סקס...

סקס...

הוא המפתח להתנהלות החברה האנושית, אליבא דפרויד. מצד שני, אליבא ד-ויקיפדיה, בסין העתיקה : "משרת סריס בארמון הקיסר נעשה כה נחשקת עד שהוטל איסור חוקי על סירוס עצמי". כסף, או יותר נכון קפיטל, הוא המפתח להתנהלות האנושית, אליבא דמרקס. מצד שני, חברות כמו כת האיסיים, או כמו העלייה השנייה, לא ממש ייחסו ערך לכסף. כבוד, האם הוא הדבר החשוב ביותר ? בגירושין, משתתפים שלושתם, ולכן סביר להניח שלמתגרשים, כדאי להעמיק בעניין. אבל אליבא דארכדי דוכין, העיקר הוא להרגיש. מה זה משנה אם להרגיש.... כבוד... או...
להרגיש כאב להרגיש מגע להרגיש את הלב עטוף באהבה להרגיש תמימות להרגיש פשוט מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב
ואליבא דמאמינים, הכל בכלל נברא ברצונו, ואין לנו אלא לברך "יהי שם ה' מבורך". מצד אחר, הבודהיסטים חושבים, שאם אדם מסוגל להתרכז היטב בעולמו הפנימי, הוא מסוגל להתעלם מן הסבל שבעולם הזה. והפילוסופים חושבים, כהרגלם { כי הם אוהבים לחשוב }, שהחיפוש אחר האמת, הוא זה אשר צריך להוביל את האדם בחייו. היכן אתם בכל זה ?

פנומן 72

New member
היכן אתם בכל זה ?

בעיקר הלכנו לאיבוד בשטף המלל הלא ברור הזה ...

נועה1616

New member
אני לא רואה סתירה בין אליבא

דארכדי דוכין לאליבא דמאמינים.

לא טענתי לסתירה ביניהם

אפילו במתמטיקה קיימת הגאומטריה הלא-אוקלידית, הטוענת שבין שתי נקודות עובר יותר מיָשר אחד, והמהווה תשתית לתורת היחסות הכללית. סביר להניח שזה תופס ביתר שאת לגבי החיים.
לפעמים השמש זכר, לפעמים נקבה, לפעמים אנחנו שניים, לפעמים יותר מרבבה. לפעמים אינני יודע מי יחזיק אותנו ביד אבל דרך שתי נקודות עובר רק קו ישר אחד.

יערית

New member
פילוסופייה כמו בפילוסופייה

מיליון דיעות ואמונות, כל אחד מתחבר לאן שנפשו מושכת אותו ויש כאלו שנפשם ריקה ומשמימה. להרגיש=לחיות, אם כבר לחיות אז הכל מהכל באותו נשימה.

סקס..

דיי תנו לנוח....רק סקס וסקס וסקס.. והעיקר..הוא להרגיש ככה אתה יודע שאתה חיי.. להרגיש כאב להרגיש שמחה להרגיש.. להרגיש את המגע להרגיש את התחושה להרגיש את מי שלידך..ואת מי שאוהב אותך...וגם את מי שלא.. להרגיש צער להרגיש אושר להרגיש כאוס להרגיש עוצמה להרגיש את המוזיקה עוברת דרכך ואת הנוף שמולך להרגיש את הדרך..שבחרת ללכת בה.. לא להרגיש מבחינתי שווה לאדם מת מהלך שנשמתו כבוייה..וטעם החיים אבד לו. והאמת היא בפנימיותו של כל אדם...מה טוב לו.

גירושין

הוא עוד שלב בחיים שבו אתה נתקל בכבוד, כסף וסקס אני מאמינה שלאורך כל חיינו הבוגרים תמיד נתקל בשלושת הדברים הנ"ל ולא רק בגירושין באופן אישי אני תמיד בעד להרגיש, להחליט ולפעול מתוך הרגשה שהפעולות שאתה עושה הן נכונות להרגיש ולדעת שהמקום שאתה נמצא בו הוא נכון או לא נכון עבורך להרגיש מהבטן את האמת הפנימית וללכת אחריה, כסף הוא הדבר האחרון שיניע אותי לפעול ככלל בכל דבר, והכי כיף זה להרגיש אהבה :)))

מוסיקה...

תמיד עושה לי את זה. אהבה... בת עשרים...
הזמן שיר אבל מנגן עוד והימים כואבים אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים. אם את רוצה עכשיו לבכות ליבי עכשיו נקרע פחות יש בזהירות עכשיו ללכת. זה קו הגבול מכאן עד כאן כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת
:)))

כאשר עושים קופי- פייסט משירונט...

לפעמים, עולה השאלה, האם אכן כך. לדעתי, במקום "יש בזהירות עכשיו ללכת", צ"ל "יש בי הרהור עכשיו ללכת".

למעלה