מחקרים מהשנים האחרונות מוכיחים שלקיום יחסי מין סדירים יש השפעה מכרעת על מצב הבריאות, ואפילו על תוחלת החיים שלנו. אחד הבולטים שבהם פורסם לפני כמה שנים בכתב העת הרפואי British Medical Journal‏, והראה שגברים שמקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, זוכים לחיים ארוכים יותר ומועדים פחות למות בגיל צעיר. המחקר, שנערך באוניברסיטת קווינס באירלנד, עקב במשך עשור אחרי כ-1,000 גברים בני 59-45. חלקם קיימו יחסי מין פעמיים או יותר בשבוע, אחרים הסתפקו בפעם בשבוע, והשאר קיימו את המצווה פחות מפעם בחודש. ומה התברר? בקבוצה שהייתה הכי פחות פעילה מינית, שיעורי התמותה היו גבוהים פי שניים (!) לעומת הקבוצה היותר פעילה. בקבוצת הביניים (פעם בשבוע) נאספו החבר'ה אל אבותיהם פי 1.6 לעומת אלה שעשו יותר סקס. כך גם באורגזמות - אלה שגמרו יותר פעמים סבלו משיעורי תמותה הנמוכים במחצית מאלה שגמרו פחות. "המחקר הזה מעניין וחשוב מאוד", אומר ד"ר צחי בן-ציון, סגן מנהל המחלקה לפסיכיאטריה ומנהל המחלקה לתפקוד זוגי ומיני בסורוקה, "שכן תיאורטית, תמיד אפשר לטעון שבריאות טובה היא תנאי הכרחי לכושר מיני. אבל החוקרים בבלפסט שללו את הטיעון הזה: הם בדקו אנשים בריאים שלא עשו סקס, וגם אנשים חולים שכן עשו סקס, ובעזרת כלים סטטיסטיים הוכיחו שדווקא הסקס הוא זה שמביא לבריאות טובה ואריכות ימים, ולא ההפך". ואם המחקר הזה לא הספיק לכם כדי לרוץ לאוורר את המצעים בחדר השינה, נראה אתכם מתעלמים מהמחקרים הבאים. מומחי "מנטה" ליקטו בשבילכם את כל הדברים הטובים והמופלאים שהסקס תורם לבריאות שלכם. לגזור ולשמור ליד המיטה.ג את הסקס

הנווד1

New member
../images/Emo10.gifלא

מין ארוטי הוא כשהגבר עובר על חמוקייך עם נוצה מין מלוכלך הוא כשהגבר עובר על חמוקייך עם כל התרנגולת

