סקס כמו בספרים :)

סקס כמו בספרים :)

ושוב אני עם הפוסטים שלי... כי היה לי כל כך כיף שגם אתם צריכים לקרוא על זה.
אני רצה לספר לחבר'ה ישר אחרי.

היה לי היום סקס, סקס ממש טוב עם אותו אחד מלפני שבועיים.
אני עוצמת את העיניים ומקווה שלא יהיה לי שום שגיאות כתיב.
רק ככה אני זוכרת מה שהיה. זה קצת מתסכל, אבל ממחר בבוקר אני כבר לא אזכור כלום וייקח לי כמה ימים להיזכר בזה, אז לפני שאני נכנסת למקלחת, שוטפת מעליי את החול, את הריח המדהים שלו ואת הריח של הקונדומים - ישבתי לכתוב.
אני זוכרת שבאחת מהמנוחות שלנו רציתי ספנק ואני חושבת שביקשתי, אבל הוא לא הסכים לעשות לי רע.
אני זוכרת שהוא היה מעליי ונצמד אליי והרגשתי את החיבור והתשוקה הזאת שכולם מדברים עליהם
אני זוכרת שלא נאנחתי בגלל שלא רציתי לפספס אף תחושה ובזמן שהוא גמר, אני גמרתי ביחד איתו.
אני זוכרת שהייתי בשקט לשתי דקות, כי זאת פעם ראשונה שזה קורה לי... וזה היה כל כך... וואוו. זאת חוויה של פעם בחיים. זה היה.. אני לא יודעת להגדיר את זה. כיף. מעלה לי חיוך על הפנים כשאני נזכרת בזה.
אני זוכרת כמה פעמים שהוא ניסה להיות שקט שהוא גמר, אבל הוא לא כל כך הצליח.
זאת אחת הפעמים הראשונות שהזעתי ככה בסקס, שלא הפריע לי שהוא הזיע עליי, זה היה פשוט כיף.
אני זוכרת שבהתחלה עצרנו באיזשהו מקום, שלא ממש התאים, אבל זה לא ממש שינה יותר מדי. שנינו היינו כל כך חרמנים שלאף אחד מאיתנו לא היה איכפת שיש אדמה שטוחה ולא כזאת נוחה.
אני זוכרת שהוא עשה לי ביד ואני פשוט גמרתי ושפכתי על השמיכה ואז אחרי זה הוא שאל אותי באוזן, בקול הסקסי שלו, תוך כדי שהוא מלקק לי את הצוואר, מנשק אותי כאילו אין מחר (ויש מחר) "את רוצה שאני אזיין אותך או שאני ארד לך?"
"לא איכפת לי..."
ואז הוא עלה עליי והרגשתי את כל הכובד שלו וזה היה נעים והטריף אותי עוד יותר ואז הוא שאל שוב
"את רוצה שאני אהיה בתוכך או שארד לך"
"לא איכפת לי כבר, אני רוצה שתזיין אותי. עכשיו"
הוא שם קונדום וחדר לתוכי כשאני על הגב. הקטע הזה של החדירה בפעם הראשונה אני הכי אוהבת, מרגישים כל כך טוב את כל החדירה.. כאילו שהוא קורע אותי, זאת הרגשה מדהימה.
ואז איבדתי שליטה על עצמי לגמרי וצרחתי, נאנחתי, נישקתי אותו, שרטתי אותו
ואני חושבת שקצת נשכתי אותו.
הוא דפק אותי בדוגי ואני מצאתי את עצמי גומרת.
וגומרת
וגומרת.
וצורחת. וגומרת.
וכמעט בוכה מרוב הנאה.
וכשהייתי עליו. וואו. הרגשתי אותו ממש טוב והוא כזה עבה...
וזאת הייתה הפעם הראשונה אחרי הרבה הרבה זמן שגמרתי כמה פעמים ברציפות.
ואז נסענו לחפש מקום אחר והגענו בדיוק למקום שהיינו בו פעם שעברה.
והוא ירד לי. וואו. בהתחלה הוא שיגע אותי, הוא פשוט טימטם אותי.
הוא נישק לי את הירך וליקק לי את הירך הפנימית ותוך כדי הוא אמר לי שיש לי כוס ממש יפה.
ואז הוא פשוט נתן לי לק, שהוציא לי אנחה מהפה כי זה היה כל כך נעים ואחר כך הוא ירד לי, החזקתי לו את הידיים תוך כדי. הלשון שלו שם, עושה לי פלאים ואז הוא הוסיף אצבע ומצץ לי את הדגדגן ואני כמעט גומרת ואז האורגזמה מתפספסת ובורחת, חוזרת שוב ואני התחלתי להאנח ולצעוק שם וכמעט לבכות ואני רק רציתי לגמור ואז פתאום בבום. זה הגיע. והותיר אותי מתנשמת, רועדת לגמרי. ממש רעדתי ולא ידעתי איך להפסיק את הרעידות האלו ואז הוא בא למעלה וחיבק אותי עד שהרעידות הפסיקו ונישק אותי תוך כדי. ממש כמו בפנטזיות שלי :)
ואז התחלתי לצחוק, יש לי קטע כזה שכל פעם שאני גומרת ממש טוב, אני מתחילה להתפרץ בצחוק מטורף וחסר שליטה של "היי, גמרתי עכשיו, איזה כיף לי"
אני זוכרת שירדתי לו וניסיתי לגרום לו לצעוק כמו תמיד, אבל הוא יודע לשלוט בעצמו ולא הצלחתי, אבל תמיד כשהוא היה בתוכי הוא לא יכל לעצור את עצמו וגמר בצעקות ובשאגות וכמו בספרים שקראתי בגיל 16
"אוי כן, כן, כן, כן." ואז שאגות. ואנחות. וניסיונות לעצור את עצמו. שלא ממש הצליחו.
וכל הפסקת סקס, שכבנו בכרבול כזה וזה היה לי כל כך נעים לשכב ככה ולדבר ולגרד לו בגב ולגעת בו ולשמוע שנעים לו. ולשתות יין לבן ממש טעים, הייתי יכולה להמשיך לשתות את היין הזה אבל בדרך כלל אחרי חצי כוס אני פשוט נרדמת. הפעם, אני חושבת שגם אם הייתי שותה שתי כוסות, עדיין הייתי יכולה להישאר ערה ולעשות איתו סקס כל הלילה, אני רק צריכה להתרגל לעובי הזה...
אני זוכרת שהוא עמד ואמרתי לעצמי, אוף אני רוצה לראות אותו באור. כי אם הוא כל כך סקסי בחושך, אז הוא בטוח סקסי גם באור. עם כל השיער הזה והשרירים והריח הנעים שלו.
היה לי קר ויש לו גוף נורא חם, אז הוא כיסה אותי ועל הדרך הוא קצת מחץ אותי, אבל עדיין היה לי חם ונעים והרגשתי... אני לא אמורה לרשום את זה, אבל הרגשתי אהובה. אפילו אם זה רק לכמה שעות. וזה היה לי טוב להרגיש ככה. לכמה שעות.
אני זוכרת שפחדתי לרדת בירידה. אז אפילו בלי להתאמץ הוא פשוט העמיס אותי על הכתף שלו, כשאני אומרת לו "לאאאא, אני כבדה" הוא הרים אותי למרות מחאותיי בכזאת קלות.. שזה היה ממש כיף :) וכשהוא הוריד אותי אז התחלתי לצחוק.
הוא אמר לי שהוא מעדיף אותי ערומה. מתחתיו.
ואני אמרתי לו שאני מעדיפה אותו, מתחתיי
מעליי
מאחורי.
ובכל מקרה
הוא תמיד העומד :)

