סקס של בוקר

hotman10

New member
סקס של בוקר../images/Emo41.gif

הפעם- קבענו להיפגש בבוקר, להשכמה עם סקס, לתת לה להרגיש את זקפת הבוקר, להסתכל אחד על השני באור זריחה. נכנס, שוטף את אברי האינטימיים, ואז- רואה אותה על המיטה, רגליה פשוקות, כבר רטובה. "בוא", היא קוראת, ואחרי שאני "מרתיח" אותה, היא אומרת "לא יכולה יותר, תחדור!". ואני חודר, לתוך מערה נוטפת. מדהים כמה שהיא רטובה. פעם ראשונה- בכל העוצמה. ולאחר שיצאתי ממנה, קצת "משחקים" , ואז היא אוחזת בי, ואומרת- "נהדר להרגיש אותך גדל בידי". ומבקשת דוגי. ומקבלת, ועוד איך מקבלת, בתוספת כמה פליקים על האחוריים שלה, היא גונחת.. עד שגומרים. ואז- התור של הרכיבה, אני שוכב- יושב, והיא עולה עלי, "בועלת" אותי, קופצת ומוקפצת, שדיה מקפצים מול עיני, מוגשים לפי- למציצה נשיכה, נוזליה מרטיבים אותי. שוב. ואז- היא נשכבת על גבה, ראשה מעבר למיטה, אני בועל אותה, ורגליה "נועלות" אותי. והיא שוב גומרת, ואז- מבקשת דוגי נוסף. מדהים. ואז- גם חדירה שישית, חלפו קצת יותר משעתיים. הולך להתלבש, חוזר להיפרד. והיא- שולחת יד- תופסת את הכלי שלי והביצים- "אוח.. איזה זין מדהים יש לך" היא אומרת. "מה מדהים בו?, אני שואל. והיא מסירה את מכנסי הקצרים והתחתונים- ורומזת לי לגמור בין שדיה. "אחחחחח.. אני פשוט רטובה לגמרי מהמגע הזה" היא זועקת. ואני- פתאום "מתקרר", לא יכול יותר. מה היא מצאה בי? נכון- שלי זה נהדר הסקס הזה, אבל- היא הרבה יותר צעירה ממני, היא צריכה מישהו בגילה, נכון שהיא מרטיבה ממני, אבל, האם אין עוד גבריעם שיגמרו לה לסקס שכזה, איך באמת היא גומרת רק ממגע אצבעותי בה, ממגע הזין שלי בשדיה? האם יש דומות לה? והלכתי.

hotman10

New member
ותודה למי שעודדה אותי..- חופ שייה

וכל השאר- היסטוריה.

חופ שיה

New member
אני ??????

מה אני עשיתי ?
לא יודעת איך גרמתי לזה, אבל מישהי ממש נהנת ממך ומהזין שלך, ואנחנו פה מזילים עליכם ריר, שימשיך להיות לך כזה טוב, נשמע ענוג כל פעם. הוט - מאן - פליקים על התחת???? סאלמתאק

hotman10

New member
אני משתפר..

עם הפליקים. ועלייך- תמיד אפשר להזיל ריר. את המלצת לי- לפנות לשכנים.

hotman10

New member
חכי.. חכי..../images/Emo8.gif

אחרי שאני אהיה "משופר", אולי אגיע ל"סטנדרטים" שלך.

hotman10

New member
"לא הספיק לי" היא אמרה..

ויהיה בוקר, ויהי ערב. עוד יום חלף.

למעלה