סקס...המשך

בשביל מה המין טוב? קודם כול בשביל ה...מין. המשפט הזה, מתברר, לא רק הגיוני להפליא, אלא גם נכון. וכבר אמרו חכמים: "משביעו - רעב, מרעיבו - שבע". "קיום יחסי מין משפיע על היכולת להמשיך ולקיים יחסי מין, ממש כשם שהתמדה בהנקה משפיעה על היכולת להיניק", מסביר הסקסולוג ד"ר דניאל דריי. "נשים שמיניקות זמן רב מייצרות יותר חלב, וכשהן מפסיקות להיניק נפסק ייצור החלב אצלן. "באותה מידה מושפעת יכולתו של הגבר לתפקד מינית מתדירות פעילותו. גברים שמקיימים יחסי מין סדירים יכולים מבחינה פיזית להמשיך בכך גם בגיל 85-80, אפילו ללא תוספת של טסטוסטרון. כשהם מפסיקים מסיבה כלשהי, למשל התאלמנות או מצבי מתח נפשיים או כלכליים, הם מאבדים את יכולת התפקוד המינית. "הסיבה לכך נעוצה במנגנון פיזיולוגי פשוט: הגוף לא אוהב להתעייף לשווא. הוא מייצר בהתאם לדרישה. אם הוא קולט שאין לו סיבה לייצר הורמונים, הוא מפסיק לעשות זאת. "אותו דבר בדיוק מתרחש גם אצל נשים", אומר ד"ר בן-ציון. "ככל שאשה פעילה יותר מינית, כך החשק המיני שלה יגבר, מכיוון שהפעילות המינית מתגברת את הפעילות ההורמונלית וזו מעצימה את החשק מיני. לכן ההמלצה היא 'להתניע בדחיפה', משום שעם האוכל בא התיאבון". למנגנון הפיזיולוגי הזה יש, לדבריו, היגיון אבולוציוני, שמסביר גם למה אנשים שמקיימים יחסי מין קבועים הם בריאים יותר. "את יצר המין קיבלנו במקור לא לשם ההנאה, חלילה, אלא כדי להביא ילדים ולהמשיך את הקיום האנושי. בדרך למדנו אמנם גם ליהנות מזה, אבל מנקודת הראות האבולוציונית, כל זמן שאנו ממשיכים לקיים יחסי מין אנחנו יכולים להמשיך להוליד, ולכן הטבע ימשיך לגרום לנו לרצות ולאפשר לנו לעשות סקס זמן רב יותר, וגם יחנון אותנו בבריאות טובה. "לעומת זאת, מי שאיננו משתמש ביכולת המינית שלו, לפי ההיגיון האבולוציוני סיים למעשה את תפקידו, ולכן גם אין סיבה לשמור על בריאותו. ואז מתחיל לפעול מין מנגנון השמדה עצמית של הגוף, שמתבטא במחלות ובהזדקנות מוקדמת" (במילים אחרות, מדובר בביטוח הבריאות המשתלם ביותר בעולם). מחקר ישראלי חדש שנערך באוניברסיטת בן גוריון מוכיח שיש צדק בדבריו. זוגות רבים המנסים להביא ילדים לעולם, שנמצא אצלם כי לגבר ספירת זרע נמוכה, מתנזרים מסקס במשך רוב החודש ומקיימים יחסי מין רק בימים הפוריים של האשה, בתקווה שאגירת הזרע תשפר את סיכויי ההתעברות. החוקרים, בראשותו של ד"ר אליהו לויטס, בדקו דגימות זרע של כ-6,000 גברים שעברו בדיקות פוריות שגרתיות, ולמרבה ההפתעה מצאו שההתנזרות דווקא פוגעת, ואפילו במידה ניכרת, באיכות הזרע. "ככל שהזרע שוהה בגוף זמן רב יותר, כך הוא בא במגע ממושך יותר עם כל החומרים המזיקים שאנו נחשפים אליהם - עשן סיגריות, רעלים באוויר, במים ובמזון ועוד", מסביר ד"ר לויטס. "כל אלה נאספים באשך יחד עם הזרע עד לרגע הפליטה, ופוגעים באיכותו

סקס...המשך

"יתרה מכך, המחקר הראה שנפחו של נוזל הזרע אמנם גדל לאחר התנזרות ממושכת, אולם ככל שזמן ההתאפקות התארך, איכותו הלכה והתדרדרה". איך אומרים את זה בלועזית: Use it‏ or loose it‏.חזק את הגוף זוכרים את הנזירות מהבדיחה על הגזר? ("הבשורה הטובה - היום יש גזר לארוחת הערב. הבשורה הרעה: הוא מרוסק")? אז אותן זה בכלל לא מצחיק. "מחקרים שנערכו במנזרים קתוליים והדהימו בתוצאות המובהקות שלהן", מספר הסקסולוג ד"ר דניאל דריי, "גילו שאצל נזירות, שאינן מקיימות יחסי מין, שיעור חולות סרטן השד גבוה באופן ניכר לעומת שיעורן בקרב האוכלוסייה הרגילה. מחקרים נוספים הראו ממצאים דומים גם אצל נשים גרושות או אלמנות". איך בדיוק מגינים יחסי מין מפני סרטן השד? עדיין לא ברור, גם משום שהסיבות לסרטן אינן ידועות במלואן. הסבר אחד נעוץ בעובדה שנזירות אינן הרות. חשיפה לרמה גבוהה של אסטרוגן מעלה, כידוע, את הסיכון לסרטן השד. מכיוון שבזמן ההריון הגוף מפריש מעט מאוד אסטרוגן, הרי שנשים הרות מקבלות "פטור" מחשיפה לאסטרוגן למשך תשעה חודשים. אצל הנזירות ההפסקה הזאת אינה קיימת, ומכאן הטענה שהן חשופות בחייהן לרמות גבוהות יותר של אסטרוגן. כיום יודעים שזו לא הסיבה היחידה. מחקרים אחרונים בתחום מוכיחים שלעצם קיום יחסי המין יש תפקיד במניעת סרטן, כי בזמן המגע המיני והאורגזמה משתחררים בגוף כמות מוגברת של הורמונים ושאר חומרים מיטיבים שיש בכוחם למנוע התפתחות של תאים סרטניים. ד"ר בן-ציון: "ההורמונים שנחקרו הם בעיקר הורמוני המין אסטרוגן וטסטוסטרון וחומרים נוספים שנקראים 'גרוס פקטורס' - גורמי גדילה. מדובר במחקרים ראשוניים ועדיין לא ברור כיצד בדיוק גורמי הגדילה פועלים למניעת סרטן, אבל ידוע שהם מווסתים את התרבות תאי הגוף ומעודדים צמיחה של תאים בריאים. בכך, משערים, הם מסייעים למנוע התפתחות סרטן". ולא רק הנשים יוצאות מהמיטה מחוזקות. לסקס, מתברר, יש קשר גם לשכיחות נמוכה יותר של סרטן הערמונית אצל גברים. מחקר אוסטרלי שהתפרסם לפני כשנתיים הראה, שככל שגבר חווה אורגזמות ושפיכת זרע בתדירות גבוהה יותר (ביחסי מין או באוננות), כך קטן הסיכון שלו לפתח את סרטן הערמונית. במחקר השתתפו 1,079 גברים שסבלו מסרטן הערמונית ו-1,259 גברים בריאים, שמילאו שאלונים על תדירות חיי המין שלהם לאורך השנים. ההשפעה המיטיבה ביותר של שפיכת זרע על מניעת סרטן הערמונית, כך נמצא, מושגת כאשר בשנות ה-20 לחייהם הגברים שופכים בממוצע שבע פעמים או יותר בשבוע. למה ככה? פרופ' גרהאם גילס, מנהל המרכז לאפידמיולוגיה של הסרטן באוסטרליה שעמד בראש המחקר, הסביר בסיכומו: "נראה ששפיכה בתדירות גבוהה מונעת מחומרים מחוללי סרטן, שמגיעים עם הדם לבלוטת הערמונית, להצטבר שם ולגרום לשינויים מסרטנים בתאי הבלוטה".

