סקס?!

lolo8

New member
סקס?!

אני נשואה בערך חמש עשר שנים כאשר היחסים רגועים אז המין שלנו בסדר. הבעיה מתחילה כאשר בעלי עצבני או כועס, הוא "חייב" לקיים יחסי מין אבל אז הם לא מהנים הם כוחניים כאלו שזו איזה משימה שהוא צריך להלחם עליה מה גם שאז הוא עושה דברים שאני לא נהנית מהם,וגם כואבים. כגון חדירה לפי הטבעת, נשיכות צביטות ועוד כהנה וכהנה.ולא עוזר שאני מתנגדת, ניסיתי המון פעמים לדבר איתו על כך. אבל ללא כל הצלחה. הוא זקוק כנראה לסוג השליטה הזה שאני מתעבת. זה משפיע על היחסים בבית. הוא לא מוכן לשמוע על יעוץ או להבין שיש פה בעיה. אני מרגישה כמו איזה אובייקט ללא כל הנאה ממין

סקס לא בכוח בזוגיות!

"הוא עושה דברים כוחניים, שאת לא נהנית מהם וגם כואבים... ולא עוזר שאת מתנגדת". יקירה, זה לא טוב. ברור שזה משפיע על היחסים בבית, את אובייקט מיני בשבילו באותם הרגעים, אל לך להסכים לזה... אם הוא לא מוכן ללכת לייעוץ לכי את, את חייבת להפסיק להיות קורבן ולהקריב את גופך כדי להרגיע אותו. לכי לייעוץ את כדי לדעת מה ואיך לנהוג. מאחלת לך רק בהצלחה

קרןב

New member
איזה סיפור מזעזע

כמה נורא לשמוע על אדם שצריך להוציא את עצביו על אשתו בדרך זו. מצטרפת ללורה, ומפצירה בך ללכת לייעוץ כדי לעזור לעצמך. עשי לעצמך את הטובה הענקית הזו. מגיע לך.

adam33

New member
מסרים...

כאשר הוא חודר אלייך בכח והוא חודר אנאלי הוא בעצם מדבר איתך בשפתו הוא.. הוא אומר עד כמה הוא שולט עלייך עד כמה בסך הכל את נקבה לצורך רביה בלבד וסיפוק רצונו( כאילו נחותה מאישה- בת זוג) והכי חשוב הורדת כל התיסכולים שלו ברגע ההגעה לסיפוק תסימי לב כשהוא עושה את זה ההתיחסות אלייך ( סליחה על הביטוי הוא לזונה) בזמנו היה מחקר שאיני זוכר היכן ראיתי לגבי פסיכולוגיה וסקס ואנשים דברו על מצוקות ויחסי מין. כיצד להתמודד.. הדרך הכי טובה היא לא להסכים מלכתחילה ברגע שאת מסכימה הוא מתקדם אט אט ורואה את סף הרגישות שלך את בעצם נותנת לו את האוקי ( שאלמלא כן זה היה אונס) ואז אחרי זה את אומרת לו שזה כואב לך ואז בעצם הוא לא מקשיב ומנסה לבדוק עד כמה סף הרגישות שלך זה מגרה אותו הבעיה שאחרי זה את כלום בשבילו. ולכן בשלב הראשון אל תפסיקי את יחסי המין אלא רק תתנגדי בכל תוקף ליחסים אנאלים במקביל תעבדי על הזוגיות שלכם כי בעצם זה קשור לכך יותר אהבה = יותר תשוקה יותר הערכה= יותר נשיקות יותר רגישות= יותר הבאתך להנאה אני מקוה שהסברתי זאת כראוי.

חייבת לקחת את עצמך בידיים

כתבת שכואב לך אבל שהוא חייב וגם הנורא מכל: "ולא עוזר שאני מתנגדת" מצטערת נורא אבל חייבת לומר לך, אם לא עוזר שאת מתנגדת אז את בעצם נאלצת לקיים יחסים בכפיה וזה אונס. בעלך אונס אותך. הכעס שלו גורם לו להתנהגות אכזרית וברוטלית כלפייך. ואין לזה שום הצדקה לא שהוא כועס וגם לא העובדה שאת אשתו. את פשוט חייבת לקחת את עצמך בידיים, כי אין מישהו אחר שיעשה זאת עבורך, לפנות לעזרה מקצועית, שתיתן לך את הכוחות לעמוד מולו, את חייבת להתחיל לדאוג לעצמך, לקבל את הכוחות שלא יתנו לזה יותר לקרות. מחזיקה לך אצבעות, טלי

lolo ממליצה לך לנסות גם

את פורום "טיפול מיני ומיניות" - חושבת שיוכלו להדריך אותך ולעזור לך גם שם.

