סקס מזדמן.

צוהלת

New member
אני יודעת שאני אמורה להגיד

מה פתאום?! זאת זנות! אבל בתכל'ס , בשביל מליון שקל , הייתי קורעת לו את הצורה
אותו אני לא אצטרך לראות יותר , אבל במליון שקל אני אוכל להסתכל עוד הרבהההה הרבהההה זמן.

ואם...

...היה לו פרונקל בזיין וריח של רגליים וישבן מקומט של בן 70 ,היית מסוגלת לעצום עיינים ,להתעלם מזה ולמצוץ לו ,נניח?

צוהלת

New member
נראה לי שעם מליון דולר

אני אוכל להרשות לעצמי איזה שבוע בספא מפנק , כולל חיטוי ופילינג עמוק. כמו שאמרתי , אותו אני אצטרך לראות מקסימום לילה אחד , אבל מליון שקל... אני מוכנה לקחת אותך איתי לספא

Karnaf1

New member
גיבורות גדולות !?!?!?

בצעירותכן אתן מתימרות לא להתמסר תמורת $1M זיכרונה - גבר בעל מיליון $ הוא סיפור הצלחה. לרוב הוא נאה. אין לו פרונקל על הזין הוא לבטח לא צריך לשלם אגורה כי כולכן תפתחנה את רגלכן מפה עד חיפה...

מה שמזכיר לי בדיחה -

ברנרד שו ניגש לאחת הגיברות הנכבדות במסיבה של בני המעמד העליון ומציע לה הצעה - 'אשמח לשירותך המיני, תמורת 100 לירות'. הגברת מגיבה בעלבון 'מה אני נראית לך זונה?' שו לא מתבלבל ומעלה את המחיר 'ותמורת 300 לירות?' הגברת חושבת לרגע ומשיבה 'עכשיו אתה מדבר לעניין'. שו מגיב בחיוך 'טוב, אז על זה שאת זונה, סיכמנו, עכשיו יש רק להתמקח על המחיר שלך'.

ebony

New member
מה גם אלייך הוא הגיע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

טוב עכשיו ברצינות אבוני קיבלה הצעה כזאת וסירבה מהעובדה הפשוטה שזונה היא לא אישה שמוכרת מזונות
אלה אישה שלוקחת כסף בתמורה לקיום יחסים.... וכן אשת עסקים היא בטוח שלא וזה לא חשוב אם זה 300 שקלים או יותר...

T r i l i a n

New member
מה זה משנה כמה כסף?

סקס תמורת תשלום זה סקס תמורת תשלום. זה אומר יותר על המשלם מאשר על זה שמקבל את הכסף.

צוהלת

New member
קשה לי להאמין

שאף אחת כאן לא היתה עושה את זה תמורת מליון שקל.

T r i l i a n

New member
נראה לי שבשביל סכום מכובד

תמיד י/תמצא מישהו/י שי/תעשה את זה. כמו שאמרתי - אין בזה רע, זה סה"כ חוזה עסקי בין שני הצדדים. ולא זה שמקבל ת'כסף נראה מגוחך אלא זה שנאלץ לשלם עבורו.

../images/Emo124.gif מיליון דולר ??? ../images/Emo124.gif

אפילו אני הייתי מסכים אם מישהו היה מציע לי סכום כזה..

T r i l i a n

New member
בדיוק לזה התכוונתי

מיליון דולר זה חיים אחרים וקורה לעשות סקס עם האיש הלא נכון לא אסון גדול, קורה גם בחינם

התכוונתי לזה שגם אם גבר היה מציע..

לי את זה הייתי מסכים..
מיליון דולר..
וואו..איך מתאים לי..

Karnaf1

New member
צוהלת, אל תאמיני להן...........

הן נראות לא כמו פריז'ידר אך כמטבח מלא.....כשהן עושות Wax לרגלים התוצאה נראת כמו שטיח לדלת הכניסה.....הן צריכות גנן עם מכסחת דשא לעשות את ה Bikini Cut אבל לשכב עם גבר זר תמורת $1M חלילה .............. שקרניות......................

בחיים לא...:)

לא הייתי מסכימה בעד שום סכום... (;..אלא אם....טוב...לא... ת'אמת..כשאני חושבת על זה.. אי אפשר לדעת אף פעם...מה יקרה.. אני לא נביאה..חח..:)

למעלה