סקס...המשך

ומה עם שאר תחלואים ומרעין בישין? האם גם הם נכנעים לכוחו המרפא של הסקס? ועוד איך. סקס תורם גם לחיזוק המערכת החיסונית, מה שמסייע בין השאר למניעת מחלות אוטואימוניות (אסתמה, פסוריאזיס, זאבת ועוד, שבהן המערכת החיסונית תוקפת את הגוף), כמו גם שפעת, הצטננויות וריפוי פצעים. יחסי מין סדירים, תשמחו לשמוע, מעלים בדם את רמתם של נוגדנים מסוג אימונוגלובין, המחזקים את התמודדות הגוף. מחקר אמריקאי שנערך בקרב סטודנטים מצא כי אצל נבדקים שקיימו יחסי מין פעם או פעמיים בשבוע, כמות האימונוגלובין הייתה גבוהה ב-30% לעומת אלה שהתנזרו מפעילות מינית או מיעטו בה. וזה עוד לא הכול. "ידוע שכאשר חולים במחלות אוטואימוניות מקיימים יחסי מין סדירים, המחלה אצלם פעילה פחות", אומר ד"ר בן-ציון. "יש לכך סיבה הגיונית. המערכת החיסונית שלנו אמורה לתקוף רק גורמים זרים לגוף, ולכן היא חייבת להבדיל בין ה'עצמי' שלנו לאחרים. אם אדם נמצא הרבה זמן עם עצמו בלבד, המערכת עלולה להתחיל לתקוף אותו". כשאחשוורוש המאוהב הציע לאסתר המלכה "עד חצי המלכות", הוא כנראה היה תחת השפעת אוקסיטוצין - הורמון שמעצים את החשק המיני, מעורר את הרגש הרומנטי ומגביר גם את רגש הנדיבות. לא לחינם זכה ההורמון הרגשני הזה בשלל כינויים מחמיאים, כמו "הורמון האהבה", "הורמון הגיפופים" ו"הורמון הנדיבות". האוקסיטוצין מופרש במוח במהלך הלידה ובזמן הנקה, הוא אחראי להתכווצות שרירי הרחם ולעידוד זרימת החלב מן השדיים, וגם משחק תפקיד חשוב ביצירת הקשר בין האם לתינוקה. בשנים האחרונות נוספה לרשימת מעלותיו גם פעילות מבורכת בקשרים בינאישיים, ובעיקר בקשרים אינטימיים. מתברר כי בזמן התאהבות, מגע אינטימי וריגוש מיני - הפרשתו מוגברת. ניסויים בחולדות גילו כי עידוד הפרשת ההורמון על ידי גירוי חשמלי או כימי מעוררת זקפה אצל הזכרים. אצל בני אדם, לעומת זאת, נמצא כי עוררות מינית מגבירה את הפרשת ההורמון, וכי בזמן אורגזמה עולה רמתו במוח פי חמישה. "גם גיפופים וליטופים באזורים ארוגניים כמו פטמות, החלק הפנימי של הירך, אוזניים ועורף גורמים לשחרור מוגבר של אוקסיטוצין אצל נשים וגברים כאחד, מה שמגביר את הריגוש המיני ואת התחושה הרומנטית והזוגית", מוסיף ד"ר בן-ציון. "לכן שלב המשחק המקדים חשוב כל כך, וממש לא כדאי לדלג עליו". חוץ מלהציף אותנו ברומנטיקה, האוקסיטוצין יודע לעשות עוד כמה דברים טובים. למשל, לסייע בריפוי פצעים. במחקר שוודי הזריקו החוקרים אוקסיטוצין לחולדות פצועות, וגילו שהפצעים החלימו בקצב מהיר פי שניים לעומת חולדות שלא קיבלו אוקסיטוצין. לא סתם, כנראה, מציעה כל אם מסורה לבנה הדואב נשיקה במקום פלסטר. אוקסיטוצין, כדאי שתדעו, הוא גם התשובה הניצחת שלכם לתירוץ הנצחי "לא היום, יקירי, כואב לי הראש". חוקרים גרמנים הראו באחרונה שאצל אנשים שמקיימים יחסי מין קבועים, השכיחות של כאבי