סקס עם האקס

סקס עם האקס

נשארנו פחות או יותר בקשר, יותר נכון לומר, עם היד על הדופק. לא הייתי מגדירה את זה "ידידים". עוד לא. אבל מחר אנחנו אמורים להפגש. אני מרגישה צורך לראות אותו, לראות איך אני מרגישה בקשר אליו. אין מצב שנחזור להיות יחד, כי זה לא עובד, אבל אני מרגישה צורך לחזור לזירת הפשע. זה קרה בעבר עם אקסים אחרים. הסקס שאחרי הוא כמו חומר משמר עבורי. אני חושבת שבאיזו רמה חולנית זה מחזק אותי. חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד, אז קדימה, שתפו.

dudusch

New member
במילה אחת? לא!

ובהרחבה: הרצון לחזור אל העבר והמוכר מפתה לעיתים, מאחר ואין צורך בסיכון, שמא תיפגעי, זה נוח כי אין סיבוכים (אם שניכם החלטתם מראש שלא תחזרו להיות יחד), ומאפשר פורקן מיידי בלי כל המסביב. מצד שני, ברגע שאת חוזרת לעבר, את מוותרת במודע (או שלא) על העתיד. בגלל שראשך שקוע בכתפו את לא רואה את עינו הצופייה של זה שחשב לפנות אלייך, ואולי רק אולי הוא הבחור בשבילך, ופספסת אותו בגלל שהיית שקועה בהתעסקות עם האקס. הייתה סיבה בגללה נפרדתם, וסיבה זו לא השתנתה. במקום לחזור לאותה גומחה, כמה נוחה שלא תהיה, למה לא לחפש מקום חדש שיתאים למי שאת כעת? בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה

עד שבת האחרונה, הייתי נחרצת - לא!

אבל כמו שאמרתי.. עד שבת.. מאז האקס ואני בקאמבק.. הכל תלוי במי הוא. אם הואכמו האקס שלי, אז שווה ומי יודע
בהצלחה!

אני לא מחפשת

קאמבק, גם לא זוחלת בחזרה דרך הדלת האחורית. אני רוצה לראות אותו שוב. זה ברור שסקס איתו יהיה יותר טוב מסקס עם אדם זר.

dudusch

New member
כל זמן שאת חוזרת לסקס

עם האקס, אז את צודקת. לו רק מהסיבה שמאחר וכבר יש לכם עבר משותף, הוא יודע איפה לגעת ומה לעשות, דבר שפארטנר חדש עוד לא יודע... מעבר לזה, כל זמן שאת חוזרת לסקס (וממש לא התכוונתי שאת חוזרת על ארבע או משהו כזה!), את לא נותנת הזדמנות למישהו חדש, כי ברגע שיופיע תשווי אותו לאקס, שזכרון היותכם ביחד (לסקס) ימחה את הסיבה שבגללה נפרדתם, ותגרום לבחור החדש להיראות פחות טוב...

דודוש

אני לא נמצאת בכלל במקום בו אני יכולה לחשוב על קשר עם מישהו. אני עדיין אוספת את השברים שהקשר האחרון עשה בי.

Barbie

New member
אז אל תתקרבי אליו.

יש כמות מסויימת של זמן שעובר (לאחר קשר), לפני שמתאוששים. המונה מתאפס לאחר כל פגישה (במיוחד אם היא למטרות מין). רוצה לדחות את הקץ ?

ברבי

שוב, כמו ב"שיחה" הראשונה ביננו, קרא את ההודעה הראשונה שלי. אני לא מתכוונת לחזור אליו ויהי מה. להיפך, זה נותן לי את הכח להמשיך הלאה.

Barbie

New member
הלוואי שכולם היו כל כך חזקים.

הדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות. אני מנסה להבין - את חוזרת אליו רק בשביל מין ?

אני לא "חוזרת אליו"

זו תהיה הפגישה הראשונה מאז שנפרדנו. אני רוצה לראות אותו. הוא עדיין חשוב לי. וסקס, זה צורך שקיים אצל כולנו, איתו יהיה לי יותר נוח. אני גם שואבת מזה את הכח בדרך כלל להמשיך הלאה. זה אולי יעזור לי לאסוף כמה שברים.

chnira

New member
למרות הכל..

למרות כל הסיבות ההגיוניות שיש למה לא לעשות את זה, אני מבינה מאיזה נקודת מבט את מסתכלת על זה..ומאיפה התחושה שזה יכול לחזק אותך... כמובן, אני מדברת מנסיון...אחרי שנפגעים ממישהו שממש אוהבים, עובר קצת זמן, הכעס נרגע, אבל הבטחון העצמי די ירוד...ולכן התחושה של לשכב עם הבן אדם ההוא..שבעבר גרם לך להרגיש טוב..מחזקת..את יוצאת עם תחושה טובה בלי קשר לכמה הסקס היה טוב...הבעיה היא שלפעמים זה מסתבך ברגשות ובאמת כמו שצויין יש רצון לחזור...ובאמת קשה להתנתק... אם יודעים לעשות את ההפרדה בין הרגש לצורך הזה...אז הצורך בא על סיפוקו..וכשמגיע הבחור הבא שמרגש אותך..את פשוט ממשיכה הלאה... אני רואה את הקטע הזה כמעין חיזוק אגו...כמה שזה ישמע מתוסבך..אבל אני מבינה לחלוטין את זה ורואה את התחושה והרצון הזה כדבר נורמלי... כמו הרבה דברים בחיים..גם את זה צריך לעשות עם שכל..אבל כשרגשות נכנסים לתמונה...הכל מסתבך... פשוט תשמרי על עצמך..

בדרך כלל

הייתי כותב - no way !!! כי לדעתי סקס עם האקס זה חרוז נחמד אבל זה no no עצבני. למרות זאת במקרה שלך ובגלל שנקודת המבט (או נקודת המוצא ???) שלך שונה לחלוטין מהרגיל והמקובל אני נוטה לומר לך לכי על זה. להיפך, אם את חושבת שהתגברת לחלוטין על הרגשות שלך כלפיו ואת מסוגלת לראות בזה סקס בלבד - הוכחת לעצמך נקודה חשובה (או שאולי את נקודה חשובה ?
) רק תזהרי משברים שנוטים לעשות חתכים לא נעימים כשלא נזהרים ומשחקים בהם ...

אני יותר מודאגת

ממה שזה יעשה לו, לא לי. אני גם לא יכולה לומר שלגמרי התגברתי, אבל זה לא ימנע בעדי מלהמשיך הלאה. להיפך, אני חושבת שזה יתן לי כח להמשיך. את האמת? מאחר ולא ראיתי אותו מאז שנגמר, ולא כשנגמר, אני לא יודעת איך אני ארגיש כשאני אראה אותו. אני באמת לא יודעת.

למעלה