סקס שיכור

רגע, ומה מכל מה שכתבתי גרם לך לחשוב שזה בסדר?

אולי לא שמת לב , אבל בסיטואציה הזו דיברו על בחורה שיכורה, לכן התייחסתי לנשים .
אני חושבת שכל אדם שנמצא תחת השפעת אלכוהול (או כל דבר אחר) ברמה של חוסר הכרה עם הסביבה זה ניצול פרופר של מצבו, וזה לא ראוי!
גבר/אישה כאחד מבחינתי

* ואני עדין בעד כוסית שתיים למצב רוח טוב ושיחרור האווירה כשצריך ולפעמים סתם כשבא להשתטות
..

wild orchid

New member
בואי נקרא את ההודעה שלך שוב ונחשוב ביחד מה גרם לי לחשוב ככה.

לשכב עם בחורה שיכורה- בפעם האחרונה שבדקתי, בחורה היא נקבה ביחיד וכשאומרים בחורה, מתכוונים לנקבה ביחיד, לא לאנשים משני המינים ברבים. בהמשך, כל ההודעה שלך מנוסחת בלשון נקבה ונקבה בלבד שמתייחסת לבחורה (כאמור, נקבה ביחיד), לא לאנשים (משני המינים ברבים).
עדיין צריכה עזרה בלהבין מה גרם לי לחשוב ככה? (ואני כבר לא מדברת על זה שאין לי מושג מאיפה הסקת שזה מה שאני חושבת, הרי כתבתי שאלה ולא קביעה אבל ניחא).

ובהודעה הראשית, מודגש ומובלט שההתייחסות היא בן\בת זוג, לא רק לבחורה. הנה ציטוט מתוך ההודעה של חניתה: שורה תחתונה - בן/בת זוג שלכם, שיכורים כלוט, ממש מחוקים - עושה לכם את זה?

יקירתי לכי לך לעשות סקס והרבה..פספסת לגמרי את מהות הפורום

פותחת איתי כאן וויכוח לשוני,תרבותי,חברתי .. ?
אין לי כבר עניין בהתדיינו איתך , סורי :)

wild orchid

New member
מישהי ממורמרת? מה קרה, לא מצליחה להעמיד לאף אחד? קחי כדורי

הרגעה ותשלמי כבר לאיזה נואש שיעשה לך טובה ויעיף לך את קורי עכביש מבין רגלייך. אם גם זה לא ילך, את תמיד יכולה לרכוש דילדו ענקי ולעשות את העבודה בעצמך. פתאום הפסיכוטיות תיעלם, את תרגעי, הגברים לא יראו לך כרוע בהתגלמותו ובכלל העולם יראה בהיר יותר..
בהצלחה במלחמה במרמור.
אגב, גם האת התבלבלת בפורום, מרמורי. פורום שונאות גברים נטולות סקס ממורמרות נמצא מעבר לפינה. אם תרצי אתן לך קישור, שלא תלכי לאיבוד בדרך.

יתרה מזאת -

הבחורה בסיפור השתכרה לחלוטין בכוונה, כי היא נורא נורא רצתה שהוא יעשה איתה "סקס שיכור".
היא ממש תכננה את זה וכמעט מתחננת לזה כשהיא חוזרת הביתה.
&nbsp
לכן באמת הדגשתי את נושא בני/בנות הזוג.
&nbsp

wild orchid

New member
אל תתני לעובדות לבלבל אותה. בכל זאת מסכנה,

דחייה ע"י גברים יכולה לפתח שנאה עזה כלפיהם. אז בשביל מה לקרוא ולהבין אם אפשר פשוט לשפוך את המרמור?

אנשים שיכורים תחת, גברים או נשים, זה לא בדיוק דבר מושך

ולרוב גם כולל קיא ושטויות כאלה.
&nbsp
יש את אלה ששותים\ות וזה משחרר אצלם\ן משהו וזה עושה את כל ההבדל, אבל לא לרמת מחיקות כזו.

למעלה