ראש ומיגרנות קטנה יותר ביחס לאלה שחיי הסקס שלהם אינם סדירים. האם זה אומר שמיגור המיגרנה יכול דווקא לצאת נשכר מסקס משובח? "לא פשוט לעשות אהבה כשיש כאב ראש", אומר ד"ר דניאל דריי, "אבל אם מצליחים, זה משתלם, משום שאחת ההשפעות החשובות של האוקסיטוצין היא היכולת לשכך כאב. העלייה החדה בהורמון כאב ראש? סקס והכל עובר (צילום: סי די בנק) זה במהלך האורגזמה גורמת לשחרור אנדורפינים, שהם חומרים הדומים מאוד במבנה שלהם לסם מורפיום ולמעשה משמשים כמשככי כאב טבעיים, ויכולים להקל על כאבים מכל הסוגים, כולל כאבי מפרקים, כאבי ראש ומיגרנות". את הכישרון המיוחד של האוקסיטוצין לשיכוך כאבים גילתה לפני כעשרים שנה חוקרת אמריקאית בשם ד"ר בוורלי ויפל, זו שחתומה גם על גילוי נקודת הג'י המפורסמת. ויפל מצאה שבזמן אורגזמה נשים יכולות לשאת כאב חזק יותר מפי שניים מאשר במצב רגיל, ועקבה באמצעות מכשיר MRI‏ אחר הפעילות המוחית שלהן ברגע השיא. היא גילתה שבמהלך האורגזמה מופעל מרכז שיכוך הכאב הנמצא במוח התיכון, ומעביר אותות לשחרור אנדורפינים, שמקהים את תחושת הכאב בקצות העצבים. כחקייני מורפיום, האנדורפינים פועלים גם כמרגיעים ומרוממי מצב רוח, ובכך מסייעים למניעת דיכאון ואפילו לריפויו. מחקר אמריקאי שנערך לפני שנתיים הראה שנשים פעילות מינית נוטות פחות לדיכאון. "אצל גברים המצב דומה", אומר ד"ר בן-ציון. "התברר שכאשר מעודדים גברים מדוכאים לקיים יחסי מין, ונותנים להם ויאגרה כדי להמריצם, הם יוצאים מהדיכאון מהר יותר". הממצאים, אגב, מובהקים פחות כשמדובר באוננות, מה שמוכיח שלא רק לאקט המיני ולאורגזמה יש תפקיד, אלא שגם עצם החיבור לבן הזוג עושה לנו טוב. "מעבר לסקס, הקשר האינטימי מקנה משמעות לחיים, ופירושו שיש לנו בשביל מי לקום בבוקר, לעבוד ולהתגעגע. וזה, כמובן, משפיע גם על מצב הרוח שלנו". את סמנתה, חובבת המין מ"סקס והעיר הגדולה", לא ממש עניינו, מן הסתם, השפעות ההפרשה האסטרוגן והטסטוסטרון נגד דיכאון. אבל את תרומת הסקס למראה העור שלה היא דווקא ידעה להעריך (אף שבמקרה שלה הסקס לא מנע צרות אחרות). מכיוון שלכולנו ברור שאת מראה העור הקורן והזורח של מי שבא/ה מאהבה אי אפשר למצוא בצנצנת, גם לא של הקרם היוקרתי ביותר, ניסו כמה מחקרים לבדוק איך זה עובד באמת. מחקר גרמני שפורסם לפני כשנה הראה שהסקס טוב לא רק לעור הפנים, אלא גם מסייע להיפטר מאחד המפגעים האסתטיים הנשיים המרגיזים ביותר - הצלוליט. החוקרים טוענים שאחת הסיבות לכך היא ההפרשה המוגברת של האסטרוגן, שמסייעת בין היתר גם להתחדשות תאי העור, ובכך עוזרת במאבק נגד שביל קליפות התפוזים המצטבר על הירכיים הנשיות. הורמון נוסף שהפרשתו מוגברת בזמן קיום יחסי מין הוא ה-DHEA‏ שזכה לכינוי "הורמון הנעורים", ואף משמש כאחד מטיפולי האנטי אייג'ינג המוכרים. הורמון זה, שמפרישה בלוטת יותרת הכליה, הוא חו=

