סקס מזדמן.

סקס מזדמן.

"הצעה מגונה" - נשות הפורום, האם תסכמנה לקיים סקס עם בחור תמורת סכום מסויים של מזומנים? האם בחורה ששוכבת עם גבר תמורת 300 ש"ח היא זונה ואילו זו השוכבת עם אחד תמורת 1000000 ש"ח הינה אשת עסקים?

מה זה משנה?

בעיקרון גם זאת זונה וגם זאת כי זנות זה עסק וזונה היא אשת עסקים.עסק מפוקפק,אבל עסק.

אוקיי, חידוד השאלה -

במידה והיו מציעים לי 300 דולר תמורת זיון, הייתי מסרבת. על מיליון, הייתי לוקחת כמה ימים לחשוב...

נכון אבל...

אם הוא ממש ממש מכוער גם בשביל מיליון לא הייתי מסוגלת,איך שהוא היה מתפשט הייתי מקיאה עליו ובורחת

אז את בעצם עונה פה

תמורת סכום מועט, היית מביטה על עצמך כעל זונה. ותמורת סכום נכבד, במידה והוא לא גורם לחלחלה [הגבר, לא הסכום], היית הולכת על זה...

היפוטתית

מעשית אני אשה נשואה ולא הייתי שוכבת עם אחר גם בשביל אי בקריביים

גברים, האם במצב

של מצוקה כלכלית, הייתם מאפשרים לנשים שלכם לעשות סקס נטו עם בחור תמורת מיליון דולר [לארג'ית אנוכי
], מבלי להחשיב זו כבגידה..?

בעלי

בעלי ענה לשאלה הזאת שבכייף,למה לא? אבל מתגרשים אחרי זה ומתחלקים חצי חצי כי הוא לא ירצה לגעת בי יותר

Karnaf1

New member
לאו דווקא כלכלית.....

אישתי במצוקה ריגשית... הייתי מעלים עין כרגע היה והיא תמצא ריגוש חיצוני... ואנא דעי שאנחנו עדיין אוהבים....

פעם ניהלתי על זה דיון עם חבר לשעבר

ונורא עצבן אותי שהוא היה מעודד אותי ללכת לזיין מישהו תמורת מיליון דולר, ש"יסדרו" אותנו מבחינה כלכלית. זה לא היה מפריע לו! רבנו על זה איזה כמה ימים.

roseorose

New member
בחיי.. תהיה ריאלית לרגע..

בעד מיליון דולר.... בעד סכום אסטרונומי שלא חלמת עליו! היית עושה הרבה יותר מזה... אולי אם זה היה התנאי לא הייתם מדברים אח"כ מיוזמתך...

roseorose

New member
נתון מעניין

בסקר שנערך בארה"ב- 70% מהנשים הצהירו שיסכימו לשכב עם מישהו תמורת 100$... כלומר אני ואת בעמדת מיעוט, גם אני תמורת 300$- אין מה לדבר... וכבר יצא לי לבחון את העניין... :)

דנטל

New member
תלוי בגבר

וכן, להזדיין תמורת כסף זו זנות ולא משנה הסכום, אבל מאידך להזדיין בחינם יכול להראות כמו פראיריות. ממה שאני עושה בחינם, אחרת עושה עסקים. אני לא בטוחה שבימים שלא היה לי כסף וחיטטתי בפחים בשביל למצוא בקבוקים לפקדון, זה היה פחות משפיל. אני לא בטוחה שזה היה יותר מכובד. אישית, אני יכולה לראות בסקס תמורת כסף כמשהו שהוא בסדר כל עוד יש לבחורה בחירה וישנם גברים שהיא דוחה ולא מוכנה לשכב איתם למרות הכסף. לפעמים אני אפילו חושבת לעצמי שהלוואי והייתי מסוגלת לקחת כסף (זה יכול היה מאוד לעזור לי אז כשחיטטתי בפחים), אבל אני לא. מה שמונע בעדי הוא לא חוסר הכבוד דווקא, אלא העניין שסקס אמור לבוא מתוך תשוקה (גם אם זו חרמנות נטו שלא תלויה בפרטנר) ולא לשם עסקים.

דנטל

New member
או.קיי

עכשיו, מי חתם לי שהולך להיות פה פלז'ר. אז בואי נגיד - "אם אתה זיון חרא, תאלץ לשלם לי בסוף". טוב, עם משפט כזה, נדמה לי שלכולם אני אתן ציון גרוע ואחנוק בכח את אנחותיי... או שאולי זה יגרום להם לטרוח יותר. סתם, סתם, הרבה מהם טורחים במילא. לא להשמיץ. לא יפה. יכול מאוד להיות שזה בגלל זה. עוד לא ירדתי לסוף דעתי. עובדת על זה. תוהה על קנקני כבר שנים ולא מבינה מה הביג דיל שלי בלקחת כסף תמורת סקס (נדמה לי שהדיל היותר גדול הוא שאף אחד עוד לא ממש הציע לי כסף).

בואי נגיד

שלא היה פה פלז'ר,אם יש לך ביציות תגרמי לו לשלם ולא בהכרח בכסף(אפרפו נקמות)

וחוץ מזה

הדיל הכי טוב בשביל מיליון זה לסדר לו איזה שרלילה שמכירים ולקחת עמלה,עם כבר ביזנס אז עד הסוף
פיכס,פויה לי

למעלה