סקס עם שמנה

דנטל

New member
מה קורה פה היום?

חוץ מזה שחושב שהוא גזעי, יצרו איתי עוד שני (מצנזרת את עצמי) בפרטי. למה למישהו שאני לא מכירה נדמה שהוא יכול לכתוב לי "צרי קשר" ולהשאיר פרטי התקשרות, ושאני אתייחס אליו (טוב, אני חושבת שלחשוב בלב שהוא מעורר רחמים זה סוג של התייחסות)? למנהלות שלום, אתן חושבות שזה שאתן מנהלות פורום עושה אתכן יותר מבוקשות? כי אחרי תקופה רגועה יחסית, פתאם שלוש הודעות מעפנות באותו יום (ימים אחדים לאחר שיש פורום שבו הניק שלי כחול) זה מתחיל להיות לי חשוד.

lizard

New member
בטח ../images/Emo3.gif

מאז שהתחלתי לנהל את הפורום שלי חיי המין שלי הוכפלו ב100%

נער מים

New member
אני גם אוהב שמנות

אבל מה שכן בחיים אני לא אודה בזה. תחנקו אותי, תגידו שזה צבוע...... אבל אין מצב שאני אראה ברחוב עם אחת ממש גדולה. חלש אופי אולי - אבל חשוב לי שהחברים והמשפחה שלי יגידו - איזה חברה כוסית ויפה יש לי. מה שזה באמת יותר מושך.... אין ספק.....ככה שאני מחוסן..... כשאשתי תתזדקן היא בטח תשמין - אז אין לי מה לדאוג.

הודות בזה בפני עצמך זה גם סוג של

אומץ גדול. יש רבים שלא יודו בדברים שלא מקובלים גם בפני עצמם. כל הכבוד.

הליויתן

New member
אתה עלוב וגועלי,או,כמאמר הבדיחה:

בחורה שמנה היא כמו וספה כיף לרכב עליה אבל פדיחה אם החברה רואים (כותב שורות אילו עבר מזמן את שלשת הספרות בבדיקת המשקל)

מלאות

כתגובה אני ממש כזו...ובאמת רצוי לציין שפעם ממש לפני המון שנים אשה שמנה זהו סמל המיניות לכל המעוניינים לדעת אשה שמנה זו אשה אם הרבה תשוקות ופנטזיות וגם חושניות וזהו סמל המין היפה...

נששששש

New member
פשששששש כמה תגובות.....

אז אנשים סבבה לדעת שאני לא לבד...... בכל מקרה אני כמו שהצעתם מתכוון להפסיק להתחבט במה טוב לאחרים ואתרכז במה שטוב לי...... וזה סקס עם סקסיית שנכון להיום זה אשה שמנה. יום טוב... לכולכם

מרילו14

New member
חבל מאוד שהיא לא יודעת איך אתה...

מדבר עלייה ,וזורקת אותך, כי ממש מגיע לך מה שלא מגיע לך זה שהיא תספק לך סקס טוב היד הימנית שלך, זה מה שמגיע לך ההגדרות שלך הם ברמה שאני פשוט לא מכירה ואני מקווה לא להכיר לעולם תתבייש לך אתה דווקא נמשך למקום נכון, אבל היא מה היא עושה איתך!!!

kallel

New member
מסכן-ואיך אמא שלך נראית בדיוק

מסכן שלי שחי לפי תכתבים של הומואים שהחליטו מה זה רזה ומה זה שמן. אני בטוחה שהבחורה שהיית איתה היא בגודל ממוצע רק מהעניים הקטנות ומהמח המוגבל שלך היא נראית לך גדולה. מקווה שהקטן שלך לא יעמוד בתקופה הקרובה

כשמנה אני יכולה לדווח לך

שכל מי שהיה איתי במיטה (או מיחוץ למיטה) חזר לקבל מנה נוספת ולא ויתר על הקינוח.

דנטל

New member
אני קמה ואומרת אחרת

ירח צודק כמובן. למלה "בר" אין מקבילה נקבית. גם אין רבים. בר מזל = בן מזל בת מזל בני מזל בנות מזל וזהו, אין יותר.

דנטל

New member
כן, אני מתנגדת

מה זה פה? אתה לוקח את החוק (הלשוני) לידיים?
תראה, תשמע המלה "בר" היא מלה נרדפת למלה "בן", לכן היא לעולם לא יכולה לבוא בשימוש נקבי (או ברבים, לצורך העניין). אם אתה ממש חייב שימוש נקבי למלה הזו, אז הנה לך: בר-בי.

בר-בי-רב

ואת יודעת מה הכי מטריף אותי? שבטלויזיה הטעות הזו מופיעה בתרגומים. ול 2003: האם אתה גם אומר "ברת מצווה", "ברי מצווה" ו"ברות מצווה"? תן דעתך!

למעלה