סקס תמורת כסף?

holonia

New member
סקס תמורת כסף?

שלום לכולם, לא לדאוג - אני לא הולך להציע כאן כסף לאף אחת... אבל כן יש לי התלבטות לגבי עניין מסוים. בסופרמרקט בו אני נוהג לערוך את קניותיי, יש עובדת שמושכת אותי בצורה יוצאת דופן. בזמן האחרון קשה לי להפסיק לחשוב עליה ורוב הפנטזיות שלי קשורות אליה. מסיבות שלא איכנס אליהן כאן, אין סיכוי שנצא כמו בני זוג רגילים. מצד שני, אני לא יכול שלא לחשוב על כמה נהדר יהיה להיכנס איתה למיטה. לכן חשבתי על האפשרות הבעייתית של להציע לה תשלום תמורת לילה אחד איתי. היא כבר קצת מכירה אותי כך שהיא יודעת שאני לא איזה סוטה מטורף, ואני אמנם לא יפה במיוחד אבל גם לא מכוער מדי. אני מתכוון להציע סכום מכובד, משהו בין 5000 ל-10,000 ש"ח. ברור שאצל כל בחורה זה אחרת ואי אפשר לדעת, אבל בכל זאת - האם לדעתכם זה סכום שעשוי לגרום לבחורה ממוצעת להסכים, או שאף בחורה נורמלית לא תסכים להצעה כזאת ואני מסתכן לא רק בסטירה, אלא גם בחרם של הסופרמרקט עליי? מה שבטוח שאחרי זה כבר לא אוכל להיכנס לסופר יותר. חבל, דווקא זול שם

Single Malt

New member
חשבת אולי לנסות להיות איתה

בלי להציע כסף תמורת ה'בילוי' אלא כסטוץ? לדעתי יש יותר סיכוי שמשהו יקרה אם זה יהיה רצון הדדי ולא כעיסקה שאתה משלם עבור שירות... תחשוב על זה...

daniella1980

New member
לדעתי האישית

להציע לה כסף תמורות ליל עינוגים, זו הדרך הכי טובה לקבל "לא" ממנה. אבל אולי קטונתי, והיא נואשת לכסף לדוגמא.

לא הגזמת בעניין המימון?

5K-10K??? תוכל בסכום הזה להינות מס' רב של פעמים עם שכבנית מקצועית (שדומני תהיה לא פחות מושכת מהקופאית המדוברת) אם תחפוץ בכך. בנוסף, אני מסכים עם הנאמר לעיל בעניין סטוץ חד פעמי ללא תשלום, בדוק, גשש, פלרטט ואולי תופתע מהתוצאה...

holonia

New member
אין סיכוי לסטוץ

תודה על התשובות! אני לא מאמין שהיא תסכים לסטוץ, ובכל מקרה בשביל לנסות להגיע לזה אני אצטרך גם להזמין אותה לצאת קודם כל, ואז בכלל זה יכול להסתבך ולהגיע למקומות שאני לא רוצה להגיע אליהם, כמו למשל שאחד מאיתנו ירצה משהו שמעבר לסטוץ. בנוסף לזה גם קוסם לי הרעיון של לשלם באופן חד פעמי למישהי כדי לשכב איתה. בצורה כזאת אני יכול לחשוב רק על עצמי ולא להיות מרוכז בהנאה שלה, כמו שבדרך כלל קורה לי... אני אמנם יכול ללכת ל"שכבנית מקצועית" בהרבה פחות כסף, אבל זאת כבר חווייה שונה לגמרי. לכן אין לי ברירה אלא להציע סכום גבוה יחסית, שכנראה שגם הוא לא יספיק אבל השאלה היא אם יש תקווה שכן. מדניאלה אני מבין שכנראה שלא, אשמח לשמוע עוד דעות בעניין.

אף אחת פה לא יכולה...

לענות לך על השאלה, רק אם תנסה אצל מחמד נפשך תדע, כי רק אצלה התשובות. קום ונסה, כי החיים קצרים.

orange love

New member
אתה אומר שהיא לא תסכים לסטוץ

אז למה שתסכים לכסף. לדעתי זאת ההשפלה הכי גדולה שיש, זה גורם לך להרגיש זולה. אפשר לקנות אותנו במתנות, לא בכסף מזומן.

daniella1980

New member
לא הבנתי למה זה אמור לגרום לה

להרגיש זולה?? אם כבר *הוא* זה שהציע, היא לא זו שמדדה את הגוף שלה בכסף, והדיעה שלה על עצמה לא תלויה באף חרמן שמציע לה כסף תמורת מין. אז אם גברים מציעים לי כסף, אני אמורה להרגיש זולה בגלל זה? ואם הם מציעים לי מין בלי כסף בכלל - אז אני בכלל בחורה בחינם? בקיצור, שיציעו עד מחר, *את* אמורה לכבד את עצמך ללא תלות באף זין עומד.

בינינו ליאתוש....

נניח היה בא אלייך גבר כמו שהוא מתאר ומציע לך מיליון דולר בשביל סקס חד פעמי לא היית מסכימה ? תחשבי טוב איך החיים שלך ייראו עם סכום כזה בחשבון הבנק...

אין לי מושג..זה תלוי בהמון דברים.

לחשוב שזה מה שעשיתי בגלל קצת (הרבה) עושר..אוי ואבוי.. יהיה לי רע לקחת את הצ'ק.

תראי זה לא שאת צריכה לרצוח...

כולה לשכב עם גבר אחד פעם אחת...עם קונדום כמובן. ולאחר מכן תוכלי להפסיק לעבוד, לטייל מסביב לעולם, לרכוש לעצמך דירה או בית ולחיות מהריבית בבנק....

זה סתם לעשות סקס עם מישהו,לא?

זה לא העניין. העניין הוא לדעת שקיבלתי על זה כסף! (מי ישלם לאחת שלא בולעת, לא מדברת גסויות ולא עושה אנאלי?
) בינתיים אני לא יודעת..אולי כשאגיע לסיטואציה ולהצעה כזו אחשוב אחרת. :)

יiנגyרמjx

New member
זה לא צ`יק...

מדובר במזומנים מסודרים בחבילות... תפסיקי לעבוד עלינו, כפרה עלייך ליאתוש חמודה, גם בשביל 5 אלף ירוקים היית עושה את זה בלי לחשוב פעמים... (חוץ אם מדובר באיזה חסר בית מסומם)

חומד, אתה לא מכיר אותי.

אז תשמור את ההודעות המטומטמות שלך לשרשורים ההזויים שאתה פותח. שלום.

יiנגyרמjx

New member
למה? למה?

למה את ככה מדברת אלי? למה? אני באמת לא מכיר אותך, אבל כמו שהמשכתי בהודעה הבאה זה לא רק את... את לא עשויה מפלסטיק... נ.ב. אני גם שונא את כל הבליעות והאנלי האלו...

למעלה