זה יצא קצת מבולבל... כי אין לי רצף של תמונות בראש.
אבל אני יודעת שאת הסקס שתמיד רציתי שיהיה לי, כמו בספרים שקראתי בגיל 16
עכשיו.
עכשיו כבר יש לי.

אש :)

sharpantie

New member
ואו' איזה תאור חם

ישר מהתנור. ואחרי גמירות כאלה עוד היה לך כוח לשבת על המחשב ולדווח לנו?

מחכים לפעם הבאה.

לא הייתי עייפה

רק אחרי שסיימתי לכתוב, הרגשתי שהכל כואב לי :)

גם אני, חחח :)

קטניפ

New member
איזה כיף

שיש ארועים כאלו שמזכירים כמה סקס זה כיף!!
תמשיכי לעשות חיים, אש!

וואו...

כשפתאום קורה סקס כמו שתמיד חלמת ורצית - אין בכלל מילים שיכולות להעביר את התחושה הזאת...
&nbsp
לגבי נושא מוסיים - ואת אמרת שיום יבוא ושזה ייקח הרבה זמן

אמרתי לך שאת יפה בכל הגוף? אז זהו זה

&nbsp
אש - כשזאת את שכותבת - זה שזה מחרמן זה שולי כרגע.
יש לזה רבדים אחרים לגמרי - וזה נורא נורא מרגש

ללא מעצורים

כמו בספרים
כמו שצריך
כמו שנכון לך

סקס משובח, עוצמתי, רווי הנאות ומותיר טעם של עוד.

כתבו לך פה שאת יפה.
אני מוסיף- גם מבפנים.

ועם הסומק בלחיים אחרי... זו בכלל תמונה מקסימה.

יופי. שמח עבורך.

G מאסטר

New member
איזה כיף לך שמצאת גבר שמתאים לך אחרי ההוא...

גבר שיודע לפנק ולענג ואסתטי ושלך כיף גם לענג אותו ולהזדיין יחד שעות...( למדי אותו קצת ספנקים וקשירות ותהיי מאושרת עד הגג )

אני מאושרת עד הגג עם המצב הקיים

ואני לא צריכה קשירות, ספנקים או דברים אחרים בסגנון שעושים לי רעלמה אין לך טאקט לפעמים?

sharpantie

New member
אחרי כל המחמאות

והפירגון שקיבלת כאן את בטח עם הראש בעננים ומה שחסר כאן

זה מחיאות כפיים . לא מצאתי אייקון כזה אז אני שולח לך

G מאסטר

New member
ניראה לי שהתבלבלת קצת..

