סקס!

סקס!

כןכן, בואו נדבר על זה... P:

מתי אתן מעדיפות את זה? בלילה או בבוקר?

אני למשל:
לגמרי בבוקר.
כי בלילה... בד"כ אני עייפה כי עבר עלי יום ארוך, או כי חזרנו מבילוי ולמי יש כוח עכשיו לסקס.. (ותאכלס? בואו נודה בזה - זו עבודה קשה!)
ובבוקר...... אני ערנית.. ואני נזכרת שהייתי חרמנית אתמול... וזה לגמרי הרבה יותר כייף!!! (כמובן שקמים לצחצח שיניים שנייה לפני, אבל זה ממש לא הורס כלום!)

יאללה - שתפו אותי במחשבותיכן... P:

yasm

New member
אז ככה

שאלה טובה-קודם כל אני מעדיפה שיהיה בנמצא..חח .אבל אם בספציפיות עסקינן-בוקר זה לגמרי מגניב..ת'אמת גם ללילה יש ת׳קסם שלו..ממ..ונראלי שחזרנו לנקודת ההתחלה :) אז נסכם פשוט ב-מתי שבא ברוך הבא.

למי יש כוח בבוקר?
בבוקר אני מסטולה וישנונית

ולוקח שעה עד שהקפה משפיע באמת והגוף עיירני|

וכן אני שותה שחור!
חזק ומר!
נראה לי שעדיף צהרייים/ערב/לילה

בשעות האלה הגוף יותר עירני ומחובר לעצמו ולנפש!
אבל זו אני

260adar

New member
ניקח לנו יום

"ונשכב כל היום
לא נעשה כלום ונשכח איזה יום"

אם כבר מדברים על סקס
אז עדיף בצהריים,
וצהריים זה עניין של מזל
ובישראל אין כל כך מזל
כי עובדים בשעות האלה.

בבוקר אין מצב,
לוקח לי שעה רק להתעורר

אז אין ברירה
השאר הלילה
וכמו שאמרת
סקס בלילה, אחרי יום ארוך....

אחלה נושא לדבר עליו:)

פעם הייתי עושה סקס בכל זמן שהוא...
היום עם הלימודים שלי ושלה והעבודה קשה לי להודות בזה אבל אין הרבה סקס וזה מבאס אותי לגמריי כנראה שהבורגנות הזו השתלטה לנו על החיים ולאחרונה גם מרפי מתערב ובכלל דופק הכל..
למזלנו בד״כ שישי שבת פנוי לסקס אז אנחנו קובעות עם עצמנו לא לקבוע עם אף אחד ושזה הערב שלנו ואז אנחנו משקיעות בטרום סקס, בסקס ובאחרי סקס (אם אני לא מתפחלצת לפניי).. ובעיקר בשעות הצהריים ערב ככה..

החיים קשים...חח

FDFE

New member
לגמריי

גם אני לגמרי בעד סופ"ש (אבל באופן כללי לא איכפת לי באיזו שעה :))

לא הבנת אותי נכון

אנחנו עושות סקס או בשישי או בשבת בגלל שזה לא מתאפשר באמצע שבוע...
היא עדיין לא הגיע הביתה והיא יצאה בשבע בבוקר...
ולרוב כשהיא חוזרת מהלימודים אני הולכת לעבודה... ככה שסוף שבוע זה מה יש:/

FDFE

New member
הבנתי גם הבנתי :)

אין מה לעשות כשחיי היומיום , עמוסים ומעייפים או שפשוט לא מסונכרנים, אין מנוס מלסמוך על הסופ"ש, כי לעשות סקס כשעייפים או שכשלא מתחשק (גם זה אפשרי) פשוט לא כדאי להתחיל.
בסופ"ש יש יותר זמן בהנחה שלא עובדים, יש יותר את הביחד ואת הרוגע מכל השבוע, אז זה הכי טבעי שבעולם, שכשאת נחה (בכל מובן) אז גם יתחשק לך בונוס :)

DANDINAI

New member
מממ...סקס בבוקר?

זה מעניין.......!
חייבת לנסות
וסקס בלילה,זה בהחלט-מממ..זה

נראה שהבוקר מוגדר כברירת מחדל במערכת שלי:

אחרי סקס, כל מה שבא לי זה להתלטף קצת ולישון. לכן נוצר מצב שאני מעדיפה את הלילה. מה גם, שלמרות שאני עייפה, אני מקדמת בברכה סקס טוב ומתעוררת לחיים
.
(קרה ששמורות עיניי נעצמו לפני שהספקתי לומר ג'ק רובינסון, אבל זה קרה במקרים קיצוניים של מחסור בשינה
)

התחושה אחרי סקס בבוקר מעיקה, כל מה שאני רוצה זה להיעלם בין השמיכות, ובמקום זה אני צריכה להתארגן ולצאת לעבודה

תכל'ס. למרות שבתקופה שעבדתי בפאב בלילות

זה שיגע לי את כל המערכת

סקס לפני עבודה היה מטריף את דעתי כי אז הייתי צריכה אשכרה לקום ולעבוד

ואז..

את מגיעה לעבודה, לוקח לך שעה להתאפס, את מקללת בלב את הדקות הראשונות הללו, מריצה בראשך את השעה שהייתה קודם לכן, נושכת שפתיים וממשיכה לעבוד.

(ככה זה אצלי בכל אופן)

למעלה