סקס עם החבר

adigal3

New member
סקס עם החבר

אני בת 28. יש לי חבר 8 חודשים. עברנו לגור יחד לפני מספר חודשים. התדירות בה אנו שוכבים היא פעם בשבועיים אולי... דיברתי איתו על הנושא מספר פעמים, אמרתי לו כי לא מתאים לי. לאחר שדיברנו הוא שוכב איתי אולי פעם בשבוע. חשוב לי לציין כי אין לו בעיות בתיפקוד המיני. לצערי גם כשאנחנו שוכבים הסקס משעמם והוא יותר דואג לעצמו ולא לי... (וזאת למרות שגם על זה דיברתי... אבל אז הוא התעצבן ואמר שהכל הופך להיות טכני מדי ) הוא רואה סקס כמשהו מהיר ומרגיש לי שהוא ממש סופר את הדקות כי חשובות לו יותר שעות שינה מאשר לשכב. אמרתי לו מספר פעמים שהנושא מפריע לי אבל אני לא מרגישה שיכול להיות שינוי ברמה שאני הייתי רוצה שתהיה (וגם כי בפועל אין שינוי). האם אני יכולה להסיק מזה שהוא א-מיני? או שכך הוא יהיה כל החיים? חשוב לי להבין את זה כי סקס זה משהו שחשוב לי בחיים, ואם זה לא יכול להשתנות אז כמובן שעלי לקחת זאת בחשבון מבחינת הזוגיות שלנו.
תודה...

עדיגל שלום

הלוואי והייתי יכול לתת לך תשובה חד משמעית לגבי פנייתך. מאוד קל לי להגדי ... " זה מה שיש" אבל יותר נכון יהייה לשמוע גם את בן זוגך, כדי להבין האם זה הוא, האם זה משהו שעובר עליו, האם זה הקשר וכו'.....
האם יש מקום לפנייה לייעוץ מקצועי?

עידן מיליצ'ר

adigal3

New member
..

האגו שלו הולך לפניו 2 מטר... אני לא מאמינה שירצה
תודה בכל מקרה על העזרה
:)

זוג שא מסתדר בחדר המיטות, גם לא יסתדר בסלון!!

מיותר לציין כי כשאין מחויבות (כלומר ללא נישואים) אמור להיות הסקס הרבה יותר מוצלח, הכל 'אמור' להיות מעולה יותר כך שאל תבני על כך שאם למשל תתחתני אז זה ישתפר... זה כל יועץזוגי/ נישואין יומר לך.אני רק לא ראיתי ששללת שיש לו חבר/ה מהצד?!

adigal3

New member
אין לו חברה

חברה אין לו, החברה הכי טובה שלו היא העסק שלו... שם הוא משקיע את מרבית זמנו

למעלה