סקס... פעם שניה...

סקס... פעם שניה...

שלום לכולם, שבוע שעבר איבדתי את בתוליי. כאב.... דיממתי קלות כתוצאה מהחדירה. אתמול עדיין דיממתי קצת (לא באופן רצוף כל הזמן אלא פה ושם) השאלה שלי היא האם לחכות עוד כמה זמן (כמה ימים או משהו בסגנון) עד שהמקום יתרפא או שניתן לקיים יחסי מין כבר עכשיו ללא דאגה? הרבה תודה מראש

the evil 1

New member
כמה פעמים ראשונות זה כואב

לי זה כאב ב3 פעמים הראשונות. אני מעולם לא שמעתי על תקופת המתנה בן הפעמים הראשונות, תעשי מה שהגוף שלך אומר לך ואיך שאת מרגישה עם זה בנוח, אובדן בטולין זה לא פצע. ומזל טוב ...

שגיתא

New member
הי מכשושה ../images/Emo20.gif../images/Emo54.gif

אני בפעם הראשונה שלי חיכיתי כבר בפעם הראשונה
כלומר כבר אחרי ביתוק הבתולים דיממתי נתתי לדימום להרגע ופשוט המשכנו לענג אחד את השנייה בצורות אחרות, בפעם השנייה גם דיממתי חיכיתי רגע שיירגע הדימום אבל הפעם המשכתי
לא כאב לי האמת שחוץ מהשנייה של הביתוק עצמו, לא כאב לי בכלל אני ממליצה שבפעם השנייה תדאגי שהבן זוג שלך ייגרה אותך היטב וגם אז תדאגי שיפעל לאט ובעדינות ותראי כיצד את מרגישה
עד היום את החדירה הראשונה הרבה פעמים אני מעדיפה עדינה ומושהית ורק אחרי זה להמשיך ...
לא חייבים חדירה בכל אקט מיני
, בכלל כשמנסים לחדור לנרתיק כשהוא לא מוכן בד"כ קצת כואב
ומה שהיה נפלא
באותו בן זוג שהוא
לא התעקש אם לא הולך משהו אז מנסים בצורה אחרת, ואם הפעם כואב לי או שאני במחזור אז נהנים ומענגים בדרכים אחרות , עד אליו הייתי די תמימה
גם בנסיון מזמוזי עם גברים ולקח לנו זמן להתאים את היכולות שלנו, האמת שנפרדנו לתקופה של כשנה ואחרי חזרנו לקטע קטן ובינתיים שנינו קצת עברנו "שיעורים אצל מאהבים אחרים"
ואחרי זה היה הרבה יותר מוצלח בקיצור אין הכרח שיכאב אין הכרח שגם ידמם נסי לאט ובעדינות אפילו שתפי אותו בעניין ותראי איך ילך בהצלחה
והנאה רבה
שגיתא

למעלה