סקס עברי

פיקסל

New member
סקס עברי

היי אני די חדש פה וסתם לי שאלה: זה רק אני שחושב שמילים גסות ותיאורי סקס בעברית נשמעים מגוכחים? מצטער שזה נשמע ככה אבל אני באמת מתכוון לזה, למשל באנגלית זה TURNON רציני. למשל "ילד טוב" ו"GOOD BOY" זה עולם אחר לגמרי. וכשאני קורא סיפורי סקס בעברית זה פשוט נשמע מצחיק.. כמו פרודיה. לא יודע למה זה ככה אבל אני מכיר הרבה אנשים שאומרים שעברית זו שפה שלא עוברת מסך כמו שצריך. יכול להיות שפשוט לא בנינו אותה מחדש נכון? למשל "כלבה" ו"BITCH,CUNT" יש לי עוד כל מיני דוגמאות. זה ממש חבל שהשפה שלך לא עושה לך את זה אה?

Z o d i a c

New member
ברוך הבא פיקסל../images/Emo70.gif

מאוד מתחבר למה שאתה אומר. היה לי פעם סטוץ (מצוין אני מוכרח לציין) שלא ברור איך אבל התחלנו לדבר תוך כדי רק באנגלית. מה אגיד לך? "Suck my dick boy" נשמע הרבה יותר טוב ומגרה מאשר "תמצוץ את הזין שלי ילד".

snukelberry

New member
../images/Emo163.gifיש מן האמת בדבריך

אין ספק שיש מילים באנגלית,שמה לעשות,נשמעות הכי טוב רק באנגלית.. הרבה פעמים אני נמנעת מדירטי טוקינג כי זה תמיד נשמע דבילי בעברית..למרות שזה בהחלט משדרג את הסקס. אז אני מסתפקת באנחות הרגילות..ומחכה ליום שבו ימציאו מחדש את השפה העברית.

cai

New member
בהחלט

מה שגורם לי להיות יצירתית במיוחד עם הכינויים שאני נותנת לבחורים שלי. משום מה, אני ממש לא מתחברת ל"כלב" ו"אפס". שפה תנכי"ת, עשירה מאוד ויפהיפה לפי דעתי, אבל מה לעשות, קשה "לכלכך אותה".

Z o d i a c

New member
"כלב" ו"אפס" גם אני לא אוהב...

אבל אם כבר דיבור מלוכלך אני כן נהנה (בסקס וונילי בעיקר) לשמוע מהצד השני ו/או להגיד מה אני רוצה לעשות או שיעשו לי. נורא חשוב לי לשמוע את הצד השני בין אם נאנח ובין אם מדבר תוך כדי, שכן זאת הדרך מבחינתי לדעת עד כמה הפרטנר שלי נהנה.

cai

New member
השאלה היא...

האם אתה יכול להגדיר את הדיבורים על מה אתה רוצה לעשות/שיעשו לך כ"דיבור מלוכלך"...

Z o d i a c

New member
אני חושב שדיבור בסגנון של:

"אני מת להכניס את הזין שלי עמוק לתוך התחת שלך..לשמוע אותך גונח..נאנח.." וכדומה ניתן להגדיר כדיבור מלוכלך. מאיך שאני רואה את זה אגב אין חובה בשימוש בקללות בהכרח.

u4m1

New member
וואלה. מסכימה. התכית מעניקה נופך

קסום. אצלי בכל אופן.

פיקסל

New member
אולי אנחנו קצת פחות?

יכול באמת להיות שאנחנו.. קצת פחות? אני מתכוון - יכול להיוץ שישראלים משדרים פחות "מיניות" מהאמריקאים? פשוט נראה לי שאנחנו פחות מהם בהכל, בין אם זה ביופי הארץ, או יופי חיצוני. יופי "ישראלי" לא באמת כל כך סקסי. תסתכלו במגזינים ומסביבכם ותמיד תהיה ההרגשה הזו שיופי "אירופאי" הרבה יותר נחשק. יכול באמת להיות שיש לי תסביך אנטי ישראלי קשה :)

Z o d i a c

New member
באופן מוזר אני בוחר בתסביך

אני לא חושב שאני פחות יפה/חכם/מוכשר/רגיש מחברים אמריקאים שלי. אני כן מאמין שהדשא של השכן ירוק יותר כי לחבר טוב שלי למשל שחי בהריסבורג, יש פנטזיה על להכיר חייל ישראלי. הוא רואה חיילים בטלויזיה ונורא מתלהב כי בעיניו הם נורא יפים.

avshalomat

New member
הא לא משנה

אבל שמעת פעם על איפור אל על, עריכה ממוחשבת, ריטוש, תאורה, פירסום ומיתוג? כי זה בערך עונה לשאלה על יותר יפים. ואל תחמם אותי או שאני אתחיל עם כמה הסברים על כיבוש סמוי.

פיקסל

New member
כיבוושש?

או? כיבוש סמוי? יש פה קונספירציה מחוכמת של האמריקאים לגרום לנו להתאהב בהם? טוב האמת היא שהם מסוגלים לעשות הרבה דברים שלא מתקבלים על הדעת

avshalomat

New member
נו קצת הגזמתי עם הכיבוש

אבל מה שקוקה עשתה בויאטנם , אלפי חיילים אמירקאים לפניה לא התליחו, כאשר מאומץ האתוס החברת של אמריקה יתכן שבדרך יאומצו גם כמה רעינות מוחבאים, בכל אופן כדי להסתכל על יופיים של האמירקאים הייתי מציע לך, להסתכל על האמירקאים ולא על יחרונים ותוכניות טלוויזיה למינהם , הרי זה ברור לך שאין מצב שבו הם מצולמים טיבעי שם. אלא אחרי שיפוץ, עיבוד, יפיוף של תעשיה שלמה.

עברית קשה שפה ../images/Emo3.gif

לדעתי, הכל עניין של הרגל. עברית היא שפה חדשה יחסית ומשתמשים בה מעט אנשים ולכן יקח זמן עד שיה אתכסה את כל התחומים טוב. מעבר לכך יש עניין של הרגל. יש הרבה סרטים/ספרות אירוטית ופורנוגרפית באנגלית ומעט בעברית ולכן זה נשמע לנו קצת מוזר. מנסיוני, אחרי שמתחילים להשתמש בביטויים בעברית מתרגלים מהר מאוד גם אם בהתחלה זה נשמע מוזר. מעבר לכך אסור לשכוח שעברית היא שפה דלה יותר מאנגלית בבסיסה. יש פחות ניואנסים והרבה פחות מלים נרדפות ולכן צורת הביטוי מעט שונה. יש שיותר שימוש במטאפורות, למשל, גם בשיח היום יומי. אני אוהב את זה. עברית עושה לי את זה ובגדול. אני גם חובב סלנג מושבע. אגב - אם אין את המלים שאנחנו צריכים, תמיד אפשר להמציא אותן.

זה לא נכון שהעברית בבסיסה דלה יותר

מהאנגלית. פשוט לא נכון עובדתית. העושר הלשוני המתאפשר בעברית על כל ההטיות המשחקים התת-לשוניים והיכולת להביע את אותו הדבר בדרכים כה רבות תלוי אך ורק בעושר הלשוני של הדובר - דבר שתלוי רק בהשכלתו ורוחב אופקיו - ותו לא. או שכן.

u4m1

New member
מסכימה עם הדובר דלעיל

עושר לשוני יש בשפה העברית , צריך רק לקרא ואז... השמיים הם הגבול. ומי שירצה שיקרא בספר הספרים. קללות, תיאורי עגבים באמת שלא חסר כלום.

למעלה