סקס מחפש משמעות

צפרדעית

New member
סקס מחפש משמעות

קרה לכם שפשוט נמאס? שריגוש זול כבר לא מספק את המטרה? שהדבר שהניע אתכם עד היום (ריגושים, חבר'ה, ריגושים) כבר לא מרגש אתכם? שמצד אחד עוד לא כבשתם את העולם אך מצד שני כבר אין לכם כח לנסות? צפרדעית (שאין לה שמץ של מושג מה היא מנסה לשאול)

shellush

New member
נמאס מריגוש זול- את זה אני מכירה אך

נמאס מריגושים מיניים, את זה אני לא מכירה.

לורן29

New member
אני מוכנה לגלות לך סוד-מה באמת נמאס

עלי לפחות. הגברים עמם יצאתי בתקופה האחרונה. הם נמאסו עלי (טוב זו כנראה גם הסיבה שאנחנו לא ביחד היום). אני לא יודעת איך היה לי כזה כישרון לצאת עם גברים שלא יודעים לזרום, שנלחצים מכל פיפס ושלא יודעים ליהנות מהרגע (ואני לא בן אדם מפחיד, אני בן אדם מאוד נוח, שלא לוחץ, שמאמין במרווח בקשר, ושיודע לתת ולקבל ושות', וברוך השם, עם רובם הסקס היה מעולה). מזה נמאס לי. התחלתי פשוט לחשוב שנמאס לי לצאת בכלל, ודווקא עכשיו כן בא לי על ריגושים כאלו ואחרים, בלי לחשוב יותר מדי, בלי לתהות יותר מדי, בלי להיות ישירה ותמיד בסדר ולקבל בום בפרצוף. אז מבחינתי, חיי הריגושים ללא המחוייבות רק מתחילים עכשיו. אם מישהו טוב יבוא איתם בדרך וזה יוביל למשהו אחר-לא אגיד לא. וואללה. יום ראשון שלי פה וכבר אני פותחת תיבות. אבל זה טוב. אני חושבת. יום מקסים

|סכנה| דרושה התערבותך המיידית

מה
תיבת המסרים שלך עוד לא התפוצצה
עם הצהרות כאלו "חיי הריגושים ללא המחוייבות רק מתחילים עכשיו" איך אפשר להתאפק...
שמישהו יחזיק אותי
(אבל לא חזק
)

חופ שיה

New member
קרה, קורה, עוד יקרה רבות

זה קורא לי אחת ל............ שריגוש רגעי (לא הייתי משתמשת במילה זול
) כבר לא עושה לי את זה. אין לי ספק שאצלי זה עניין של סטייט אוף מינד עכשווי אז אני מחכה שיעבור או מנסה ליצור ריגושים לא רגעים או מחכה שתחלוף תחושת המיאוס.(לרוב זה עובר) אבל איזה באסה כשזה קורה ממממ...........

MoRunner

New member
קורה....

ואז מהר מהר עובר... בכל זאת, אני בחורה
, יש לי את הצרכים שלי...

P u s s i c a t

New member
האמת שלא

אולי בגלל שמעולם לא היה לי ריגוש זול? גם ה"סמי סטוץ" היחיד שהיה לי היה עם מישהו שהחלפנו תכתובות בפורום אחר, ש"עקבתי" אחרי הודעות שלו בעוד הרבה פורומים אחרים ומשך אותי בעיקר הראש. זו אולי גם הסיבה שה"סטוץ" שלנו נמשך 13 שעות רצופות... קפה, סקס, שוב סקס, קצת שינה, ארוחת בוקר, שוב סקס, והרבה. נמנום. ארוחת צהריים, שוב סקס והביתה. ביום ההולדת שלו... משיכה אצלי היא קודם כל לפני הכל ובלי יוצאי דופן - לאינטלקט. החתיך הכי מדהים לא ימשוך אותי אם אין לו כלום בראש. או אפילו אם יש לו אבל אני לא נחשפתי לזה. לא יכולה להסביר את זה, כי כביכול משיכה היא פיזית, אבל גירויים אצלי באים מהמח והמח שלי - מה לעשות - מוגבל - ומתגרה ממוחות אחרים קודם כל לפני שאר איברים. אז To make a long story short , אני מעולם לא חוויתי, אבל מהיכרות עם כאלה שכן - תמיד זה נמאס. לחלק זה נמאס לתקופה, לחלק לתמיד.

למעלה