סקס שלא הצליח

חן המלך2

New member
סקס שלא הצליח

שלום
היו לי בעברי שני קשרים,ורק הראשון מביניהם היה באמת רציני וכלל את הנושא של להיכנס למיטה ולשכב....
העיניין הוא שהנושא הזה לא הצליח....כלומר,אפילו את הדבר הבסיסי ביותר שהוא לשים את הקונדום לא הצלחתי כמו שצריך.
האם סקס לא מוצלח גורם לסיום של קשר?
איך בעצם אפשר לגרום לסקס להיות מוצלח וטוב?איך אפשר לגרום לזה שאני אדע בדיוק מה לעשות ומתי לעשות?
השאלות נשאלות במטרה שבקשר הבא שיהיה לי זה יהיה מוצלח ולא תיהיה בעייה עם זה.
תודה רבה

יש דברים שאתה

יכול להתאמן לבד.
לשים קונדום למשל. או לתרגל שליטה בגמירה שלך.
אתה גם יכול לקרוא הרבה חומר ולראות סרטי הדרכה טובים על איך לענג אישה.
אבל כמו שכוורת אמרו בשירם: "למד שחיה בהתכתבות אצל מציל ידוע.. כשנכנס סוף סוף לים, תוך שניות הוא נעלם.."
בקיצור, סקס זה משהו שצריך לעשות אותו, ומתוך העשיה באה הלמידה והשיפור. אתה לא יכול להיות מאהב מושלם בתיאוריה.

כשתמצא בת זוג סבלנית ואוהבת יהיה לך גם כיף בלמידה.
סקס מוצלח הוא סקס שיש בו תקשורת, הקשבה וראיה של האחר. בלתי אפשרי לעשות את זה לבד!

חן המלך2

New member
כלומר

בת זוג שתתאים לי תבין שאולי היה לי קשה בקשר הראשון בסקס ותלך איתי לאט לאט בעיניין הזה?
איך בעצם אפשר לתרגל איך לשים קונדום לבד?או את העיניין של שליטה בגמירה שלי?
תודה

איך לתרגל לבד?

אתה יכול להתחיל בלשים את הכיסוי על מטרייה רטובה, זו בערך אותה טכניקה.
אם לא טוב לך לבד, אתה יכול לנסות לתרגל עם חבר.

G מאסטר

New member
את פסימית מדיי...

" שניים קפצו אליו מייד ....טובעים השניים מהאחד...היי יויה "
אם כבר לדייק....ההוא שלא ידע ניצל , ושני הגיבורים טבעו

התרגשת, לא נורא

הרבה מהבעיות בפעמים הראשונות לא נגרמות בגלל חוסר ידע אלא בגלל לחץ. שפיכה מהירה, חוסר זיקפה, ידיים רועדות שלא מצליחות לשים קונדום וכו'. אי אפשר להגיד לך אל תילחץ, כי זה לא יעזור, אבל אתה כן יכול לדעת שזה טבעי.
לגבי הקונדום, אם יודעים איך לשים קונדום אז זאת לא בעיה. זה לא משהו שאפשר "לא להצליח" בו. תראה איזו אנימציה באינטרנט שמסבירה את זה ואתה מסודר. שני טיפים לגבי זה:
1) תיזהר כשאתה פותח את האריזה של הקונדום (העטיפה האישית שלו) בשביל שלא תיקרע את הקונדום עצמו. לא צריכים להיות היסטריים לגבי זה, רק לזכור את זה.
2) תשאיר מקום חופשי למעלה. באינטרנט יש מיליון הסברים על זה.

מסכים עם קודמיי

קנה חבילת קונדומים והתאמן בלהלביש אותם. זה מאוד פשוט. כדאי לתרגל את העניין, כך שכשתגיע לסיטואציה מינית, תדע מה לעשות.
זה לא מסובך וזה חשוב - קונדומים מגינים מפני הידבקות במחלות-מין, ומכניסה להיריון לא רצוי. אל תוותר על קונדום. בורות ומבוכה הן מתכון לסכנות.

