סקס מקרי....

שוטרת*

New member
סקס מקרי.... ../images/Emo25.gif

לילה אחד הגעתי לבפאב שנמצא בתוך בית מלון מפואר. ישבתי לבדי על יד דלפק המשקאות והזמנתי לי משקה סקרתי את הפאב ולפתע ראיתי את מה שחיפשתי, הוא ישב עם עוד חברים התבוננתי בו, בחור נאה ושרירי בדיוק מה שאני מחפשת. דימיינתי לי אותו בלי בגדים ועורי הצטמרר. ביקשתי מהברמן שיגיש לו כוס יין לבן על חשבוני. הברמן התקרב אליו עם כוסית היין ואמר לו שזה ממני, מבטינו הצטלבו וראיתי חיוך גדול על פניו. לפתע הוא עזב את חבריו והתקרב אלי. הוא הושיט לי את ידו ונישק את לחיי ואז לחשתי באוזנו שמתחת למעיל הפרווה שלי אני לובשת רק תחתון וחזייה. הוא הבין את הרמז, לקח אותי בידו והוביל אותי למעלית כבר במעלית התנשקנו בפראות חייתית, הוא נישק בחוזקה את שפתיי ולשונו מילאה את פי. כשנכנסנו לחדר הוא רצה מיד להפשיט ממני את המעיל אך לא אפשרתי לו לעשות זאת. אני רציתי לשלוט בעיניינים ולקקובע מתי עושים מה. דחפתי אותו למיטה והוא נשכב עליה. הבטתי בעיניו וראיתי כמה הוא חושק בי זה המבט שאני כה אוהבת לראות... נעמדתי מולו והורדתי את המעיל, נשארתי בלגנים שחורים הוא הביט בי וניסה לקום ממקומו דחפתי אותו למיטה עם רגלי והנחתי אצבע לפי כאות לשתיקתו. התחלתי ללטף את גופי בלהט מתבוננת בו תוך כדי.... ההמשך יגיע שוטרת

את יודעת מה הבעיה בסיפור כזה?

שהוא נשמע יותר מידי מלאכותי.יותרמידי כקטע מסרט.אז זה לא מגרה...

למעלה