סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך
לאחוז הזה

לשיטתך (אולי מדובר ב12 אחוזים), אין לגיטימציה בעיניך? הוא לא ראוי ליחס?

האם הן פחות טובות מאלפי בחורות שנוהגות להשתכר בסופ"ש במועדונים ולעשות סקס ללא קונדום בשירותי המועדון עם זרים?

האם הנשים האלה נופלות באיכותן מנשים אחרות? האם מי שבוחרת להשכיר את רחמה למרבה במחיר נאצלת יותר?

Berethor

New member
אם היא בחרה אם לעסוק בזה או לא זה כן בחירה

בנוסף אני בטוח שיש גם זונות שלא מוכנות לשכב עם כל אחד, אבל לא בטוח בכמה אחוזים מדובר.

אלפי בחורות ויותר? אפשר את הסטטיסטיקות שלך?

זה לא איזה ספורט לאומי- להכנס לתאי שירותים עם זרים ואחר כך לבכות
על המנדבושקס. אף אחד גם לא ממש עודד אנשים להשתכר, להתפגר ולהזדיין ללא קונדום. ההשוואה שלך הזויה. לא פחות.

הסטטיסטיקה לא שלי

תופתעי כמה בחורות נוהגות להגיע למועדונים שיכורות, להמשיך לשתות כשהן נכנסות ואז להיכנס לשירותים עם בחור שפגשו במועדון.

הבנתי – ברגע שלמישהו או למישהי בפורום לא נעים הטקסט, הוא הופך להזוי. בסדר נו, אם זה מה שעושה לך טוב. אין ספק, הדחקה הוכחה כמנגנון-הגנה יעיל.

Berethor

New member
השוואה טובה

בסופו של יום הגבול בין להשתרלל ללעסוק בזנות הוא לא כזה גדול.

קטניפ

New member

באמת? כי כשאני משתרללת אני חייבת להזדיין עם כל גבר באשר הוא גבר?
איפה בדיוק מצוי הדימיון?

Berethor

New member
מי אמר חייבת?

אבל זה ידוע שמי שמשתרללת בדרך כלל לא ניחנת בבררנות מי יודע מה גדולה. גם זונה לא חייבת להזדיין עם כל אחד, יש זונות בעיקר כאלה מבחירה וברמה קצת יותר גבוה שלא מזדיינות עם כל אחד. מה שנקרא זונת צמרת או שיש גם גולדיגריות למינהן שגם כן זה דומה.

קטניפ

New member
מה הקשר?

אני יכולה לאהוב סקס ולעשות אותו לא מעט ועדיין לבחור את הפרטנרים שלי.
כמה "זונות צמרת" אתה מכיר? כמה מתוך הזונות באמת יכולות לבחור את הגבר איתו הן תקיימנה יחסי מין?

Berethor

New member
מה הקשר לאהוב סקס?

להשתרלל זה לא רק לאהוב סקס, זה בדרך כלל כולל בתוכו לשכב עם גברים רבים, בהרבה מהמקרים גם לא איכותיים במיוחד. לגבי זונות צמרת כן זה כנראה פחות נפוץ, אבל זה עדיין קיים. זה כמו בכל עבודה אחרת, יש כאלה שיקחו כל עבודה, ויש כאלה שבעלי מספיק אישיות או מעמד כדי לבחור מה לקחת ומה לא.

Berethor

New member
ועד כמה שזכור לי

את נמצאת כרגע בקשר רציני פלוס ילד/ה, אז מזה קשור עליך?

Berethor

New member
לא חייב להיות קשור עליך

אבל את הכנסת את העניין האישי בהודעה הקודמת, ולא הייתה שום סיבה להכניס אותו.

redredhead

New member
בוא נפנה ללוגיקה הכי פשוטה

זונה מקיימת יחסי מין עבור כסף, נכון?
ההכנסות שלה יהיו גדולות ככל שתשכב עם לקוחות רבים, נכון?
כמות הלקוחות יורדת ככל שהיא בררנית, נכון?
אם היא זקוקה לכסף כדי לשרוד, היא לא יכולה להרשות לעצמה להיות בררנית מדי, נכון?
אפשר להסיק מכך שהיא לא לגמרי בוחרת את הלקוחות שלה?

Berethor

New member
תלוי כמה היא זנותית וכמה בררה יש לה בנושא

אותו דבר אפשר גם להגיד על שרלילה שרוצה סקס אבל אין לה עם מי, האם תתפשר על כל אחד או שעדיין יש לה קצת סטנדרטים. ההבדל העיקרי בין זונה לשרלילה זה עניין הכסף.

redredhead

New member
ההבדל העיקרי

בין זונה למי שעושה זאת להנאתה הוא *הישרדות*.
וכשצריך לשרוד אז אנשים מסוגלים לעשות דברים נוראיים.

Berethor

New member
למה את יוצאת מהנחה שזנות זה רק להישרוד?

אני בטוח שיש כאלה שעובדות בזנות למרות שהן יכולות להתקיים בדרכים אחרות, וגם יש להן כבר מספיק כסף מהעיסוק הזה, עבור חלקן זה אפילו כסף קל ובהרבה, במיוחד לאלו שעובדות בזה מבחירה וכאלו שזה מתאים להן מבחינת אישיות.

למעלה