אדם - טעות - היא בפירוש

יכולה לקבל שם הדרכה ועזרה לבעייתה כולל גם למי לפנות לעזרה.

adam33

New member
אוליי...

אך הבעיה היא מנטלית ולא מעבר לכך בעיה שקשורה לזוגיות שלהם זוג שהסימפטום הוא במיטה ליחסים בנהם זקוק ליועצת שהיא גם סקסולוגית ולא רק סקסולוג קודם כל ישנה בעיה הוא צריך להכיר בה היא כבר מרגישה שמשהו לא תקין מעבר לכך יש כאן חשש לאלימות אז הפורומים בנושא זה חופפים וכל עיצה הינה ברוכה.

דורש ומקיים

בדיוק כמו בימי הביניים. בלי כבוד לאשה ובלי רשותך. זוועה!!!! ממש אונס בתוך חדר המיטות. מה זה רוא רוצה? תגידי לו גם אני רוצה לדחוף לך צינור לתחת שלך. מה יגיד?

אני קוראת אותך לסדר../images/Emo88.gif

מה זה המילים האלה???? טיפה כבוד אין לך לאישה דתיה!!?? אני בסוף אבקש ממשמרות הצניעות להיכנס לכאן!!!!

פשוט מזעזע!

את לא רעייתו, את פשוט כלי למימוש תאוותיו. לחשוב שבמשך 15 שנים הסכמת...וכמה סבלת... מחזקת את מה שכתבו שאר החברים, כדאי שתלכי ליעוץ, עלייך ללמוד פרק באסרטיביות, ללמוד להגיד לא עוד!!! מין נועד להנאה וקירוב בין בני הזוג לא לסבל!!!!!

adam33

New member
לפי דעתי

זה הרבה מעבר לכך יש כאן השפלה שנמשכה המון זמן בעל שלא קשוב לקולות הפנימיים והחיצוניים של אישתו פשוט אונס אותה בכל פעם ופעם...

אהלן חונה!!!

קראתי פעם שיש אנשים/נשים שמתאים להם לחיות במערכת כזו שמשפילים אותם שהופכים אותם לסמרטוט ששוללים מהם כל זכות או חופש בחירה והם פשוט מוצאים את עצמם שם ולא הולכים ופשוט נהנים מלספר כמה דופקים אותם וכמה משפילים אותם אני רצינית לחלוטין זו תסמונת מסויימת שפועלת מהתת מודע אני לא אומרת שהמקרה שעלה כאן הוא כזה אבל אני בהחלט חושבת שיכול להיות שהבנאדם פשוט היה מוכן לשחק את הכללים ויום אחד הוא מבין שזה כבר לא מתאים לו אז וקשה מאוד לבן/בת זוג לעבור את הסוויץ הזה גם כן ולהבין שמה שפעם היה נכון היום כבר לא!!! אז מה עושים??? לדעתי מתחילים לדבר וממשיכים משם!

adam33

New member
נכון את צודקת

מישהי כבר כתבה פעם ..אוהבת את המניאקים.. אבל לא במקרה הזה ניראה לי שיש כאן מצוקה אמיתית אני חש בכך..

חיפוש, גם אני שמעתי זעקת מצוקה...

היא בבעיה קשה משום שבמשך תקופה ארוכה הסכימה לסוג כזה של יחסים. אצלו זה הפך להרגל, הרגלים לא פשוט לשנות. לא אתפלא אם מדי פעם הוא מפליק לה איזו סטירה...אישה מוכה היא במקרים רבים גם "מוכה" באמצעות מין מכאיב...הבן אדם כוחני וקרזיונר...כואב לי עליה...

פלסטיק

New member
תגידי - הבטת פעם בראי?

איך את מגדירה אונס? מה עוד צריך לקרות כדי שתביני איפה את נמצאת?

אפילו אני יודעת

שסקס אחר-לא חייב בלהיות אונס ואם אני לא טועה קוראים לזה סאדו-מאזו! וזה לא בהכרח רע כששני הצדדים מסכימים על זה אבל כשרק צד אחד רוצה והשני לא -זה כבר משהו אחר השאלה אם היא גם טרחה להגיד!!???

למעלה