סקס ללא חדירה

חשמנית

New member
סקס ללא חדירה

שלום התחלתי לשכב עם מישהו .... פעם ראשונה בחיי שאני שוכבת עם מישהו כמשהו שמוגדר כיותר מסטוץ...ואני מאושרת עד כה, במפגשיי עם גברים... כל מה שהם רצו זה ישר לגשת לענינים ... חדירה וגמרנו... מה שהוביל אצלי לתחושה שאני לא אוהבת סקס.... ושזה מרגיש כמו אונס...כי ברגע שהם התחילו במלאכתם...נהפכתי לפסיבית... אבל במקרה הנוכחי... בהתחלה אני הייתי היוזמת לקשר... ואני כ"כ נמשכת אליו שאני מוכנה שהוא יעשה בי מה שהוא רוצה.... מצד אחד הסקס ביננו עשיר ומדהים כי הוא יודע לרגש אותי וללטף אותי ולהשקיע זמן ארוך בלעשות לי נעים.... הוא גם מאוד אוהב לרדת לי... ולזמן ממושך... אני כ"כ מתגרה מהמגע שלו... שאני ממש מתחננת כמעט שיעלה עליי... כי אני מרגישה שאני רוצה להרגיש אותו בתוכי.... אבל נראה שכשאני אומרת לו את זה הוא קצת נלחץ...ואיכשהו אנחנו עוברים למשהו אחר ולא לזה..... הוא היה הרבה זמן לבד... וכנראה התרגל לכך שרק הוא יודע להביא עצמו לעונג... ואני לא ממש יודעת מה לעשות... כדי לענג אותו... וכדי לגרום לו להיכנס אליי ועדיין לשמור על זיקפה ולעשות את העבודה
איך זה נשמע?

SIRI41

New member
יש הרבה גברים שנהנים

מהמסביב לא פחות מהחדירה, כי זה מחרמן ומדליק וכו' כך שאם הוא מסכים לזה ולאו דוקא ישר חדירה זה לא אומר שהנה מצב את המתחשב שאיתך, כי אולי זה בכלל הצד החזק שלו יותר מהחדירה. ואם יש את כל המשחקים מסביב ברור שכאשר יחדור אליך יש סיכוי שיגמור, אנחנו בסך הכל מגורים וחרמנים וכל זה. בפעם השניה אפשר יותר למשוך, ולגבי זה איך לגרום לו להתענג אם הבנתי אותך נכון זה הרבה מעבר למסביב, כמו זה שאת תענגי אותו באותה מידה שהוא מענג אותך, קשה לענג גבר רק במסביב - וכמו שאמרתי אם את רוצה שיחדור אלי וישאר עדיין בזיקפה אז זה מיד מהתחלה, אבל אם הכל עושים מסביב ואז צריך לחדור, קשה לי להאמין שלא יגמור מזה

היי חשמנית ../images/Emo140.gif

נשמע שמצאת אדם מופלא ומתחשב ושרוצה בהנאה שלך. נפלא! נסי לאפשר לו לעשות את הדברים בקצב שלו. לעודד את הדברים שעושים לך טוב ולהציע לו את הדברים שנראה לך שיעשו לו טוב. תקשורת טובה תעשה את העבודה לאורך זמן. הקשבה, סבלנות, רצון. חיבוק.

למעלה