סקס עם האקס

lilachasaban1

New member
סקס עם האקס

אני נשואה 10 שנים + 3 ילדים יש לי בעל מקסים והסקס בנינו בסדר בין 2-3 פעמים בשבוע אבל הבעיה שלי היא כזו לפני כשנה נפגשתי עם החבר הראשון שלי (הראשון ששכבתי איתו )בפעם הראשונה לא היה כלום אבל מאז שפגשתי אותו הוא כל הזמן רמז שהוא רוצה שנשכב(גם הוא נשוי אבל טרי שאישתו לא שוכבת איתו הרבה ) לבסוף הסכמתי לשכב איתו ושכבנו והיה הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם וגם לו ומאז שכבנו עוד פעם אחת ואני לא מפסיקה לחשוב עליו והוא גם כל הזמן אומר לי היתי מוכן לשכב איתך כל יום מה עלי לעשות האם זה נורמלי מה שאני מרגישה או שזה משהו שיחלוף האם כדאי לי להפסיק את הקשר איתו אחרי הפעם השניה אמרתי שאני לא רוצה להיפגש איתו יותר כי חבל לי להרוס את הנישואים שלי אבל אחרי תקופה התחלתי שוב לחשוב עליו ולדבר איתו שא לה נוספת האם זה נורמלי שיש לי סקס וב עם בעלי ואני בכל זאת מחפשת מהצד

מונוגמיות

האם מה שאת חשה כלפיי החבר הראשון שלך יחלוף או לא אינני יודע. גם אינני יודע לומר לך האם להמשיך בקשר או לא, זו צריכה להיות החלטה שלך מה שכן אומר לך זה מה דעתי על מונוגמיות מעבר לזה תמיד יש ביכולתך להשקיע בנישואים שלך ולשפר שם את המצב אורצור, תחליטי מה נכון לך שלומלום

../images/Emo24.gifיקירתי

פתחת פה דיון פילוסופי ללא תשובה העוסק בסוגיה האם החי הזו שנקראת אדם היא מונוגמית?????!!!! התחתנת מאוד צעירה ואולי לא חווית מספיק חוויות זוגיות ומיניות. מהר מאוד הפכת מילדה לאישה ואמא. יש בך עדיין ת'סקרנות ות'רצון לכבוש ולהכבש. מי אני שאומר לך מה לעשות עם חייך. יחד עם זאת בפולניות שלי
, אני משער שהקשר עם האקס רק יכרסם לך בקשר הנוכחי ולכן ....ויפה שעה אחת קודם. מה לעשות אי אפשר הכל בחיים. לגבי חיפוש מהצד ...זה טיבעי השאלה היא : למה? כמה?? עד כמה??? ומה התוצאות????!!! חג שמח! עידן מיליצ'ר

למעלה