סקס כושוני

שחומי

New member
סקס כושוני

פעם בשבוע הגבירות הלבנות מביאות את העבדים הכושונים שלהם לפי תורם להתחלק עם שאר הגבירות ולענג את הנשים הלבנות בעיר שרוצות פינוק בכל זמן ביום. הגיע יומי השבועי, והגבירה שלי מובילה אותי ערום כבול באזיקים ומוסרת אותי לשומר בכניסה. אני לא מתקשה למלא אחר החוק המקומי שאומר שזין של כושון חייב להזדקף לדום בסביבת גבירות לבנות, לאות סגידה להן וגירוי מעלינותן. זיקפתי הייתה קשה ומלאה עד פיצוץ למראה הגבירות הלבנות הרבות שהסתבבו באיזור והתבוננו בכושונים הערומים. אני מובל יחד עם כל הכושונים לאיזור התאים הסגורים. כל כושון מוכנס לתא ניפרד. קיר אחד בתא הוא חד כיווני, כך שהגבירה יכולה להתבונן בעבד, בגופו ומעשיו והוא לא רואה אותה. בתחתית אותו הקיר יש פתח בו הגבירות מניחות את כפות רגליהן לכושון שילקק ויענג. בסיום, גבירה שנהנתה ונראה לה שהכושון ראוי לענג אותה, מובילה אותו לתא פרטי אינטימי שם היא מצווה עליו ללקק את כל גופה ולענג אותה כפי שתירצה ולכמה זמן שתירצה. אם הגבירה לא נהנתה מהטיפול בכפות רגליה היא לוקחת את העבד לתא פרטי ומצליפה בו בכעס עד שילמד ללקק את כפות רגליה כפי שהיא רוצה. מיותר לציין שאני מנסה להצטיין בשירותי, כדי שאזכה לענג ולסגוד לכל גבירות העיירה... בסיום יום של ליקוקים ועינוגים וקצת הצלפות.. אני מובל חזרה לבית אדוניתי. אדוניתי בוחנת את עכוזי כדי לראות עד כמה הוא אדום. היא שמחה לראות שלא הוצלף בי רבות..ומיד חולצת את נעליה לבדוק עד כמה השתפרתי מיום האתמול...ואני ניגש מיד למלאכתי בסגידה מלאה ובאהבה. כפות רגליה של אדוניתי הן היקרות מכל.. אפשר לפתח את הפנטזיה הכושונית ומשחק התפקידים לכיוונים נוספים ואחרים. פתוח להצעות...

למעלה