סקס ממבט ראשון

Dirty Trip

New member
לא ענית לי על השאלה

עכשיו אני גם אפנה אותה לדניאלה. האם יזמתן פעם סקס חפוז? כמו שאמרת אם הבחור השווה מהמכולת היה מציע לי הייתי הולכת איתו למה את לא הצעת הצעה מגונה שכזו? ***אני גם רוצה שאת דניאלה תביעי עניין כאן כי הרי את כל כך פמיניסטית גם בנות צריכות להתחיל עם בנים לא רק בנים עם בנות. לא?!

daniella1980

New member
חח איזה צחוקים בדיוק כתבתי

למלאכית על זה בתגובתי אליה. בוודאי שראוי ורצוי, אבל בל נתחסד. העולם שלנו הוא עדיין לא במקום הזה, במקום השוויוני בו אישה שמציעה מין לגבר תיתפס באותה צורה כמו גבר שעושה זאת. אני הראשונה שאהיה בעד הדדיות שכזו, ונדמה לי שהמגמה היא לשם, אבל עובדה היא שהן נשים רבות והן גברים רבים יביטו בצורה עקומה על אותה אישה "זולה"\"זנותית"\"שרמוטה" ואתה יודע היטב על מה אני מדברת - הנורמה החברתית הדוחה מכולן שלפי מה שאני קוראת בפורומים ושומעת ב"רחוב" עדיין שוררת בקרב הרבה אנשים גברים ונשים כאחד - "אישה מזדיינת מזדמנת היא שרמוטה וגבר מזדיין הוא גב-גבר". ברור שאני בעד שלא זה יהיה המצב והעולם יבין שיצורים מיניים הם כולנו ואין נותנים ולוקחים, אין חודר ונחדר, וקרנה של אישה לא עולה ביחס הפוך למספר הפרטנרים שלה, אבל אני ממש לא אבוא בטענות חמורות לאישה שתעצור את עצמה מלהציע מין לגבר, מחשש לאיך יביטו בה, כי אחרי הכל כל אדם רוצה להיות חלק מהחברה שלו ולהתקבל בה ולענות לפחות על חלק מהנורמות ולא להיות מנודה (ובמקרה הזה להחשב ל"זולה"), אך אני מאוד אעריך אחת שתשים זין ותעשה מה שטוב בשבילה באותו הרגע בהנחה שאם הגבר יירתע מיוזמתה הרי שהוא לא שווה את יוזמתה:) ולגבי עצמי, כמו שאמרתי, גבר שידליק אותי מנטלית ופיזית וארצה בו למין יידע מזה. ליזום מין חפוז עם זר - לא יצא לי מהסיבה הפשוטה שזה לא מרגש אותי. חח אה , וגם יש לי חבר והוא די חמוד אז אני מעוניינת להשאר איתו וזה כולל לא לשכב עם זרים:)

Dirty Trip

New member
דניאלה

את בחורה לעניין כל הכבוד לך ... אהבתי את תשובתך

daniella1980

New member
נו בקשה:)

נשמע מגניב, יותר מבר אפל. ולמה חיכית שהוא יציע?:) היית מציעה בעצמך.

daniella1980

New member
מי לא אוהב שחושקים בו ומחזרים

אחריו? לגיטימי. אולי גם את חוששת מזה שהוא בעל דיעות קדומות ויראה אותך בעין עקומה אם תציעי את עצמך מינית. וכמה שעצוב, אכן יש אנשים שיחשבו שאישה שמציעה מין לגבר ללא הכרות מוקדמת היא עוף מוזר.

זה לא העניין ממש לא

מצידי שהגבר יחשובמה שבא לו בתור אישה דומיננטית באופי ובמעשים, לפעמים רוצה להרגיש את ההפך,לפעמים רוצה שגבר יתאמץ, לזה התכוונתי,

תשובה קטנה

ברורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
ולא פעם אחת

daniella1980

New member
מצטערת לאכזב

אבל מין עם אדם שאפילו לא החלפתי איתו מילה הוא לא ממש הקטע שלי, חייבת להדלק מנטלית. חוץ מזה, זה די מטופש שלא להכיר את הבנאדם אפילו קצת, כשאתה יודע שאתה מסתכן בלקבל מחלות מין שלא לומר איידס. לא שקצת הכרות עוזרת, אבל אני נוטה לפחות לתחקר קלות אודות זהירות במין ועבר מיני, בדיקות איידס וכיו"ב, כי בריאות היא מספר אחת, ולא שווה לסכן אותה בעד אף זיון שבעולם.

דעתי חיובית מאוד

אם בא,והפרטנר או הפרטנרית שווים את זה? אפילו אחרי דקה .... ולמרות שסקס עם רגש הוא מדהים,אך סקס יצרי הוא מדהים בדרך שלו.

למעלה