סקס ממבט ראשון

Dirty Trip

New member
סקס ממבט ראשון

בהודעה אני פונה גם לפנות למרות שנכתב בלשון זכר. הרבה אנשים לא מוכנים לשכב עם מישהו מישהי שהם לא מכירים. הם חושבים שסקס חייב להיות תוצאה של אהבת אמת ורגשות תשוקה עזים. והרי מי שהתנסה באהבת אמת יודע שסקס עם מישהו שאתה אוהב זה הדבר הכי טוב אבל סקס יכול להיות טוב גם עם אנשים שאתה לא מכיר בכלל. מה אתם חושבים על סקס לאחר הכרות מינימלית של נניח 5 דק'? אשמח לדעת מה אתם חושבים.

מה דעתך על הפנטזיה הבאה?

אישה שלא ראיתי מעולם (רק צ'וטטתי ודיברתי איתה בטלפון) מחכה לי עירומה מתחת לשמיכה בחדר חשוך במלון נניח. אני נכנס, מתפשט, יורד לה כשפלג גופה העליון נשאר מתחת לשמיכה, אח"כ אני מתכסה והיא יורדת לי, היא מתכסה שוב ואני מסתלק מהמקום... למי מכם יש אומץ לממש את זה ?

itaystud

New member
זה יכול להיות מצחיק לאללה

אם אחרי שאתה גומר אתה מדליק את האור..

itaystud

New member
לזה התכוונתי

מה שהיה מבעית אותך - היה מצחיק לאללה אותי..

Dirty Trip

New member
נקניק רומני

חח אחי זה באמת מטורף אבל בכל זאת אני די משוכנע שיהיה לי אומץ לעשות את זה אם אני אהיה די חרמן באותה תקופה

Donna4f

New member
לי. אני עשיתי זאת פעם אחת ויחידה

אבל ורסיה קצת שונה. כל הלילה הזדיינו, ובבוקר ראינו אחד את השני, היה מוצלח (מזל!!) היו עוד מפגשים אבל אין ספק שהפעם הזאת היתה מטורפת לגמרי, מה גם שהכל היה מתוכנן ומוקפד, אצלי בדירה,מה שהיה, זה אור קטן אדום, צלצול באינטרקום , הדלת נתפתחה וישר נכסתי למיטה,שמעתי אותו מתפשט, זה היה מ ט ו ר ף אחרי שיחות אינסוף. היה מרגש בצורה בלתי רגילה. D

Dirty Trip

New member
וואי עננק

אני חייב לעשות את זה אין מה לעשות, חייבים לקחת סיכונים בחיים!

daniella1980

New member
יכול להיות טוב כמו כל סקס נטול רגש,

מניסיוני לא היה להיט (טוב לא חמש דקות אבל שעה בערך), כנראה ביש מזל :( בכל אופן הפרמטר של זמן ההכרות עבורי לא הופך את הסקס למדליק יותר, כלומר לא מגרה אותי העובדה שאני לא מכירה אותו, להפך אותי בדרך כלל מדליק הראש והמחשבה ולזה חייבים זמן כדי לקלוט מה מולך.

november76

New member
אני חושבת שסקס

הוא טוב כאשר 2 האנשים מעוניינים בו ולא משנה כמה זמן הם מכירים. <בקיצור, כשחרמנים אז מזדיינים...
>

Dirty Trip

New member
דעה אישית שלי

אני אישית חושב שסקס הוא תמיד טוב הרי אם נשים אוהבות את זה וגם גברים למה אי אפשר לפגוש מישהי ברחוב להגיד לה שלום קוראים לי כך וכך את מוצאת חן בעיני, גם אני מוצא חן בעיניך? כן יופי בואי נשכב. זה עד כדי כך פשוט. לי אישית יצא לקיים סקס מזדמן רק 4 פעמים אבל זה באמת טוב מתחיל שם ונגמר שם.

daniella1980

New member
היום זה הרבה יותר פשוט מזה

בעולם המרושת הזה, כלכך קליל מרחק הקלדה קטנה מפה. אין לי ספק שהסקס המזדמן הרקיע שחקים הודות לקלות הבלתי נסבלת של מציאת פרטנרים (בלתי נסבלת רק במובן של פורומי בגידות וחבר'ה נשואים שמחפשים אנשים במצבם, בעיני זה די מבחיל להפוך את זה לרשמי "אני כאן בשביל לבגוד וכולנו כאן ביחד תומכים זה בזה בשחיתות המינית הדוחה שלנו". אבל מעבר לזה, אני בעד סקס מזדמן כשמזדמן וכשבא וכשמדובר באקט בלתי בוגדני:)).

אני אגיד לך למה

מה שאמרתי לידיד שלי, לא שזה רע ,,זה מעולה, אבל תלוי בטיימינג, אם אני הולכת למכולת ומישהו יגיד את זה,הוא יקבל בעיטה, אבל אם אני ביציאה טובה,ובא לי להנות ולגמור באחלה ,אז אני מקבלת בברכה אמירה שכזו הבנת את הפואנטה?

daniella1980

New member
למה באלימות?

ולמה לא, מה רע בלהתחיל במכולת? נשמע לי דווקא מצוין, מי צריך את כל האפלולית והחושך. במכולת תראי יותר טוב מי עומד מולך:)

אמממ

אמממ אני מכירה את הטיימינג שלי, נו טוב אולי אם יבוא הגבר כמו שאני אוהבת אותו חיצונית, אבל גם במכולת אני אף פעם לא חרמנית, נו טוב אולי לפני שבעיים הבחור השווה הזה שראיתי, ואמרתי לעצמי אם היה מציא הייתי הולכת איתו למחסן לחפוז
אבל ברמת העיקרון אני עדיין אומרת שהכל תלוי בטיימינג ולא לבוא בהצעה שכזו,ככה .

למעלה