סקס של שמנים..

dexsus

New member
סקס של שמנים..

שמעתי את הביטוי הזה ואני לא בדיוק יודע מה הוא אומר- "סקס של שמנים" , מה לדעתכם הוא אומר? אני וחברה מאוד אוהבים ושנינו אנשים "גדולים" אנחנו עושים הרבה סקס וממש נהננים. הבעיה היא שאנחנו לא ממש מגוונים בתנוחות שלנו. אנחנו שוכבים רק במסיונירית. ניסנו תונוחות אחרות שהן לא ממש היו נוחות לאחד מאיתנו.. שהיא מעליי היא כבדה מידיי , בדוגי סטייל בגלל האחוריים הגדולים שלה (שאני ממש אוהב.. :) ) אני לא מצליח לכוון אותו לחור הנכון :) וגם אם הוא נכנס אני לא מרגיש חדירה עמוקה ועוד כמה נסיוניות של תנוחות אחרות. השאלה שלי היא האם גם לכם או לכן זה קורה, שאתם נהנינים או נהננות רק במסיונירית וכל התנוחות האחרות משתשבשות רק בגלל שאתם מלאים\מלאות?

ע"ע השרשור האחר שמסתובב כאן בנושא

זה באמת תלוי במידת ההעזה והפתיחות שלכם לנוא. צר לי לחדד קלישאות, אבל במקרה הזה - זה נראה לי מתחייב: סקס זה באמת בעיקר, קודם כל, לפני הכל, בראש. שזה אומר גם הגישה. אצלי תנוחות משתבשות רק בגלל שאני מאפשרת להן להשתבש. רק כשאני נעשית מודעת לעצמי ולבעיות בגוף שלי הכל הולך פארש. כל עוד אני לא חושבת, ומרגישה בנוח (כפי שצריך)- אין לי בעיה עם שום תנוחה. לא יודעת כמה אתם יצרתיים ולא יודעת עד כמה הפורום יצירתי (אהמ
) בנושא הזה, אבל יש כמה ספרים בנושא (זה בסדר, עם ציורים, הטקסט הכתוב במילא לא מעניין אף אחד) שמהם אפשר לשאוב כמה רעיונות מעניינים.

זה לא קשור לשומן

מבחינתי זה קשור לכימיה. לא מתכוונת לדבר כאן על התנוחות שבהן אני עושה את זה ומתי אני מרגישה אותו הכי הרבה, רק ממליצה לשבת ולדבר על הדברים ולראות האם אכן יש כימיה והאם אתם בכלל באותו הכיוון המחשבתי. האם אתם באמת מרגישים פתוח שאתם יחד במצב האינטימי הזה? תחשוב על זה.

למעלה