סקס...

../images/Emo45.gif

צודק. הגבת, ועשית לי את היום.

Lonely In Blue

New member
שמעו שמיים, והאזיני ארץ...

הבן-אדם אינו כותב כאן יותר מדי { מה זה בדיוק "יותר מדי" ? } וכשהוא כבר טורח לכתוב כאן, הדבר היחיד שהוא מוצא לנכון, הוא להגיב לך. מה זה אומר עליך ? < חביבי, רק שזה לא ייעלה לך את השתן למוח >

Rtitan

New member
דוקטור פרנקנשטיין - החולה שלך שוב מסתובב

בלי מחסום - אתה מוכן לקשור אותו?

Rtitan

New member
אתה?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עוסק בסקס??? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יודע אם אתה מסוגל להבין עם מגבלות חלוקת הנוירונים במוח שלך לטובת יתר צורות האישיות שלך - אבל "לזיין את המוח" זה לא ממש עיסוק בסקס
יצור פאטתי ועלוב שכמוך. מעניין אותך "איך ה-YE וה-Rtitan בתור זיונים ?" זה מדליק אותך מתוק? מדליק אותך לחשוב שיש מישהו שבאמת חי ולא רק גוסס לו, חרמן בודד מול מקלדת דביקה?... מפוצל אישיות עלוב שכמוך, תחזור למחלקה הסגורה שלך עם קירות מרופדים, חלוק משוגעים, מכות החשמל ו-
ותמשיך לפנטז

Rtitan

New member
כן - נקודת ה-מאGנון, המשוGע - אין ספק

שבנקודות G וה-Dפקט, אין לפסיכי כמוך מתחרים. שוב, קשה לך להבין אבל ככל שתקדים להפנים - כך ייטב: אתה איש חולה, מפוצל אישיות, מסכן ופאטתי, קיבלת כבר את הזריקה היום? מכות חשמל? איך החדר המרופד? ועכשיו - מהר את הכדורים
.

Rtitan

New member
אה, בסדר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פרודיה של עצמך.

אתה איש חולה, ופאטתי - לא תברח מזה.

eyebrrr

New member
שמע אחינו

לא יפה שאתה קורא לו חולה , משוגע , פאתטי וכולי, אולי הוא כזה ויעלב?. מה שמטריד אותי זה שכולה הוא שאל אם אתה זיון טוב? תענה לו שאתה מר עולם,שאם לא מאמין שישאל את 7000 הכוסיות שיכולות להעיד על זה. אבל אבל אבל, למה אתה מתעסבן כל כך???????

Rtitan

New member
הוא להיעלב? הוא לא מכיר את הקונספט... ../images/Emo3.gif

אחרת הוא היה מבין כמה הזוי/פאטתי הוא
. למה מתעצבן? לא מתעצבן - כשמישהו חושב שהוא "אישיות מאוד מעניינת..." וגולש לחיים הפרטיים שלי, אומר לו מה דעתי עליו ואהנה לראות אותו עומד מול בבואתו הלא מחמיאה שלו במראה.

על מה שאני...

למה לי להיעלב ? הרי זה מה שאני. ועל מה שאינני, ברור שאין לי על מה להיעלב. רק כדי שיהיה ברור, לא גלשתי לחיים הפרטיים שלך. אתה הוא זה אשר כתב שנשים הן כמו אופנוע, וטענת שאתה מיומן לכייל את האופנוע הזה. ואני... רק שאלתי, אם מאמינים לך, ונכנסת ללחץ רציני. סע לשלום, והיזהר מהמשאיות.

Rtitan

New member
תיתמם, תיתמם...

מי שצריכה לדעת איך - יודעת, לא עניינך. תזהר משקעים חשמליים, ועכשיו -
.

rani69

New member
לגופו של הטקסט

אתה כמובן צודק מאוד. נשים חושבות שגברים הם כאלו וגברים מעדיפים לשחק את משחק ה גבר-גבר. נכון שפה ושם לכולנו היה איזה סטוץ-לנשים ולגברים. ההרגשה של הכיבוש הלילי בבוקר די מהר מתחלפת לחסרת טעם. תחשות הכאילוסיפוק יכולה לעבוד לתקופה קצרה והטעם נשאר בדיוק אותו הטעם. לא יכול לענות על שתי הפרסונות כי לא ידעתי אותם. בשונה מהאחרים אני חושב שאתה אישיות מאוד מעניינת וכל מי שקורא לך חולה כדאי שיבדוק את עצמו קודם.

Rtitan

New member
מצאת את הפרטנר שלך להלילה?

תהנו
או שזו עוד אישיות שלך שברחה מהאגף הסגור?

יערית

New member
../images/Emo18.gif

אל תהייה גס רוח ועזוב את האישה שאיתו בצד- תתמודד מולו בלבד :))

למעלה