סייח מה אתה מתופף??

בום בום בום? תעשה לנו כאב ראש חשבתי שאתה מורה ואלוף במשפט פיתגורס ליאור

גב' אני ליאור הנכבדה ../images/Emo163.gif

אני שוקל (כפרה עליי), לשנות את זה מ בום בום בום, ל בום טראח צ'אק פששש ספלאש מיאוווווו, אני מתלבט אזה אחד מהם מתאים יותר. בזמן האחרון יש לי הרבה מחשבות מהסוג ההוא. ואללה רציתי לשאול את כבודה, מה אמרו שם באשראם על סוגיית המין ?????? באהבה ממני, באהבה ממני

צילוש43

New member
חחחחחחחח סייחון ../images/Emo99.gifאני מאוהבת

מיד מגיע,,,,,,,,,,ייייייייששששששש סוף סוף יישששששש צקה צקה צקה...... בוא נעריך לנו את תוכלת החיים,
ונחייה לעולמים.

מכתב גירושין

מכתב מהאישה לבעל: לכבוד בעלי היקר, אני כותבת לך את המכתב הזה לומר לך שאני עוזבת אותך לתמיד. הבוס שלך התקשר אלי לומר לי שהתפטרת מהעבודה, ואתמול היה היום האחרון שלך שם. אני מתנהגת אליך בצורה יפה ומכבדת אותך בתור אישה כבר במשך 7 שנים, ואתה לא מראה לי שום הערכה. השבועיים האחרונים היו כמו גיהנום - לפני שבוע, לא שמת לב שכשחזרת הביתה - קצצתי ועיצבתי את הציפורניים ואת השיער שלי, הכנתי לך את האוכל האהוב עליך, וקניתי לעצמי בקיני וחזייה ממש יפה, לכבודך, ולבשתי אותו ולא הגבת לזה בשום דרך. אכלת את האוכל שלך ב-2 דקות, ואז צפית במשחק כדורגל ומיד הלכת לישון. אתה לא מספר לי יותר שאתה אוהב אותי, ואתה כבר לא נוגע בי. אני בטוחה שאתה בוגד בי, או שאתה לא אוהב אותי. עזבתי אותך. נ.ב. אל תנסה לחפש אותי - כי אתה לא תמצא אותי... אני ואחיך עברנו לגור ביחד במקום רחוק... ונחיה שם לנצח, באושר ועושר. לך תמצא לך חיים אחרים... ממני, אשתך לשעבר. מכתב מהבעל לאשה: עשית לי את היום - כשגמרתי לקרוא את המכתב שלך - קפצתי מרוב שמחה. זה נכון שאנו נשואים כבר 7 שנים, אבל את לאחרונה כבר לא מתנהגת כאישה אוהבת. אני צופה במשחקי הכדורגל כדי להרגיע את עצמי - אחרי כל מה שאת צועקת עלי. שמתי לב שעיצבת את השיער שלך ואת הציפורניים שלך, והדבר הראשון שעלה לי בראש הוא: "את ממש דומה לגבר", ורציתי לומר לך זאת - אבל אמא שלי לימדה אותי לא לדבר, אם אין משהו יפה לומר. כשהכנת את האוכל האהוב עלי - כנראה שהתבלבלת ביני לאחי - אני הפסקתי לאכול פשטידת-חסה כבר לפני 10 שנים. הלכתי לישון מיד, אחרי שראיתי את החזייה שלבשת - היה עליו עדין את תג המחיר - 49.99 שקל, ובדיוק לפני שבוע אחי לווה ממני 50 שקל, אני עדין אהבתי אותך וחשבתי שנוכל לשבת ולישב את העניין. בכל מקרה - כשגיליתי שזכיתי ב-14 מיליון שקל בלוטו, עזבתי את העבודה וקניתי לנו 2 כרטיסים לחופשה באיטליה. כשחזרתי הביתה - כבר לא היית שם. אני מאחל לך חיים מאו

למעלה