"סקס מוצלח וטוב", כפי שציינת, הינו שילוב של כימיה מינית טובה, חשק הדדי, רצון הדדי לענג את הצד השני, סבלנות, סובלנות ועוד. לא ציינת בן כמה אתה. מציע לך לפנות למרפאה לייעוץ מיני, לקרוא מאמרים בנושא, לחפש פורומים העוסקים בייעוץ מיני ועוד.

Berethor

New member
דבר בסיסי במין בטוח כן

דבר בסיסי באופן כללי לא, קונדום היא המצאה אנושית ולא של הטבע, ככה שזה לא באמת דבר שהוא בסיסי. אבל כמו שאמרו לך כאן אם זה הבעיה שלך תלמד איך לעשות את זה, לבד או במשותף, פלוס יש גם אפשריות שלא ציינו כאן, כמו שהבת הזוג תשים לך או שתיבדקו ותעברו לגלולות במקום. זה אם הבעיה היא בקונדום, בשאר הדברים הבעיות קצת יותר מסובכות אבל גם אפשריות לפיתרון לדרך כלל. כן סקס לא מוצלח יכול לגרום לסיום הקשר, אבל אני חושב שצריך יותר מסקס לא מוצלח אחד, במיוחד אם תשתף את הצד השני בבעיות שלך ולא תנסה לשחק אותה יותר ממה שאתה. אם לא מתאים לה לחכות עד שתשתפר אם תשתפר אז אין לכם מה לעשות ביחד, אם מתאים לה אז היא תהיה יותר סבלנית.

דוזורם

New member
בקצרה לדעתי,

לגביי הקונדום, יש סרטונים באינטרנט והסברים והיופי שאתה יכול להתאמן על זה לבד,
אם אתה תופס את הקונדום הפוך זה יכול לקרות, זה כמו למשוך גליל כשמישהו תופס אותו
אתה צריך לשים לב לכיוון הגלגול של הקונדום..

לגביי איך לעשות את זה טוב, דבר ראשון תהיה קשוב,
אל תתעסק רק בחדירה אלא יותר במסביב, לענג את הבחורה, כשהיא תהיה מסופקת היא גם תרצה שאתה תהיה מסופק

איך לעשות ומתי, אין הסבר לזה כל אחד וכל אחת שונים אחד מהשנייה, למישהי מתאים משהו שלבחורות אחרות לא ולהפך
וזה העניין של להיות קשוב, או לדבר מראש, או כשאתה מנסה משהו תראה איך היא מגיבה ואז תדע אם להמשיך או לעבור למשהו אחר
אתה יכול לקרוא הרבה, לשאול ולדבר אבל זה רק התאוריה ולדעת למה לצפות
כדי לעשות את זה בפועל אתה צריך להתאים את עצמך גם לפרטנרית שלך.

מקווה שמובן רשמתי את זה בין לבין בעבודה

חן המלך2

New member
כן

הכל מובן...לגבי קונדום,איך אני יכול להתאמן על זה לבד?אני צריך לגרום ל*** לעמוד....אפשרי שזה יקרה בלי פרטנרית?

חן המלך2

New member
בטח שכן

אוקיי,סבבה אני אנסה...
יכול להיות מצב שזה ייקח כמה חודשים גם כשתיהיה לי בחורה עד שנצליח לעשות את זה כמו שצריך?

Berethor

New member
תנסה, אלא אם אתה חרדי אין סיבה שלא

תראה אם אפילו לאונן אתה לא מצליח, לא פלא אם גם סקס לא מצליח, לאונן אמור להיות הרבה יותר פשוט, ככה שזה על אחת כמה וכמה. אם אתה לא יודע איך עושים את זה, למרות שאין שום דבר מסובך שם, תחפש חומר ברשת.

Berethor

New member

איזה שאלה, אתה צוחק או שאתה רציני? בכל אופן לא שמעת על אוננות?

למעלה