סקס עם הבוס

Tangirl

New member
אפשר הסבר?

למאותגרי האינטלגנציה שבינינו

מה תלוי באיטלגנציה הרגשית של המפנטז?

הפרשנות

האם זה מתח מיני או מבוכה.

מתערבת איתך שהרבה ממיקרי ההטרדות המיניות במקומות עבודה ובצבא הן תולדה של פרשנות מוטעת.

wild orchid

New member
אגב, שלא יהיו פה אי הבנות, אני לא עושה שום

דבר שיסגיר את החרמנות שלי אליו. אני מתנהגת הכי רגיל שיש, לא מפלרטטת ולא שום דבר. פשוט מבפנים... אני רק מפנטזת איך אני קורעת ממנו את הבגדים ואולי בגלל שעל ראש הגנב בוער הכובע, אני מרגישה כאילו הוא יכול להרגיש את המתח שבי.

Tangirl

New member
אי אפשר לדעת

לדעתי אנחנו לא מעריכים מספיק את מרחב התקשורת הלא מילולית, גם כשנדמה לנו שאנחנו לא עושים שום דבר או אפילו מנסים להסתיר..

כך או כך, אני חושבת שכשמדובר בשני אנשים בוגרים שמכבדים זה את זה, המתח הזה (בין אם הוא מורגש או לא) יכול להיות נעים, גם כשברור שהוא אף פעם לא יהפוך למשהו מעבר לזה..

Gray Fox

New member
מעניין מה הקטע בפנטזיות על בוס

האם זה מדליק כי זה מישהו שיש לו כוח אליך, מישהו שנותן פקודות, מישהו שרגילים לציית לו?

או זה מדליק בגלל שאסור לו, סוג של כמו פנטזיה לפתות נזירה?

stayfoolish

New member
לא נראה לי שזה דומה ללפתות נזירה

ההשלכות של המעשים אינן תואמות.

אני חושבת שזה יותר עניין של כוח שזה סקסי. הבוס שלי חוץ מזה שהוא אחראי עלינו אין לו אישיות מי יודע מה כוחנית. הסקס אפיל שלו זה רק בתפקיד שלו וזה שהוא חמוד.

אישית אני נמשכת לאנשים שכבר יש להם הכל (קריירה, כסף, ניסיון) בד"כ אלו אנשים שכבר בשלב המתקדם יותר בחייהם ( גילי ה 30 40 50)

wild orchid

New member
לא זה, לא זה ולא זה. הבוס שלי סקסי כגבר.

הוא לא יפה אבל הוא מאוד גברי ומאוד סקסי. הוא גם שומר טוב על הגזרה שלו וכולו חטוב, מסתובב עם חולצות צמודות וגורם לי ליירר עליו כל פעם מחדש.

ufo69

New member
נשמעת אחלה פנטזיה....

אפילו מדליק
אבל ממש לא חכם בעיני

JILSER

Member
ומה עם הבוסית?

"אכול כפי יכולתך, זוהי הזמנה זוגית והיא מיועדת לזוגות בלבד, הלשון זכר אבל הכוונה גם לזכר וגם לנקבה" כך היה כתוב בהזמנה שהונחה על שולחני במשרד....

בהתחלה חשבתי להתעלם מההזמנה כי אין לי כרגע בת זוג קבועה אבל אז נכנסה ג`ולי מהמשרד הסמוך, ג`ולי שתמיד נטשה עיניים אלי ורק בגלל יחסי עובד מעביד נמנעתי מקשר איתה.

"ראית את ההזמנה שהנחתי על שולחנך, אני מקווה שתתייחס אליה ושתהיה בן הזוג שלי לערב הזה" אמרה לי ויצאה ממשרדי מחייכת חיוך של מונה ליזה שאף פעם אי אפשר לדעת מה עומד מאחוריו.

לא חשבתי יותר מידי, מה אכפת לי לצאת לארוחה עם בחורה יפה למרות היחסים המורכבים בינינו והודעתי לה שאני אתייצב לאסוף אותה בשעה היעודה..

iloverocknrol

New member
סקס עם הבוסים שהיו לי לא היה

אבל סקס עם מפקד בצבא כן זה נחשב ?

היה לי מנהל שאמר

"אנה, את חדשה פה, את אמורה להיות מתחת לשולחן שלי"

כוונת המשורר היתה שאני לא ניגשת אליו מספיק ולא שואלת שאלות.
זה היה קצת מאכזב.

BreakOfDawn

New member
כן!

היה לי בוס צעיר, בן 30-32 והוא היה נראה ממש טוב... (מזכיר קצת את יהודה לוי.)
הוא היה ערס לייט כזה, שבד"כ אני לא נדלקת על כאלה... אבל עליו נדלקתי.
הכי הרג אותי זה הריח שלו... רק מהריח שלו התחתונים שלי היו מרטיבים.
כשהוא היה עומד קרוב אליי זה כאילו כבר הייתי מוכנה.
נמשכתי אליו מאוד... אבל היה לי חבר אז לא עשיתי עם זה כלום.
גם הוא היה תפוס, למרות שבאופי הוא היה נראה מאוד קליל וראיתי שיש לו ידידות גם...
אבל אותי הוא תפס רק כעובדת. אומנם הוא היה אחלה בוס, ממש חברי וזה, אבל אין מצב שהוא חשב עליי משהו מיני.
דווקא לידו הייתי נסגרת, מרוב שנמשכתי אליו. לא נתתי לו לראות שום דבר ממה שקורה לי בפנים...
אחרי שעזבתי את העבודה היתה לי פנטזיה לבוא סוף סוף , להתוודות ולכבוש אותו. רציתי את זה, רציתי שהוא יגיד שהוא גם היה נמשך אליי... (כי האמת היא שהיו מספיק פעמים שצחקנו ביחד והיינו אפילו די קרובים אבל זה פשוט לא נמשך כי לא נתתי לזה להימשך אבל מי יודע מה היה יכול להיות?)
לא התוודתי בסוף ולא עשיתי כלום.
מה שכן, יש לי עדיין את המספר שלו (אבל כיום הוא נשוי...).
פאק! איזה פספוס...

למעלה