גם לא בשבילי
י יעלילה1 New member 29/8/05 #15 הבהרה לכולם זו דעתי (האישית) על העניין של סקס עם האקס שלי ותקראו שוב את ההודעה שלי
ש שחר טל1 New member 29/8/05 #17 גם אני חושבת שזה לא מתאים ושכדאי לחתוך............לא להתנחם אחד בשני...לפתוח דף חדש נקי
D danny88 New member 29/8/05 #30 לגברים שלא רוצים סקס עם האקס. נו טוףף לי לא כ'פת לעשות סקס עים האקסית שלכם....
ד דמדומים New member 29/8/05 #23 חושב זה תלוי כמה טוב,בחרת בפעם הראשונה...וזה לא אומר שחובה,אלא רק שבמידה וגועל זה מה עולה לכם לראש,אומר דרשני ויותר... מהסתכלות מסביב,אין פה ליותר מידי מה להתגאות ביכולת הבחירה שלהם.
חושב זה תלוי כמה טוב,בחרת בפעם הראשונה...וזה לא אומר שחובה,אלא רק שבמידה וגועל זה מה עולה לכם לראש,אומר דרשני ויותר... מהסתכלות מסביב,אין פה ליותר מידי מה להתגאות ביכולת הבחירה שלהם.
M MAY eden1 New member 29/8/05 #25 נקמה מתוקה.................../images/Emo135.gif אני הסתקסקתי עם אקסי פעם אחת אחרי..........והראיתי לו אחת ולתמיד איך באמת רצוי לעשות את זה......מה לעשות??? לא יודע לזיין!!!
נקמה מתוקה.................../images/Emo135.gif אני הסתקסקתי עם אקסי פעם אחת אחרי..........והראיתי לו אחת ולתמיד איך באמת רצוי לעשות את זה......מה לעשות??? לא יודע לזיין!!!
M Mastul4u New member 29/8/05 #27 תופעת טבע..... צד אחד לא יודע לזיין וצד שני דפוק...... שהיה נשוי שנים ורק אחרי שהתגרש הראה מה צריך לעשות.......
תופעת טבע..... צד אחד לא יודע לזיין וצד שני דפוק...... שהיה נשוי שנים ורק אחרי שהתגרש הראה מה צריך לעשות.......
M MAY eden1 New member 30/8/05 #34 את תופעת טבע....../images/Emo24.gif אל תשפטי אף פעם אחרים שאת בטח לא מכירה עדיין... ומה קרה מותק? נגנבה לך הנקמה?
את תופעת טבע....../images/Emo24.gif אל תשפטי אף פעם אחרים שאת בטח לא מכירה עדיין... ומה קרה מותק? נגנבה לך הנקמה?
מ מירב מהרהרת New member 30/8/05 #33 נשמע לי אחלה במיוחד אקס אחד... אוחחחח אבל מצד שני, הוא לא אקס מוכר ע"י המדינה. הוא סתם אקס, שמקס, דרקס לא מומלץ אף פעם סקס עם האקס כי זה מיותר וחסר תכלית, בהרבה מקרים זה בלתי נמנע.
נשמע לי אחלה במיוחד אקס אחד... אוחחחח אבל מצד שני, הוא לא אקס מוכר ע"י המדינה. הוא סתם אקס, שמקס, דרקס לא מומלץ אף פעם סקס עם האקס כי זה מיותר וחסר תכלית, בהרבה מקרים זה בלתי נמנע.