סקס לא הייתי עושה, עם אף אחת פה.
ב ביציות עין New member 4/9/07 #2 עם אף אחת לא ? ומה עם אחת ? ומה עם כולן ? <ביחד> ואם לא פה, אפשר בחדר ההנהלה , בשכיבה, על שולחן הישיבות ? אתה מאד, אבל מאד מאד לא חד חד משמעי
עם אף אחת לא ? ומה עם אחת ? ומה עם כולן ? <ביחד> ואם לא פה, אפשר בחדר ההנהלה , בשכיבה, על שולחן הישיבות ? אתה מאד, אבל מאד מאד לא חד חד משמעי
ה הגיוני לעצמי New member 4/9/07 #3 אסביר: אף אחת פה, לא נראית אפילו סביר. אגב, זה שייך לפלירטוטי לשון?
ב ביציות עין New member 4/9/07 #18 סתם פסיכולוגיה הפוכה אולי בסוף תתרצה... או שנגלה שמחפש את הביצ'ית האולטימטיבית.
D Dan_Kap_ Active member 4/9/07 #39 ואת התחתונות כבר הוכחת [ פורום צומי וטרולים זה בסוף המסדרון, אחרי יציאת החירום, ליד השירותים ]
ב ביציות עין New member 4/9/07 #28 רוקד ושר ? עושה פליקלאקים לאחור ? וקדימה ? לא אכפת- אם אתה מדיח כלים .... סגרנו <נכון שיש לך ידיים מסוקסות> ?
רוקד ושר ? עושה פליקלאקים לאחור ? וקדימה ? לא אכפת- אם אתה מדיח כלים .... סגרנו <נכון שיש לך ידיים מסוקסות> ?
ב ביציות עין New member 4/9/07 #33 אני לא הבוחנת אני זו שבודקת ומחלקת ת'זיון. אעעעע כלומר את הציון. ציון, בטח ציון