סקס מתסכל

סקס מתסכל

סקס מתסכל זה: - זה להתלהב מהתמונה באטרף, לגלות שיש את אותו הראש במסנג'ר, ואז לגלות במציאות שיש לו קול קצת מעצבן. - זה שלמרות שהמכנס מאוד מחמיא יש לו את הישבן הכי שעיר שראיתי בחיים שלי. - זה שאפילו שהוא מנשק לא רע בכלל, לקבל ממנו מציצה זה כמו לאונן עם פומפיה. - זה שהוא מלקק לך את הביצים זה כאילו הצמידו לך את הצינור של השואב אבק. - זה שאפילו שיש לו אחלה בושם, על דיאודורנט הוא בחר לוותר. - זה שהוא משוויץ שהוא פאסיבי נפלא, אבל עוד לפני שנכנסתי כבר כואב לו. - זה שהוא מדבר על כמה הוא אוהב סקס חזק, אבל כל הזמן רוצה להתחבק. - זה שהוא יחסית די גמיש, אבל בכל תנוחה זה לא נוח לו. - זה שאחרי כל דקה (השעון היה ליד, זאת לא מטפורה) הוא צריך 5 דקות בשביל להרגע ולחשוב על זה... - זה שהוא נורא אוהב דיבור מלוכלך אבל בסוף כבר לא היה לי מה להגיד. - זה שאחרי שהוא סוף כל סוף הלך הביתה ואתה מנסה להתנחם במאנצ'יז, פיטנס בכיכובה של ענת הראל, זה לא הפרטנר המתאים לזה.

yosef 30

New member
איתיוש הכי אמיתי שיש../images/Emo70.gif

היי כפרה. אוי כמה שהתחושות האלו מוכרות ועוד יותר הסיטואצייה הזו. אהבתי איך שכתבת את הדברים, נכנסי את זה למאמרי הפורום
.
העיקר שיש מנצ'אס טוב, זה לא פחות חשוב. ו.....תשמור על האשכים שלך - שואב אבק לא נראה לי בריא כלכך
לילה טוב ידידי
יוסף.

xanadu

New member
וכל זה בערב אחד? מזל טוב!

לא עשינו פעם רשימה כזאת? יש לי מה להוסיף - 1. לגלות שהבן אדם אוהב את זה בווליום, כשכל מה שמפריד בינך לבין השכנה זה קיר גבס 2. מאידך, לגלות שהוא אוהב לגמור בפנטומימה 3. כשהוא גומר, אז זה הורה ממטרה. 4. מי שחושב שאיזור המפשעה מנקה את עצמו ומתעקש שירדו לו 5. כשאתה באמצע האקט ונזכר במעצבת פלאש המעצבנת שרבת איתה בבוקר 6. אנשים שמתים לדחוף אצבעות, אבל פחות מתים על לגזוז ציפורניים 7. כשהחתולה מיוחמת ואתה מרגיש שהיא מסתכלת עליכם 8. חובבי פופרס שלא מבינים כמה תאונות ביתיות מצערות הדבר הזה יכול לגרום (סיפור דוקומנטרי עצוב מהחיים, אל תשאלו) הנה שני סיפורים לסיכום: הראשון, קסנאדו אצל מישו עם הראש למטה. המישו מתעטש ותנחשו לבד על מה. היו לי שתי ברירות באותו רגע: או לנעול את הלסתות או להגיד לו לבריאות. תחליטו אתם מה עשיתי. השני, סיפורה של חברתי ט'. באמצע אקט לוהט עם האקס, חוזר השותף הביתה, מתיישב בסלון ומתחיל לשרוק במלואה את נעימת הפתיחה של "עמוד האש", מרוב מחשבות על אוניית המעפילים סטרומה ומאורעות תרפ"ט, הם כבר העדיפו ללכת לישון.

yosef 30

New member
רגע ...קסאנדו....

אני רוצה לשמוע את סיפור הפופרס
. ולגבי הסיפור שלך - כמו שאני מתרשם, אחרי ההתעטשות אתה נעלת את הלסתות - אופס..............
. שיהיה אחלה בוקר
יוסף.

בופיק

New member
התיאורים שלך זה פשוט משהו מיוחד...

כשקוראים את מה שאתה כותב זה נשמע מצחיק נורא, אבל אני מתארת לעצמי שהחוויה עצמה הייתה מאוד לא נעימה ומאכזבת
אני מאחלת שהסקס הבא שלך יהיה סקס מהסרטים, שתהנה ותהנה... העיקר המנציס היה טוב, לפחות משהוא אחד חיובי:) מתה עליך... בופבוף

איתיוש במיטבו../images/Emo70.gif

ציני, סרסטי ועוקצני... אבל אם נוריד רגע את ההומור -תשמע - קורה (לחלקנו יותר, לחלקנו פחות
). בטוח שאחרי משהו כ"כ רע יגיע משהו טוב

למעלה