סקס עם האקס

היא שלחה לו

SMS: "היה נחמד, נתראה במיטה"
מקווה שלא נסחפתי ...

אך טמבל טמבל

זה לא מזג האויר, זה הברקים מהעיניים שלי... יש לך מזל שאני חולה עליך אחרת צבא לא היה עוזר לך עכשיו.

אופקקקק

New member
נקודה יקירתי../images/Emo24.gif

תגידי מה נהייה איתך?1 את נורמלית?! למה בכלל אתם נפגשים? מי העלה את רעיון הפגישב המחודשת המיותרת הזאת? וממי, אם כבר אתם נפגשים, שיהייה במקום ציבורי, אין מצב שתברחי איתו לשירותים ציבוריים(נכון?!?!) ויותר מאוחר היום אכנס להודעות הפרטיות שלך ואספר לך איזה סוד קטן עליי...אולי זה יתן לך פרסטקטיבה (רושמים את זה ככה נכון?
) יותר טובה. ואם כבר נפגשתם ספרי מה היה!!!

Barbie

New member
פרספקטיבה, אני מניח.

היטבת להתבטא בקשר לפגישות. מסכים.

סקס עם האקס - ממש לא !!!!!

אם גמרת אתו, בשביל מה את צריכה את זה שוב ? אם לא גמרת אתו , ורוצה לנסות שוב - אל תתחילי מהסקס דווקא. פעם ניסיתי, (לא עמדתי בפיתוי,כי הבחור היה אלוף האלופים במיטה...), אבל התאכזבתי - היה סתמי,תפל וחסר משמעות....וכמובן , לא נהניתי כלל.

bamba1000

New member
sex

happens all the time. it´s o.k as long as you are in control and as long as it doesn´t last too long. do what is good for you

ליאן.

New member
סקס עם האקס ?

למה לדחות את הקץ ? אל תשלי את עצמך, יקירה. הקשר נגמר.. אתם כבר לא עושים אהבה, לא מחזקים ומעמיקים את הקשר.. אז ל-מה ? בשביל לראות אותו שוב ? לגעת בו ? להיות מתוסכלת שהוא הולך או שהוא יוצא עם אחרות ושוכב גם איתך ? לטווח הקצר מאוד הסקס שלכם אולי ימתיק קצת את החיים, כי עדיין תחשבי שהכל נפלא וכרגיל, אבל לטווח הרחוק תביני שפשוט נתלת בקשר שנגמר כי פחדת להמשיך הלאה..

למעלה