סקס לא מוגן

סקס לא מוגן

מה אתם אומרים על זה? אני יודע שדיברנו על זה פעם בפורום אבל יצא לי לאחרונה להימשך לסקס בלי קונדומים. הגמירה של שנינו היתה בחוץ ואני יכול לומר לכם שסוג של סקס כזה זה עולם אחר והנאה אחרת לגמרי.

פופקורן היקר

זה אומנם מפתה לעשות סקס בלי קונדום לפעמים אבל מוטב לאבד רגע בחיים מאשר לאבד את החיים ברגע. שים קונדום ותעשה סקס בטוח אל תסכן את עצמך ככה.

chubichab

New member
בזהירות

אני מקיים יחסי מין רק עם פרטנרים שאני מכיר הרבה זמן וסומך עלים שלא יגמרו בתוכי והם סומכים עלי שאני לא אגמור בתוכם. התמונה אמיתית והיא שלי .

Hoova2x

New member
אין דבר כזה לגמור בחוץ! ../images/Emo5.gif

רבותי, גם לפני שגומרים יש פליטות מיקרוסקופיות. רבאק, תיזהרו!

stefan10

New member
זה הנושא שהעלתי לשיחה

במפגש לפני כשבועיים באוניברסיטה של ה "בי גיי" שדיברו על איידס ומחלות מין.טענתי שזו מתחילה להיות תופעה מדאיגה ומסוכנת..אני חושב שאנו מתחילים להכנס לשאננות בגלל התרופות המתקדמות בעיכוב התפתחות מחלת האיידס.אבל שכל אחד ייקח את החיים שלו בידיו ושיזהר.

ז י ק ו

New member
אה..

ללא ספק תמיד יש את הסקרנות, הרצון, החרמנות, להזדיין בלי גומי אבל השכל גובר על הרגש ואו אני או הפרטנר ישר מתלבשים עם קונדום. מוטב לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע - זה כ"כ נכון !!! שמור על עצמך פופקו ואל תסמכו על "חברים שאתם סומכים עליהם"

נכון

עשיתי פעמיים סקס בלי קונדום אבל אתם באמת צודקים מה אני אגיד לכם. לפעמים כשהזין עומד והחרמנות שלי בשיאים לא ממש משנה אם יש קונדום או לא.

שוקוליט

New member
תשמע תראה

סקס בלי קונדום זה פשוט התאבדות אבל מצד שאני אני יכול להבין את פופקורן במיקרוגל

בשום פנים ואופן

אם הגבר שאיתי לא רוצה קונדום הוא יכול ללכת הביתה לישון לבד

tikke

New member
משיגנע קופט

אני ממרום 23 שנותי אפילו יודע על תופעת הפרי-קאם כלומר כמויות נוזל שנשפכות לפני הגמירה ת והן לא מיקרוסקופיות בכלל, הקיצור כל סקס בלי קונדום הוא מסוכן כשהזין עומד השכל בתחת, אמרה רחל המשוררת צריך לחגור (קונדום) גם מאחור, אמרתי אני נו נו נו

למעלה