חח איזה צחוקים בדיוק כתבתי
למלאכית על זה בתגובתי אליה. בוודאי שראוי ורצוי, אבל בל נתחסד. העולם שלנו הוא עדיין לא במקום הזה, במקום השוויוני בו אישה שמציעה מין לגבר תיתפס באותה צורה כמו גבר שעושה זאת. אני הראשונה שאהיה בעד הדדיות שכזו, ונדמה לי שהמגמה היא לשם, אבל עובדה היא שהן נשים רבות והן גברים רבים יביטו בצורה עקומה על אותה אישה "זולה"\"זנותית"\"שרמוטה" ואתה יודע היטב על מה אני מדברת - הנורמה החברתית הדוחה מכולן שלפי מה שאני קוראת בפורומים ושומעת ב"רחוב" עדיין שוררת בקרב הרבה אנשים גברים ונשים כאחד - "אישה מזדיינת מזדמנת היא שרמוטה וגבר מזדיין הוא גב-גבר". ברור שאני בעד שלא זה יהיה המצב והעולם יבין שיצורים מיניים הם כולנו ואין נותנים ולוקחים, אין חודר ונחדר, וקרנה של אישה לא עולה ביחס הפוך למספר הפרטנרים שלה, אבל אני ממש לא אבוא בטענות חמורות לאישה שתעצור את עצמה מלהציע מין לגבר, מחשש לאיך יביטו בה, כי אחרי הכל כל אדם רוצה להיות חלק מהחברה שלו ולהתקבל בה ולענות לפחות על חלק מהנורמות ולא להיות מנודה (ובמקרה הזה להחשב ל"זולה"), אך אני מאוד אעריך אחת שתשים זין ותעשה מה שטוב בשבילה באותו הרגע בהנחה שאם הגבר יירתע מיוזמתה הרי שהוא לא שווה את יוזמתה

ולגבי עצמי, כמו שאמרתי, גבר שידליק אותי מנטלית ופיזית וארצה בו למין יידע מזה. ליזום מין חפוז עם זר - לא יצא לי מהסיבה הפשוטה שזה לא מרגש אותי. חח אה , וגם יש לי חבר והוא די חמוד אז אני מעוניינת להשאר איתו וזה כולל לא לשכב עם זרים