בפוסט היפה והדי מחרמן יש לאמר...רשמת שביקשת ממנו ספנק...אני. טועה ? ובפורום אחר..הצגת עצמך כאישה נישלטת ומינית ומאושרת מזה..+תמונות מהסשן. ואם את זוכרת טוב..אני הייתי מהמברכים ומהמפרגנים היחידים שם..נכון ? אז גוצי אני באמת לא מבין..אני חסר טאקט ? באמת אש..אחלה יום

נראה לי שאולי אתה קצת התבלבלת.

אני כל כך לא רציתי לפתוח את זה. אבל אם כבר פתחת ואתה עושה לי רע, בוא נלך עם זה עד הסוף. סבבה? (וסליחה מראש אם יש לי שגיאות, אני בלי משקפיים)
רשמתי ביקשתי ממנו ספנק, אבל גם רשמתי "הוא לא רצה לעשות לי רע" זאת מכיוון שהוא יודע מה עברתי.
הצגתי את עצמי כאישה נשלטת בעבר. מלפני חצי שנה. מעולם לא רשמתי שאני מאושרת מזה. מעולם לא אמרתי שכיף לי שאין לי סקס, אין לי מגע, אין לי אהבה, אין לי ואין לי ואין לי.
התמונות מהסשן יכולות ללכת להזדיין מצידי מהרשת וחבל שהן קיימות גם ברשת וגם אצלך במוח חסר הטאקט שלך.
אני זוכרת מאוד טוב מי פירגן ומי קרא בין השורות שלא הייתי שם מרצוני החופשי ואני גם אצטט, מהמוח הזוכר שלי שזה עתה קם משינה, כי אני זוכרת, תודות לך, את המשפט שרשמתי, מילה במילה
"אני לא רציתי את הסשן הזה, הוא סחב אותי ביד בזמן שאני רציתי לישון, אמר לי להתפשט, העמיד אותי מול הקיר והתחיל להצליף בי... אני זוכרת שנכנסתי למקום של שוק וכשירדתי על הברכיים והתחננתי ממנו שיפסיק כי אין לי מילת ביטחון, ועל הדרך הסתכלתי על הירכיים שלי וראיתי שחור, הוא לא הסכים. והמשיך להצליף בי עד שהמקל נשבר"
אני זוכרת שבכיתי...

וכן, אתה חסר טאקט, כי רק בגלל המשפטים האלו החזרת אותי שוב, לאותו מקום, ללפני חצי שנה.
לא סתם אנשים כאן שמחים בשבילי, לא סתם כל הפרגון הזה.
אתה נעלמת אחרי הפוסט ההוא, אבל אנשים כאן נשארו ודיברו איתי במסרים וראו את האושר שהפרידה גרמה לי.
שליטה היא לא חלק מהחיים שלי יותר. עדינות דווקא כן.
אז תודה לך שהזכרת לי את החרא שעברתי. באמת. ים של תודה.

אחלה יום. "מאסטר"
תדע להבדיל בין אישה שעברה טראומה לבין אישה שנהנית מזה באמת. בין מישהי שרק רצתה מגע ולא שינה לה איזה מגע, לבין אישה שבאמת נמצאת שם כי היא רוצה להתמסר, לתת לאדונה להכאיב לה מתוך צורך אמיתי ואהבה אמיתית לבדסמ.
ועד שלא תבדיל בין הנשים האלו.
אתה לא מאסטר, אתה סתם עוד אחד.

אש,

אני קראתי את הפוסטים שהעלית לאחרונה ושמחתי בשמחתך על הסקס הנהדר.
פה ושם קראתי על מערכת זוגית שיצאת ממנה, אבל לא ידעתי במה מדובר -
חשבתי שזה משהו שנגמר ברע, כמו חלק ממערכות היחסים. לא ידעתי כמה רע.
שמחה עבורך שאת כבר לא שם ושמחה עוד יותר, כעת, לקרוא את הפוסטים שלך
על סקס נהדר, מתחשב, מספק, מעניק וכיפי.
מאחלת לך רק סקס כזה.

newcharm

New member
לקיר יש יותר אינט' רגשית מהמסטר העצמי הזה

בהצלחה לך ב 'דיון' איתו.
&nbsp

לכל מי ששאל/ה פעם

&nbsp
זיון מפרק עצמות הוא לא רק אינטנסיביות של חבטות אגן
זיון מפרק עצמות הוא גם זיון שמשאיר אותנו עם תחושות כאלו
&nbsp
&nbsp
ולך אש יקירתי - לעולם אל תתפשרי על פחות ממה שכתבת פה בפוסט !!!

למעלה