סקס על הבוקר

leper

New member
סקס על הבוקר

את עדין לא פתחת עיניים והוא רוצה - האם זו דרך לגיטימית להעיר אותך או סיכון לסירוס?

רוני קל

New member
הי - לסירוס מספיקה אישה שלא אוהבת

או סכין חדה

ebony

New member
דרך לגיטימית להעיר אותי../images/Emo35.gif...

תלוי במצב הרוח שלי

שונאת שמעירים אותי , ובטח שמעירים

אותי וישר נשכבים ומוחצים אותי . אבל...... אוהבת לעשות התעמלות בבוקר, רק תנו דקה להתעורר בחייאת!

leper

New member
לזהב הלבן -

אם הן מכינות גם כוס קפה על הבוקר, אני מזמין את עצמי אליך.

ל-leper וסקרלט ../images/Emo6.gif

שמחה, שאתה מזמין את עצמך לקפה, אבל... מעדיפה בלי הסינים הקטנים... לא איכפת לי, להתחפש לקוף, כי תבונת הרגש אצל בעלי-חיים גבוהה בהרבה מתבונת-הרגש אצל בני-אדם. אם מעניין אותכם למה אני מעדיפה את הג'ונגל על בני-האדם, הסרט "לחלום אותך" יכול להסביר לכם הרבה... אהבה אמיתית, בשביל זה שווה לעבור הכל בחיים...!

שושה 23

New member
תלוי עם ותלוי בכמה ישנתי

אם אני קורעה מעייפות הוא יקבל רק גב אם אני לא עייפה וכבר ישנתי מספיק שזה לא קורה הרבה אז אין בעיה בנוסף תוסיף לשאלה האם הוא ציחצח שיניים או לא בשבילי זה קריטי

ענקית

New member
אם *הוא* ציחצח שיניים?

ומה איתי? אני מרגישה נורא במבוכה כשאני מנקשת מישהו בלי לצחצח שיניים קודם. אין לי בעייה עם סקס על הבוקר (או על הצהריים או בערב או בלילה), אבל תן לי איזו שנייה או שתיים לקום, לשטוף את עצמי מהלילה, להתארגן ולחזור אליך במלוא הדרי. לא כך?

דרך לגיטימית ביותר (;...ממ...יאמי..

אין כמו לקום בבוקר... כשגבר מלקק לך למטה... או שאין כמו להתעורר ומישהו שאת אוהבת מענג אותך.. זה מה שאני קוראת לו ב-ו-ק-ר--ט-ו-ב!! (;

למעלה